Cât de mult sex vor să facă bărbaţii pe zi? Află răspunsul!

O companie americană de produse cosmetice a realizat recent un studiu despre sex, dorind să afle cât de mult sex îşi doresc bărbaţii să facă într-o zi. Nu mare le-a fost mirare în

O companie americană de produse cosmetice a realizat recent un studiu despre sex, dorind să afle cât de mult sex îşi doresc bărbaţii să facă într-o zi.

Nu mare le-a fost mirare în momentul în care au aflat rezultatele studiului. Potrivit cercetărilor, bărbaţii şi-ar dori să facă sex mai mult de patru ore pe zi şi să muncească în jur de trei ore şi jumătate, notează Gândul. Mai exact, ei ar prefera să facă sex timp de patru ore şi 19 minute, să lucreze trei ore şi 36 de minute şi să-şi petreacă alte trei ore şi 22 de minute alături de familie şi prieteni.

Aceste răspunsuri au fost date de masculi atunci când au fost întrebaţi cum ar arăta pentru ei o zi ideală şi ce ar face în fiecare oră a unei astfel de zile. Mai mult de atât, aproximativ 29% dintre bărbaţi au afirmat că s-au gândit la diferite lucruri în timp ce făceau dragoste cu partenerele lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod