Cătuşe sau cum să faci sex "pe legate"

Le-ai încercat vreodată? Ţi-ai legat iubitul? Ai fost legată sau ţi-ai dorit să simţi că nu poţi scăpa din plăcerea nebună oferită de "arestul la domiciliu", de a fi "supusă" unei

Le-ai încercat vreodată? Ţi-ai legat iubitul? Ai fost legată sau ţi-ai dorit să simţi că nu poţi scăpa din plăcerea nebună oferită de "arestul la domiciliu", de a fi "supusă" unei cascade de orgasme?

Imaginează-ţi cum ar fi să-ti legi partenerul de pat şi să-i faci sex oral până îl scoţi din minţi... De la dorinţă, plăcere şi orgasm până la neputinţa de a scăpa de ele... Toate acestea te pot înnebuni de plăcere... Domină-l! Lasă-l neputincios legat de pat până te va implora să-i dai drumul pentru a te mângâia, a-ţi simţi tremurul trupului strâns cu nesaţ la piept...

Dacă aveţi încredere totală unul în celălalt, de ce nu aţi folosi o pereche de cătuşe în dormitorul vostru? Dacă partenerul tău nu este unul instabil din punct de vedere emoţional, este chiar o idee perfectă să faci pe prizoniera lui :)

Şi nu folosi orice tip de cătuşe, de preferat ar fi cele dintr-un sex shop, pentru că sunt mai sigure şi de obicei nu au cheie, desfăcându-se relativ uşor.

Cătuşe metalice cu pluş, leopard, zebră, cu puf... de oricare preferi, pentru a simţi plăcerea nebună a orgasmului...

Nu ai cătuşe? Nu-i nimic? Sex pe legate se poate face folosind şi două eşarfe de mătase, cu ajutorul cărora poţi lega sau poţi fi legată de pat, de uşă sau... aveţi liber la imaginaţie. Dacă vreţi ca neputinţa de a scăpa din prinsoare să fie mai mare şi plăcerea să fie mai puternică, puteţi folosi cătuşe sau eşarfe şi la glezne :).

Dacă nu eşti înnebunită după acrobaţii, cea mai sigură metodă (dar şi foarte plăcută) este cea în care tu stai întinsă pe spate în pat, iar el îţi leagă, îţi încătuşează mâinile de pat.

Iar senzaţiile pe care le vei simţi te vor înnebuni de plăcere!!! Şi nici nu trebuie să fi săvârşit vreo faptă rea, ci doar să îţi doreşti să simţi plăcerea incredibilă.

Merită sa încerci... măcar o dată!!!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod