Câte calorii se pierd în timpul unei partide de sex? Cercetătorii au răspunsul!

Un nou studiu relizat în Statele Unite ne demonstrează că sexul nu este bun doar pentru a menţine armonia într-un cuplu, ci este benefic şi pentru sănătatea noastră şi ne ajută să şi

Un nou studiu relizat în Statele Unite ne demonstrează că sexul nu este bun doar pentru a menţine armonia într-un cuplu, ci este benefic şi pentru sănătatea noastră şi ne ajută să şi slăbim.

Vă prezentăm în continuare câte calorii se pierd în timpul unei partide de sex, incluzând aici preludiul, dezbrăcatul şi sărutatul.

Sărutul - 68 de calorii

Potrivit sexologilor, săruturile care au loc înainte, în timpul şi după partida de amor, te ajută să arzi între 68 şi 90 de calorii.

Dezbrăcatul - 8 calorii

Nu există multe persoane care să dea mare importanţă dezbrăcatului, aşa că acest lucru arde între 8 şo 10 calorii. Însă, dacă recurgeţi şi la un joc erotic în timp ce vă dezbăraţi, puteţi pierde până la 80 de calorii.

Masajul - peste 80 de calorii

Cui nu-i place masajul? Înainte de a începe să faceţi sex, vă puteţi masa reciproc, lucru care vă ajută să scăpaţi de cel puţin 80 de calorii.

Preludiul - 238 de calorii

Sunt din ce în ce mai puţine cupluri care iau în serios preludiul. Însă, cei care o fac, pierd aproximativ 238 de calorii.

Sexul normal - peste 144 de calorii

Potrivit cercetătorilor, o partidă de sex normal te ajută să scapi de mai mult de 144 de calorii.

Sexul oral - 100 de calorii

Nici sexul oral nu este de neglijat dacă vrei să ai un corp de invidiat. În timpul unei partide de sex oral se pierd 100 de calorii.

Masturbarea - 100 de calorii

Şi masturbarea, la fel ca şi sexul oral, te ajută să scapi de 100 de calorii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod