Cadoul perfect pentru doamne. Cea mai discretă şi elegantă jucărie sexuală

Are designul unui parfum celebru, însă oferă plăceri nebănuite. Bijoux Diamond este ideal pentru femeile care s-au plictisit de vibratoarele clasice, cu forme falice. Elegant, discret,

caja-abierta-diamond-2-1

Are designul unui parfum celebru, însă oferă plăceri nebănuite. Bijoux Diamond este ideal pentru femeile care s-au plictisit de vibratoarele clasice, cu forme falice.

Elegant, discret, jucăria erotică poate fi cadoul perfect de Crăciun şi asta pentru că poate fi desfăcut fără grijă şi în faţa familiei, datorită formei sale speciale care o face să arate ca un parfum scump, de la un brand celebru. La preţul de 64 de euro, vibratorul are forma unui diamant, semănând izbitor cu sticla de parfum „Lady Million Eau de Parfum“ de la Paco Rabanne, scrie mirror.co.uk.

Jucăria erotică care poate fi achiziţionată prin intermediul site-ului lovehoney.co.uk, se încărcată la calculator şi este dotată cu zece funcţii diferite.

"Multe femei vor găsi vibratorul Bijoux Diamond printre cadourile de anul acesta. Este cadoul erotic al anului 2014, o jucărie cu un aspect discret, care oferă o experienţă sexuală de neuitat fanilor vibratoarelor", a declarat un reprezentant al site-ului lovehoney.co.uk.

gf

Una dintre clientele care au testat jucăria s-a declarat foarte mulţumită de experienţă şi a povestit că Bijoux Diamond i-a oferit unul dintre cele mai lungi şi satisfăcătoare orgasme din viaţa ei.

"În plus, este atât de discret încât mama ta poate să dea peste el şi să nu se gândească că este o jucărie sexuală. Şi asta pentru că arată ca o sticlă de parfum de fiţe. Este cea mai discretă jucărie sexuală din lume", a adăugat femeia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod