Cat de mult conteaza marimea?

Cine a spus ca barbatii nu au complexe? Toate problemele femeilor legate de aspectul fizic nu se compara cu cea mai mare problema a barbatilor - marimea penisului.
Cine a spus ca barbatii nu au complexe? Toate problemele femeilor legate de aspectul fizic nu se compara cu cea mai mare problema a barbatilor - marimea penisului. Aceasta zona le creeaza de cele mai multe ori complexe majore. Intrebarea pe care si-o adreseaza cel mai des barbatii este: "Cat de mare trebuie sa fie penisul pentru ca partenera mea sa fie pe deplin satisfacuta?"

Nu exista femeie care sa nu fi fost intrebata cel putin o data de partener: "Iubito, ce crezi despre penisul meu?". Cand vine vorba de marimea organului sexual, foarte putini dintre barbati spun adevarul. Fie ca sunt complexati de prieteni, fie de filmele erotice pe care le urmaresc, fie ca una dintre fostele partenere le-a atras atentia, marimea penisului este pentru barbati cel mai mare complex.

Multi dintre ei recurg la operatii de marire a penisului, doar ca ei sa fie multumiti cu ei insisi. Evident ca, exista si barbati care sunt complexati pentru ca au penisul prea mare.

Asadar, conteaza marimea? Exista o marime standard preferata de femei?

Raspunsul este da, conteaza, dar nu in felul in care se gandesc barbatii. Se pare ca femeile fascinate de jucarii sexuale isi aleg dildo-urile sau vibratoarele in functie de marimea dorita a unui penis. Aceasta este cuprinsa intre 14 si 16 cm.

Perceptia "cu cat este mai mare, cu atat mai bine" este total gresita. Femeile nu isi doresc un penis "urias", pentru ca vaginul lor este de cele mai multe ori foarte sensibil. Un penis foarte mare si foarte gros nu va satisface deloc o femeie, din contra, nu va provoca decat durere.

Foarte putine femei isi doresc un penis care sa depasesca 16 cm. A face sex cu o astfel de "jucarie" presupune mult lubrifiant, rabdare si cat mai multe pozitii. Penisul de dimensiuni mai mari este preferat de femeile carora le place sa faca sex oral.

In cazul in care partenerul tau se confrunta cu o astfel de problema, sustinerea din partea ta este cel mai important lucru. Barbatilor le este foarte greu sa vorbeasca despre problemele legate de organul sexual, pentru ca de cele mai multe ori acesta este singurul lucru cu care se mandresc.

Reprosurile, criticile sau comparatiile nu trebuie sa existe intr-o situatie de acest gen. Incearca sa iti dezinhibi partenerul, sa il provoci sa discute despre problema sa. Barbatul are uneori nevoie de timp ca sa se convinga ca nu vei avea o parere proasta despre el, dupa ce a spus tot ce are pe suflet. Nu il obliga sa vorbeasca daca nu vrea. Fii alaturi de el neconditionat si vino cu solutii. Un partener sensibil va reflecta asupra vorbelor tale si va tine cont de ele.

Varianta operatiei de marire a penisului nu este insa cea mai buna alegere. In functie de metoda aleasa, pretul variaza, putand ajunge si la cateva mii de euro. Pe langa partea financiara, trebuie luate in calcul si riscurile la care este expus partenerul tau in urma unei astfel de operatii.
 
In timp ce "prea mic" este cu siguranta o problema mare, niciun barbat nu isi doreste un penis imens. In momentul actului sexual, nu conteaza cat de mare este penisul, conteaza ce stii sa faci cu el. Exista din fericire si jucarii sexuale care vin in ajutorul barbatilor complexati.

Calitatile unui barbat nu se judeca dupa marimea penisului. Gandeste-te ca nu sexul este aspectul esential intr-o relatie. Atentia, afectivitatea, intelegerea sunt atuuri mult mai importante fata de marimea penisului. Primordial intr-o relatie este ca voi doi sa va simtiti bine unul cu celalat, indiferent de fizic.
 

Comentariile 1-50 din 95

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GhorrGhe. pe 28 Ian 2015, 18:30
    Cine mă Ajută Vă rog Fraţilor

    Salut, Am 11 ani, sunt cam plinut iar când penisul meu se scoală este foarte mic... :( cum fac să imi creasca si mie macar de 14cm ?... 15? cine mă ajută !!! :D vă rog mult de tot !!

    0
    4

  • stef pe 7 Nov 2014, 10:47
    pentru fetele sincere...

    toate fetele ..sau aproape toate...au in trecut un nesimtit..un idot..un fraier ..un la..giu..un nemernic...care le-a tras-o super bine...dar super bine afurisutul...si care intamplator doar..avea penisul mare... :)))) bine...niciuna nu ar recunoaste asa ceva...nici macar celei mai bune prietene..ar cadea de fraiera...actualul prieten este cel mai bun la pat...cum sa fie mai slab ca "ratatu" ala ?? :)))))) succesuri fetelor....

    0
    0

  • stef pe 7 Nov 2014, 10:42
    si tot o intrebare pt fete

    daca prietenul vostru cu care va simtiti extraordinary acum :))) dar nu este foarte dotat..chiar mic...printr-o minume I-ar creste penisul cu 1-2 cm si s-ar mai ingrosa nitel...v-ati simtii la fel ????? raspundeti daca sunteti in stare sa fiti sincere cu voi..... concluzia sa o trageti tot voi ...fetelor..daca conteaza sau nu dimensiunea...

    2
    0

  • stef pe 7 Nov 2014, 10:36
    ? intrebare pentru fete- raspuns sincer ????

    2 tipi..la fel de atragatori..sexy..afectuoasi...la pat rezistenti amandoi..unul 13 cm si subtirel..unul 17 cm si gros cu care credeti ca veti avea un super orgasm ? nu este nevoie sa raspundeti decat daca sunteti in stare sa fiti sincere cu voi :))))

    4
    0

  • Nihoho pe 21 Aug 2014, 12:42
    :)

    Voi vorbiti de penis aici cand e pe STRONG , asai?

    0
    0

  • Ioana pe 9 Iul 2014, 17:23
    Pentru mine nu conteaza

    L-am auzit pe iubitul meu spunandu-mi de cateva ori cum ca el si-ar fi dorit sa o aibe mai mare, dar eu sunt foarte multumita asa cum este (15 cm cred)... La un barbat conteaza sa se priceapa in pat, sa se acomodeze la mai multe pozitii si sa tina cont de parerea partenerei, asa cum si ele tin cont de preferintele lor.. Intr-un cuplu intelegerea conteaza iar daca partenera nu este multumita de marime inseamna ca nu tine suficient de mult la tine. Sunt foarte multe pozitii speciale pentru barbatii mai putin dotati, incercati-le si veti vedea imbunatatiri :*

    2
    2

  • Vasi pe 28 Mar 2014, 02:39
    Ce p**a mea :|

    Deci eu nu inteleg ... Ma o ai de 16 -17 - hai 18 ce cauti aici pe site sa te plangi? Voi mare numiti numai penisul de 20 . Voi a-ti citit sau a-ti vazut ma cat o au chinezii ? Ei nu se mai plang. Multumiti-va cu atat cat aveti si gasitiva persoana potrivita.

    4
    0

  • Kaktus pe 13 Oct 2013, 21:26
    Am un penis mic:(

    Salut,am 15 ani si am doar 11cm:( este o mare problema. Am vorbit cu tatal pe tema asta,a spus ca e ok si sa nu-mi fac griji,dar aici citesc ca e destul de importanta:( ce pot face?

    5
    0

  • elena pe 28 Aug 2013, 20:48
    Sa te simti bine !

    uneori conteaza si marimea , adica ..... nici mica ca nu te simti bine si nici mare ca te doare ....... de 15-16 cm este perfecta :* asta e parerea mea :*

    7
    0

  • cornel182 pe 9 Aug 2013, 11:46
    marimea

    am problema cu penisul si cred ca e foarte mare(problema( am 30 ani si dimensiunea e de 23 cm.nu sunt fericit deloc,sunt pe cale de am pierde nevasta si cei 7 ani de casnicie.am incercat si cu altele si la fel miau spus toate......e mare.ce sa fac sami fie bine?il tai?

    6
    3

  • sexoxul pe 1 Aug 2013, 10:17
    sex

    discret ,am un penis mic normal ofer incepatoarelor sau fetelor curioase sa inceapa viata sexuala sex anal oral si normal,discretie totala,0734671109

    0
    4

  • vasile pe 14 Iun 2013, 13:46
    ana

    ana dar esti frustrata rau ca ai sanii mici :)))))

    2
    1

  • mihai pe 13 Iun 2013, 09:13
    pana acum cu 14 cm nu am primit reprosuri!

    am 25 de ani si pana acum am avut ceva relatii la activ.Nu am decat 14 cm si in ciuda asta nu pot spune ca am avut probleme,atat timp cat personele cu care o faceam isi dorea sa ne mai intalnim si asta fara a pune in calcul relatiile serioase.Si pot spune ca am avut si femei de 32 de ani.Important e ca trebuie sa tii cont foarte mult si pe satisfactia partenerie,sa stii sa diversifici actul sexual.Bine nu pot spune ca nu se simt bine si cu marime mai mare,dara eu unul nu mai am complexe. Asa ca,prieteni,daca aveti o marime medie ,nu va fie teama,puneti un pic de romantism si putina atentie si totul o sa fie bine.

    5
    0

  • alin bogdan pe 10 Apr 2013, 21:31
    tot eu

    mai exact 16 in lungime si 12 in grosime am masurat mai bine:))

    1
    0

  • alin bogdan pe 5 Apr 2013, 06:02
    marimea penisului

    am si eu o nedumerire daca ma puteti ajuta...am 22 de ani si am treaba in erectie de 16 cm si in grosime de 7 cm...ce ziceti e bn??? ca ma simt cam nesigur pe mine nu am avut reprosuri dar vreau sa stiu parerea voastra...multumesc anticipat!!!

    1
    6

  • ShenMo pe 8 Mar 2013, 14:47
    conteaza si marimea cat de cat

    Conteaza si marimea cat de cat dar, si magia care o faci cu bagheata din dotare.Intre 18-20 cred ca este acceptabil pentru femei , mai luati in calcul si grosimea un minim 5-6 si este suficient. Puneti-va pe treaba:)))))))))

    1
    3

  • Alexandra Ticu pe 24 Oct 2012, 09:15
    sustin metodele naturale

    sustin si eu programul digital de pe www.marirea-sanilor.com e un program extra si usor de folosit... Doar ca trebuie sa ai un pic de rabdare pentru rezultate.... dar macar sunt naturale..... :d

    3
    0

  • xulscu revine pe 25 Sep 2012, 00:30
    voi astia

    marimea conteaza :) v-o spune un barbat si nu o femeie. nu va mai prostiti degeaba ca nu conteaza . conteaza mai mult grosiea dar conteaza si "adancimea" asa ca daca o tipa va spune ca marimea nu conteaza fie e virgina fie nu isi doreste sa aiba o relatie bazata si pe partea de facut multa da multa si cand zic multa ma refer macar dimineata de 4 ori pe saptamana, in timpul zilei macar odata si seara la fel macar 3 4 ori pe saptamana optional pentru astia cu libido normal spre mare cand se trezesc si noaptea sa se duca sa se pise, revenim la categoria femei pentru care marimea nu conteaza, altele pentru care nu conteaza sunt cele care au avut experiente neplacute cu treburi mici si cred sau prea mari care au devenit dureroase. pentru o femeie normala care inainte sa se indragosteasca si sa iubeasca deci nu mai este subiectiva, daca pui doi oameni identici in fata unu cu treaba de 13 altu cu treaba de 18 il alege pe ala de 18 :) ... nu va mai mintit ca nu conteaza marimea , conteaza al dracu de mult iar spre deosebire de experienta marimea nu vine odata cu trecerea timpului, sa mergem toti invatam sa mergem sa aiba destul sange in instalatie si sa se arunce de la 5000m in gol acolo se face selectia. P.S. nu introducem aici pe cei cu probleme sexule gen ejaculare foarte rapida dupa nici 30 de sau alte probleme de genul.

    0
    1

  • mda_masa pe 25 Sep 2012, 00:18
    habar n-au de o line de cod

    astia nu pun tot comentu... sa verifice dracu codu

    2
    2

  • astia nu au pus tot comentariu pe 25 Sep 2012, 00:17
    asta e commentu tot

    penisul creste pana la 15 ani daca ai noroc 16 max .... mai pui 1 2 cm ,,, dar stii care e treaba,,, sa dai bine ;) asta conteaza la ~15cm e normal apartii majoritatii dupa 18 incepi sa apartii celor ~15% bine iar >22 apartii celor

    0
    0

  • xulescu pe 25 Sep 2012, 00:16
    tu ala de 14 ani cu 14,5cm

    penisul creste pana la 15 ani daca ai noroc 16 max .... mai pui 1 2 cm ,,, dar stii care e treaba,,, sa dai bine ;) asta conteaza la ~15cm e normal apartii majoritatii dupa 18 incepi sa apartii celor ~15% bine iar >22 apartii celor

    1
    2

  • bogdan pe 13 Sep 2012, 09:39
    marimea penisului

    Salut. Am 52 ani si invers marimea [25 cm] - sincer n-i o fericire - doar in 2 cazuri am putut introduce aproape tot...insa fetele ar trebuii sa fie sincere, conteaza enorm din moment ce parca-l vad pe Dumnezeu...apoi pot lua cit vor, cele silitoare orgolioase se mai lovesc accidental pina la lacrimi uneori....sint frumosi ochisorii stralucitori...

    2
    3

  • NU conteaza pe 13 Iun 2012, 22:26
    Nu stiu

    14 ani si 14,5 cm... qm e? :-??

    1
    2

  • Steff pe 13 Apr 2012, 01:45
    Pt fete si baieti

    Va zic eu,nu marimea conteaza..eu o am de 18 cm la 18 ani..fosta mea a vrut mai mare si s'a dus la altu' de 19 care o avea de 23 cm,dar cand a vazut ca tipu' nu stie sa miste oceanu' cum trebuie,ci se lauda doar cu barca,tot la mne a venit..desigur,am refuzat'o.Dar important e faptul ca nu conteaza marimea,ci sa stii ce sa faci...

    5
    3

  • cristi pe 1 Mar 2012, 12:21
    marime penis

    Salut...din experienta va spun ca marimea penisului poate sa fie relevanta sau nu pentru femei, Am 24 de ani si decat 15 cm in dotare insa va spun ca am avut prietene care au spus ca e mare si ma rugau sa am grija.Normal noi barbatii ne dorim mai mare,sunt femei carora le plac un penis cat mai mare acesta e adevarul.Conteaza foarte mult chimia dintre 2 parteneri.

    6
    2

  • Razvan pe 4 Dec 2011, 15:26
    Cred ca 17cm e de ajuns!

    17cm este marimea cat de cat normala. Eu sunt multumit!

    4
    4

  • eugen pe 28 Nov 2011, 23:22
    hdshd

    sal caut o fata care tot in pat 69 si cum tot ce vrea

    0
    0

  • iubitul tau pe 23 Sep 2011, 22:46
    marimi mari marimi mici - povesti.

    stati linistiti in privinta marimii, sunt un pic trecut de 30 de ani si am ceva experienta . deja de la 15 cm in sus exista o problema pentru sexul frumos daca da peste unu care stie sa isi faca treaba . femeia are o adancime in interior undeva intre 9 si 17 cm in functie de cum a dotat-o mama natura. asa ca fiti suavi si draguti la inceput dupa care aratatile ca marimea chiar nu conteaza

    4
    1

  • claudiu pe 3 Sep 2011, 00:45
    parerea mea e...

    ca trebuie sa o ai mare..adica frate nu poti sa ai o prietena si sa vrea sa faca sex cu tine si sa vada...ce?..ca o ai mai mica decat ar fi vrut ea...deci e mai bine sa o ai mai mare...dar nu foarte. spor la treaba

    0
    0

  • marius pe 5 Iun 2011, 18:55
    15 cm

    o am de 15 .e normala va intreb pe voi femeile

    9
    2

  • aaa pe 17 Ian 2011, 04:16
    baaaa

    voi fetele atzi zis nimik :))

    1
    0

  • GIU pe 23 Aug 2010, 21:08
    conteaza marimea

    prietenul meu o are de 22,5cm.el se considera ca o are ca de magar,dar eu consider ca este super normal.ma simt super cu el.vreau sa ia pastile sa ii creasca citiva cm.nu ar fi super?

    3
    26

  • Allexys pe 14 Nov 2009, 05:55
    :))

    it;s not the size of the boat, it;s the motion of the ocean :)

    7
    6

  • PISSI pe 28 Oct 2009, 19:59
    sunteti fraieri

    ca fata am avut experiente sexuale cu mai multi barbati (extraordinar de dotati,mai putin dotati) dar pot sa va spun cu mana pe inima ca a fost ok in toate cazurile. Eu sunt genul de fata care ma acomodez cu orice penis deci fiti mandrii de el asa cum e!

    11
    0

  • madyunik pe 10 Oct 2009, 04:00
    Oau cate pareri!

    Acum chiar ca is derutati barbatii!Conteaza sau nu marimea?Cred ca mai mult conteaza posesorul penisului decat "obiectul " in sine.Adik vorba aia veche,nu conteaza cat de mare o ai ci cum o folosesti.Important e sa se simta iubita partenera,sa fie totul frumos.In rest femeile ar trebui s-o lase mai usor cu marimea,daca iubesti un baiat,il iubesti si atat,nu il "masori" inainte dar de asemenea,cum spunea Ana nici ei n-ar mai trebui sa aiba atatea pretentii,silicoane ,etc.Deci...baieti..nu va mai pierdeti timpul pe acest site de femei ci fugiti si iubiti-va partenerele :D

    7
    1

  • Leyal pe 31 Iul 2009, 15:44
    mai dau 3 cm de la noi

    Eu si iubitul meu cred ca suntem anormali.Am nimerit intamplator pe-aici si imi dau seama ca noi nu ne-am pus pana acum, in 3 ani o problema esentiala pentru cuplul nostru...cat de mare e alui.Nu i-am masurat-o niciodata, cred ca nici el, si nici macar n-as putea sa aproximez cati cm are, ar trebui sa imi iau mai multe etaloane in fata ca sa pot compara...Am mai avut vreo cateva relatii care au ajuns pana la sex si doar n-oi fi io "norocoasa" care a dat numai peste barbati dotati.Daca vreounul din ei a dat-o-n bara n-a fost din cauza dimensiunilor ci din cauza vitezei... Nu vorbesc in numele intregii rase feminine, dar e posibil sa am un iubit cu un penis relativ mic, sau mai degraba mic, sau in niciun caz mare.Cu care sunt foarte fericita.Cel dinainte parca era ceva mai slab dotat....si ma gandesc acum..daca ar fi avut 4 cm in plus viata noastra sexuala era mai buna? Neh...am mai zis, problema era viteza...Si nici macar nu ne-am despartit de-asta.Ci pentru ca mi-a interzis lucruri prea des....si pentru ca nu se impaca cu meseria mea deloc.

    5
    0

  • clau pe 4 Feb 2009, 13:21
    sa zicem

    sa zicem k aveti dreptate..si asa este marimea conteaza,dar si asta in functie de partenera,desi nici fata nu are cum sa fie prea mica..pr meu o are de19 cm si groasa de 4 si st f multumita..adik nare cum sa te doare decat dak el nu si-a facut treaba bn inainte de act in sine..dar nu va mai complexati dak nu e respect si incredere nu e nimic;)..paaa

    3
    1

  • un ingerash dulshe pe 12 Ian 2009, 14:26
    nu conteaza marimea zik io

    Nu va mai faceti griji cine te iubeste te iubeste asa kum esti......................

    3
    0

  • Un ingerash dulshe pe 12 Ian 2009, 14:24
    da lasa ku marimea penisului ,sa trecrem si la femei

    Da la fete,femei conteaza ca o ai mika ,mare????akm am vb de barbati hai sa vb si de femei.....:D:D:D:D

    3
    0

  • anonimus pe 28 Dec 2008, 16:48
    da am penisul mic

    Chiar conteaza marimea penisului? in toate filme porno masculii au un penis urias.de ce? le place la femei asta mai mult?

    0
    5

  • neamtu pe 18 Dec 2008, 23:26
    marime si iar marime

    Am citit mai sus multe pareri despre acest subiect. pentru cele care isi doresc un penis mare: stati linisti-te ca si aceasta problema se va rezolva curand, pentru ca in fond si la urma urmei ii doar un muschi, adica imaginativa ca se va gasi o metoda prin care orice barbat o sa-si poata mari si ingrosa penisu adica toti o sa o aibe intre 20 si 25 cm si groase bine. Ce veti face atunci? sunt sigur ca o sa incepeti sa va legati de alceva adica alt motiv, pentru care voi nu sunteti sadisfacute sunt curios si eu care va fi acela? deoarece majoritatea motivelor se pot rezolva intr-un fel sau altul. Tot pentru cele cu dorinte mari am un amic ce are un penis de 18cm numai DAR in schimb isi poate atasa in "gatu" penisului o pereche sau chiar doua de bile, nu dau detali fiindca se cunoaste bine aceasta metoda. Am stat de vorba si cu unele care au trecut prin patul lui si raspunsu din partea lor era ca trebuie sa ai multi barbati la activ ca sa o faci cu unu cu bile altfel te vei urca pe pereti sau urli de durere. Asa ca da indradevar trebuie sa ai ceva muschi si in pantaloni dar nu exagerat fiindca toate au o limita, dar trebuie sa sti sa-l folosesti la fel sa sti sa comunici si sa sti ce sa faci si cu restu.

    1
    3

  • neamtu pe 18 Dec 2008, 23:00
    tot despre marime

    de multe ori la multe persoane indiferent ca sunt barbati sau femei le este mai usor sa invinuiasca pe partenerul lor de sex, atunci cand ei insusi au o problema sau mai multe si asa reusesc si ei sa se mentina in societate, traind cu acel gand ca ei nu au nimic, nu trebuie sa aibe ceva, ei sunt perfecti, si in mod cert parteneri lor nu sunt perfecti si au probleme, iar ei au dreptate si in mod evident tot ei considera ca au nevoie de ceva mai mult, mai bun in concluzi de alt partener. Intr-o partida de sex comunicarea este unul dintre cele mai importante lucruri, numai asa se ajunge la placeri mari. NIMENI NU ESTE PERFECT SI FIECARE ARE PLACERI SI DORINTE DIFERITE, SI MAI ALES DEFECTE SI MULTE NEPLACERI(adica fiecarui individ nu ii place sa faca anume ceva), de asta trebuie sa comunici sa afli ceea ce ii place, ce-s doreste si ceea ce nu-i place partenerului.

    2
    1

  • neamtu pe 18 Dec 2008, 22:39
    marimea penisului ha ha !

    intr-adevar sunt unul dintre acei barbati dezamagiti, adica nu o am mare(sub 15cm),si din acest motiv m-am documentat mult si inca ma mai documentez in privinta acestei probleme pe toate planurile(psihic, practic, etc) si parerile mele sunt multe din cauza a multor preferinte si /sau dorinte.Am cunoscut persoane(barbati) in armata care o aveau mare si imi aduc aminte ca unu avea un monstru in pantaloni cam cat o sticla de bere si in timp cel felicitam el imi dadea repli ca si-ar fi dorit sa o aibe cat a mea, fiindca saracu pe vremea aceea avea 2 ani de zile in care el incerca sa faca dragoste cu iubita lui, mentionez iubita lui si nu a reusit deloc.In timp ce imi povestea despre problema lui se vedea clar pe fata lui ca suferea mult. de aici va las pe voi sa trageti concluzi avand in vedere ca cei doi se iubeau. Alta patanie pe care nu o pot uita si la care tot las sa trageti voi concluzi: eram intr-un complex studentesc la niste cunostinte unde erau baieti si fete si culmea am ajuns si la discutia cu marimea penisului la cae una dintre fete spune"mie nu imi ajunge cred una de marimea unei sticle de cola de un sfert" la care toti astia cu scula sa ramanem masca si putin fustrati adica ceva de genu "uau, auch ups cred ca noi suntem pinguini", la care imi trecu din gresala prin cap intrebare evidenta si clasica "mai... aaaa..hm.. dar cati barbati ai avut tu la activ pana acum daca poti sa ne spui si noua astora mai incepatori?? " la care ea da un raspuns bomba "pai draga cum iti permiti EU SUNT VIRGINA" ..............

    9
    2

  • beast pe 12 Dec 2008, 21:35
    unu mare

    eu unu cred k tre sa ne multumim cu ce avem eu am 17 cm in dotare si nu am avut pana acum probleme reprosuri sau ceva de genu asta si va sfatuiesc sa ma luati ceva un aparat de marire daca nu sunteti siguri pe voi

    2
    5

  • asador pe 8 Dec 2008, 22:36
    vai de voi

    ba ce va tot plangeti ma asa?ba,daca aveati sub 5cm mai ziceam,dar asa stati ma in banca voastra,poi voi stiti ma de cat o am eu????de 13 cm ma,si daca v-as spune cum le fac pe femei sa urle de placere,nu m-ati crede ma,poi le fac fleasca fratilor,asa credeam si eu ca o am prea mica,dar cand le am zis ca vreau sa fac operatie de marire,mi au zis ca trebe sa dau anunt la matrimoniale daca mai vreau femei ca ele nu mai vor sa auda de mine,ce dreacu aveti ma?ba,cat ai degete si limba legea tarii nu se schimba,dar trebe sa stii ce sa faci cu ele,deci vaitati-va ma ca nu stiti ce sa faceti cu ele ,nu ca le aveti mici,asa ca vedeti-va de treaba si nu va mai tine-ti podoabele pe uscat,folositi-le cu cap dar si cu degete si limba ,si femeile va vor fugari pur si simplu

    12
    1

  • sacalul pe 2 Dec 2008, 16:37
    e bun de ceva?

    mah eu la 20 ani am un penis de 16 cm si vreo 5-5.5cm grosimea pana mea am avut relatii am si acuma dar la tot ce e pe netul asta incep sa imi pun deja intrebari ca nu ar fi k voi ce spuneti sincer akuma ar treb s aimi fac griji?ast si parerea fetelor

    2
    0

  • adrian pe 12 Oct 2008, 15:16
    marirea penisului

    am 13,5 cm in stare de erectie...stie careva cum il pot mari..?

    5
    0

  • Andreea pe 10 Oct 2008, 14:42
    28cm ?:-??

    28 de cm sincer nu as face sex in viata mea cu un barbat cu asemenea penis ... uneori ma doare si cand fac sexu cu barbatul meu care are cam 17-18 cm . Cred ca la 28 mori de durere , nu rezisti :) . Tu cu cine ai facut sex a intrat in spital a2a zi ?

    5
    0

  • dany pe 25 Sep 2008, 22:06
    prea mic ....oare destul de gros?

    am penisul de 8 cm in erectie si gros de 7 cm....e cam prea gros ....dar prea mic....sau ambele sunt mici ...voi ce spuneti?...si daca stiti metode de marire ajutati-ma

    0
    6

  • wwww pe 15 Sep 2008, 13:54
    ????????????

    ce marie trebesa aiba penisul unui baiat de 17 ani?

    1
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod