Călătoriile, secretul unei vieţi sexuale mai bune. Află cum îţi afectează relaţia

Tuturor ne place să ne plimbăm prin ţară sau prin alte colţuri ale lumii, însă puţini dintre noi ştiu că acest lucru este benefic şi pentru relaţia de cuplu. Potrivit unor studii

Tuturor ne place să ne plimbăm prin ţară sau prin alte colţuri ale lumii, însă puţini dintre noi ştiu că acest lucru este benefic şi pentru relaţia de cuplu.

Potrivit unor studii realizate recent, călătoriile ajută ma îmbunătăţirea vieţii sexuale, ba mai mult, cuplurile care petrec mai mult timp în vacanţe sunt mai romantice şi mai echilibrate.

Dacă pe vremuri cea mai bună modalitate de a reaprinde flacăra într-un cuplu era o cină romantică, acum specialiştii spun că rezolvarea problemelor dintr-o relaţie o reprezintă vacanţele cât mai lungi petrecute alături de partener. Conform specialiştilor, majoritatea bărbaţilor şi femeilor care au participat la sondaj au afirmat că relaţia lor merge mai bine de când au început să călătorească mai mult. În plus, ei au spus că viaţa lor sexuală este mai intensă în vacanţe, dar şi după terminarea acestora.

Sexologii spun că viaţa sexuală se îmbunătăţeşte datorită călătoriilor deoarece în deplasări cei doi parteneri se apropie mai mult şi petrec tot timpul împreună. Aceştia afirmă că locurile preferate de cupluri sunt acelea în care peisajul este cât mai natural, deoarece le creşte spiritul de aventură.

Totuşi, cercetătorii afirmă că atunci când certurile din cuplu sunt tot mai dese, o călătorie poate însemna încheierea relaţiei, deoarece fiecare partener va găsi defecte în alegerea locaţiei, a meniului sau al oricărui alt lucru care poate lăsa loc de interpretări.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod