Băuturile carbogazoase ar putea afecta fertilitatea. Află de ce!

Un nou studiu despre sex realizat de cercetătorii americani i-a pus pe gânduri pe dependenţii de băuturi carbogazoase. Potrivit rezultatelor obţinute în urma studiului, consumul regulat de

Un nou studiu despre sex realizat de cercetătorii americani i-a pus pe gânduri pe dependenţii de băuturi carbogazoase.

Potrivit rezultatelor obţinute în urma studiului, consumul regulat de băuturi carbogazoase ar putea influenţa starea de sănătate şi ar putea diminua capacitatea de reproducere a organismului.

Experimentul a fost realizat la Universitatea Utah, pe şoareci, iar specialiştii au explicat că s-a ajuns la concluzia că băuturile carbogazoase le-au afectat cu 30% capacitatea de reproducere animalelor, ceea ce înseamnă că acelaşi lucru se poate întâmpla şi la oameni.

Cercetătorii au adăugat însă că acestea rezultate nu sunt 100% sigure şi că mai este nevoie de câteva experimente pentru a exista o certitudine.

Americanii au mai spus că persoanele care consumă des băuturi carbogazoase devin supraponderale, iar acest lucru contribuie, de asemenea, la scăderea fertilităţii.

Specialiştii au spus că toate acestea se întâmplă deoarece băuturile carbogazoase au foarte mult zahăr şi sunt dăunătoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod