Casatoria inseamna mai mult sex?

Departe de a spune ca se plictisesc dupa mai multi ani petrecuti cu acelasi partener, femeile maritate spun mereu ca se distreaza acum mai mult in dormitor. Ele sunt mai...
Departe de a spune ca se plictisesc dupa mai multi ani petrecuti cu acelasi partener, femeile maritate spun mereu ca se distreaza acum mai mult in dormitor.

Ele sunt mai putin inhibate dupa "anii de practica" si mai atrase de tot felul de ghidusii petrecute in dormitor, reiese dintr-un studiu facut in America si Marea Britanie printre mai mult de 1000 de femei.

Mai multa incredere

Dupa casatorie, femeile au mai multa incredere in sotii lor si nu le mai este rusine sa ceara exact ce vor. Unul dintre secretele casatoriilor fericite si de durata este varsta la care acestea au loc.

In anii '70, mai mult de 30% din nunti aveau drept protagonisti adolescentii si sfarseau aproape inevitabil cu divortul. Acum, doar 4 procente din cei ce se casatoresc o fac inainte de varsta de 20 de ani. Varsta medie a femeilor ce accepta casatorie este de 28 de ani, iar a barbatilor care se decid sa faca acest pas important este de 30 de ani.

Experienta este cheia

Sexologii au ajuns la concluzia ca experientele sexuale cat mai variate dinainte de casatorie duc la incredere si satisfactie in dormitor. Femeile maritate isi iau viata sexuala mult mai in serios si tind sa nu mai "barfeasca" asa mult despre ea, asa cum o faceau inainte de casatorie.

Inainte de nunta, femeie trancanesc mereu despre sex, dar dupa aceasta nu o mai fac pentru ca devine un subiect mult prea serios pentru ele. Nu mai vorbesc la un cocktail de ultima aventura. Este barbatul ales de ele pentru toata viata, nu mai este doar o gluma.

Femeile maritate sunt mai fericite

Femeile maritate se pare ca sunt cele mai fericite. In ciuda numarului mare de divorturi, casatoria ramane cel mai convenabil statut.

Si tot studiile arata ca femeile casatorite fac mai mult sex ca niciodata. De fapt ele nu mai au inhibitii cand vine vorba de viata lor sexuala. Vorbesc despre baile romantice, despre partidele de sex pe masa din bucatarie sau pe bancheta din spate a masinilor. Mai mult chiar, unele dintre ele vorbesc despre infidelitatile din timpul casatoriei. O fi casatoria intoarcerea la adolescenta?
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 19 Sep 2012, 22:58
    interes public

    se satura ele dupa mai mult timp de aceeasi cheie i trebe o fixa mai mare ca sor cam uzat secmenti

    0
    0

  • costin pe 8 Nov 2011, 19:52
    fara un pic de iubire nu eczista casatorie

    sexul e departe daca inima nu bate casatoria inseamna iubire nu sex

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod