Cand marimea conteaza...

 

Pozitia doggy style


... este pentru cei care au penisul de marime medie. Este una dintre pozitiile preferate de femei, pentru ca stimuleaza punctul G. Penetrarea profunda este foarte satisfacatoare pentru partenerul tau si ii poate produce senzatii extraordinare. Pentru unele femei, aceasta pozitie poate fi dureroasa, iar pentru altele este cheia spre orgasm.

In pat, asaza-te in genunchi si cu palmele pe saltea, iar el sta in spatele tau si te penetreaza, tinandu-te de solduri, facand miscari de du-te-vino. Diversifica tehnica stand cu fata in jos, sprijinandu-te de tablia patului sau departand picioarele in timp ce el te penetreaza.

In cazul in care te simti plina de elan, incearca sa stai in picioare in timp ce el te penetreaza, iar apoi, usor, apleaca-te pana ajungi cu mainile pe podea. In cazul in care penetrarea este prea adanca, ridica posteriorul.

Dominant este partenerul, in timp ce tu esti cea vulnerabila, supusa... si de aici puteti da frau liber imaginatiei.

Imaginea destul de placuta a penisului intrand si iesind din vaginul tau il va excita vizual. Fundul tau atinge testicolele lui pentru extra-stimulare, iar orgasmul tau este intens, deoarece el se atinge de partea sensibila a peretelui vaginal exterior. De asemenea, iubitul tau se poate intinde destul de usor pentru a se juca cu clitorisul.

Pozitia "carlig"


...il ajuta pe partenerul tau sa scape de complexul "micului gigant". Tu stai intinsa pe spate, iar el deasupra ta. Ridica picioarele pe umerii lui pentru o penetrare mai adanca si un control total asupra ta.   

O sugestie pentru aceasta pozitie: incrucisarea genunchilor, care ajuta la "stramtarea" canalului vaginal. Este, de asemenea, o buna metoda sa ii tii penisul "strans" inauntrul tau pret de cateva secunde. Scrotul lui se va atinge de posteriorul tau la fiecare lovitura; i-ai putea masa testiculele, in timp ce el se poate juca cu sani tai. Sangele va navali spre extremitati, cum ar fi sfarcurile, facundu-le foarte sensibile. Orgasmul sta sa vina...

Credit foto: ivillage.com

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • seniorina pe 30 Iun 2009, 18:43
    penis

    pozitia calaretul fara cap este...mmmMMMMM!!!!!! ispititoare!!!!!!!!!!! sau cred k chiar as reusi pozitia lumanarea triumfala/:) cred k atunci cand o sa impinga in mine o sa sparg cu capul patul si ajung jos la parter:|:|:|

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod