Beneficiile sexului de dimineaţă. 8 motive pentru care e mai bun decât cafeaua

O partidă de amor în primele ore ale zilei va face mai mult decât să te binedispună. Şi nu o spunem noi, ci specialiştii.

Dacă alarma ceasului îţi pare cel mai îngrozitor sunet şi-ţi aminteşte de orele de muncă care urmează, ce ar fi să schimbi acest lucru? De ce să nu începi dimineaţa cu câteva minute de plăcere? Cu siguranţă trezirea va fi mai uşoară, iar alarma ceasului nu te va mai irita. În plus, studiile arată că sexul la primele ore ale zilei, nu numai că îţi îmbunătăţeşte relaţia, dar este şi benefic pentru sănătate. Iar dacă ai decis să renunţi la cafea, un strop de dragoste dimineaţa îţi va asigura energia şi dispoziţia necesare să rezişti unei zile întregi de lucru. Iar efectele adverse lipsesc!

Dacă nu eşti încă pe deplin convinsă că merită să întârzii la muncă câteva minute, iată câteva motive care te vor face să programezi alarma cu câteva minute mai devreme!

1. Îţi face plinul de energie şi te ajută să slăbeşti! Câteva minute de sex te vor înviora şi te vor ajuta să scapi de calorii. Dacă vrei să sari peste programul zilnic de sală, atunci trezeşte-ţi iubitul şi execută câteva exerciţii în pat!

2. Îţi îmbunătăţeşte starea de spirit! Obişnuieşti să te trezeşti obosită şi morocănoasă? O partidă de sex este cel mai bun remediu! Amorul dimineaţa eliberează oxitocina, "hormonul iubirii", iar partenerii se vor simţi îndrăgostiţi şi fericiţi pe tot parcursul zilei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod