Baia erotica

O baie erotica este reusita atunci cand sunt combinate mirosurile si trucurile de relaxare care sa va stimuleze pe amandoi. Invita-ti partenerul sa intre in cada...
O baie erotica este reusita atunci cand sunt combinate mirosurile si trucurile de relaxare care sa va stimuleze pe amandoi. Invita-ti partenerul sa intre in cada, invata-l sa se relaxeze si alinta-l.

De ce ai nevoie...

- lumanari;
- uleiuri de baie, gel de dus si sapun parfumat;
- prosoape mari si calduroase;
- bureti;
- cuburi de gheata.

Lumina

Decorul il pregatesti tot tu cu mare atentie. Fiecare particica a baii tale va fi impodobita cu lumanari care vor fi apoi aprinse.

Mirosuri si uleiuri

Umple cada cu apa calda si toarna in ea spumant, saruri de baie si uleiuri. Fii cat mai generos(oasa) cu ele.

Amestecurile

Iasomia, tradafirul, mirosul de portocale, mirosuri de lemn de santal sau de ylang-ylang se stie ca sunt foarte sexi. Multe dintre ele pot fi gasite in saculeti asemanatori celor pentru ceai, asa ca nu trebuie decat sa arunci cativa in cada. Levantica, lamaia verde, rosmarinul, salvia si lamaita se presupune ca sunt stimulante. Musetelul si florile de tei se folosesc pentru relaxare.

Scapa de stres si tensiune

Asculta clipocitul apei, priveste palpaitul lumanarilor si bucura-te de spuma din cada si de mirosul uleiurilor.  Cand esti complet relaxata, folosete o perie sau un burete cu o cantitate mare de gel de dus sau sapun si spala-ti iubitul. Apoi el va face asta pentru tine. Nu uita de cuburile de gheata - acum este momentul sa le lasi sa se topeasca pe pielea iubitului tau. Urmeaza apoi folosirea prosoapelor de baie si eventual a halatelor moi.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eamona pe 9 Apr 2010, 00:59
    sex in apa

    As vrea sa stiu cum este sexul in apa pt o femie se simte sau nu bine?..

    0
    0

  • eamona pe 9 Apr 2010, 00:59
    sex in apa

    As vrea sa stiu cum este sexul in apa pt o femie se simte sau nu bine?..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod