Averea şi simţul umorului, importante pentru o viaţă sexuală satisfăcătoare

Credeai că tehnica face diferenţa dintre un bărbat bun la pat şi unul care nu poate duce femeile pe culmile plăcerilor? Cercetătorii te contrazic. Un studiu recent a descoperit că plăcerea

making love

Credeai că tehnica face diferenţa dintre un bărbat bun la pat şi unul care nu poate duce femeile pe culmile plăcerilor? Cercetătorii te contrazic. Un studiu recent a descoperit că plăcerea sexuală a femeilor are mare legătură cu grosimea portofelului, dar şi cu simţul umorului pe care îl posedă partenerul.

Vrei să-ţi satisfaci iubita? Atunci trebuie să câştigi mai mulţi bani şi să înveţi glume noi. Un studiu citat de Daily Mail a arătat că femeile care au un partener amuzant, încrezător în el şi fără probleme financiare se bucură de orgasme intense şi frecvente.

Psihologul George Gallup şi colegii lui de a Universitatea din Albania au intervievat un grup de studente heterosexuale aflate în relaţii serioase. Acestea au fost întrebate cât de des au orgasm în timpul sexului, ce situaţie financiară are partenerul lor şi familia acestuia, dar şi detalii despre dimensiunile corporale, personalitatea şi înfăţişarea celui cu care au o relaţie. De asemenea, participantele la studiu au fost rugate să spună cât de atractivi sunt partenerii colegelor lor.

Rezultatele cercetării au arătat că intensitatea orgasmelor depinde de cât de atrasă este o femeie de partenerul său şi de frecvenţa relaţiilor sexuale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod