Cât de mult sex faci? Cercetătorii spun cât durează o partidă perfectă de amor

Bărbaţii sunt obsedaţi de mărimea penisului şi de durata unei partide de sex. Hmmm, să recunoaştem, chiar şi noi ne gândim de multe ori la aceste două lucruri. Partidele de amor nu sunt

Bărbaţii sunt obsedaţi de mărimea penisului şi de durata unei partide de sex. Hmmm, să recunoaştem, chiar şi noi ne gândim de multe ori la aceste două lucruri.

Partidele de amor nu sunt perfecte deloc dacă ambii parteneri nu reuşesc să ajungă la orgasm. Şi când spun ambii parteneri, mă refer mai mult femeile care au parte de „sex iepuresc“, după cum îmi place mie să-l numesc. Ce este acela „sex iepuresc“? Ei bine, este tipul de sex în care partenerul tău face toată treaba, termină satisfăcut partida de amor, iar tu nu reuşeşti să ajungi la orgasm. Nu e prea plăcut, nu?

Dacă te regăseşti în această categorie, află că sexologii au realizat un studiu special pentru femeile ca tine. Ei au vrut să vadă dacă problema este la iubitul tău sau la tine. Peste 1.000 de femei au fost întrebate cât durează preludiul şi cât durează o partidă de sex. Potrivit rezultatelor, preludiul durează între 5 şi 9 minute, iar partida de amor între 10 şi 14 minute.

Acest nou studiu demontează practic un alt sondaj realizat în anul 2012, conform căruia femeile au nevoie de 106 minute de plăcere pe zi, în acest interval de timp fiind incluse preludiul, partida de sex şi postludiul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod