Care este cel mai bun sex şi câte minute durează o partidă ideală de amor?

Majoritatea persoanelor se gândesc că o partidă ideală de sex este una care durează cât mai mult şi se termină atunci când ambii parteneri termină în acelaşi timp. Sexologii din

Majoritatea persoanelor se gândesc că o partidă ideală de sex este una care durează cât mai mult şi se termină atunci când ambii parteneri termină în acelaşi timp.

Sexologii din Australia au realizat însă un studiu pentru a afla exact cum vede lumea o partidă ideală de sex, iar rezultatele au fost surprinzătoare. Potrivit cercetărilor, pe primul loc în topul preferinţelor se regăseşte sexul care durează puţine minute, dar este intens. Aşadar, mitul conform căruia sexul de lungă durată este cel mai plăcut a fost spulberat.

Cercetătorii au afirmat că o partidă rapidă şi plăcută trebuie să dureze doar trei minute, în timp ce durata optimă a unei partide de sex a fost evaluată la 13 minute. Potrivit specialiştilor, dacă sexul durează mai puţin de trei minute,  nici bărbatul şi nici femeia nu vor fi satisfăcuţi, iar dacă durează peste 13 minute, este o pierdere de timp.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod