Atingerea punctelor maxime de excitare prin raport sexual

Acum, ca ai exersat putin folosirea jucariilor erotice si ai atins deja punctul maxim de excitare prin stimulare vaginala cu barbatul fiind parte activa, haide sa schimbam...

Acum, ca ai exersat putin folosirea jucariilor erotice si ai atins deja punctul maxim de excitare prin stimulare vaginala cu barbatul fiind parte activa, haide sa schimbam si sa trecem controlul exercitiului in mainile tale.

Atunci cand femeile practica un exercitiu de atingere a punctelor maxime de excitare, ele au un avantaj comparativ cu barbatii, deoarece pot sa ajunga la un punct maxim corespunzator nivelului 10 de excitare - orgasmul - de cateva ori la rand. Incearca sa atingi cateva puncte maxime corespunzatoare unor niveluri de excitare foarte ridicate, fiecare fixat asupra unui declansator diferit al orgasmului.

De exemplu, incearca un set complet de atingeri ale punctelor maxime de excitare dintr-o anumita pozitie in timp ce te concentrezi asupra punctului G. Apoi incearca un alt set de atingeri ale punctelor maxime de excitare folosindu-ti muschiul PC drept centru al stimularii, apoi un altul folosindu-ti fornixul vaginal.

Inainte de a incepe:
Incepe prin a te intinde alaturi de parteneru si schimba cateva mangaieri cu acesta. Apoi desfata-l cu o mangaiere pe partea ventrala a corpului sau cu una genitala, ori prin sex oral.

Exercitiul

In momentul in care partenerul tau are o erectie, ingenuncheaza usor peste el si incepe prin a-ti mangaia organele genitale cu penisul lui, in acelasi fel in care te-a mangaiat el. El ar trebui sa ramana pasiv si relaxat.

Lasa-te sa atingi puncte maxime de excitare corespunzatoare unor niveluri joase si medii de excitare (3, 4, 5 si 6), mangaindu-ti labiile si clitorisul cu penisul lui. Foloseste-i penisul pentru a-ti provoca placere. Exploreaza intr-un mod senzual si spontan prin diferite tipuri de atingere. Atunci cand esti gata sa treci mai departe, introdu-ti doar capul penisului sau si stimuleaza-ti muschiul PC. Vezi daca esti capabila sa atingi punctul maxim corespunzator nivelului 7 de excitare facand acest lucru.

Tine minte sa te concentrezi asupra senzatiilor, sa respiri si sa iti pastrezi toti muschii cat se poate de relaxati, chiar daca te afli in genunchi. Atunci cand esti pregatita, lasa-te usor mai jos si introdu-ti tot penisul lui in interior. Misca-te in sus si in jos cat de lent doresti. Foloseste-te de penisul partenerului tau pentru a-ti explora vaginul, asa cum te-ai folosit de dildo. Vezi daca poti sa atingi cateva puncte maxime de excitare corespunzatoare aproximativ nivelului 8.

In timp ce te misti, experimenteaza moduri diferite de a impinge. Te poti aseza in genunchi, astfel incat sa te misti exact in sus si in jos in lungul penisului iubitului tau. Adopta impingeri profunde si lasa-i penisul sa patrunda pana la capat in interior, iar apoi sa iasa complet in exterior. Ori, te poti aseza pe vine deasupra partenerului daca ai muschi puternici la picioare. Trebuie sa fi facut deja acest lucru cu ajutorul dildoului dotat cu sistem de prindere la baza. Iti poti odihni o parte a corpului pe palme si poti folosi forta bratelor pentru a te misca in sus si in jos pe penisul lui.

Varianta 1 in cazul atingerii punctelor maxime de excitare prin raport sexual

Una dintre cele mai senzuale metode de a face acest exercitiu este de a-ti schimba pozitia usor, astfel incat in timp ce te afli inca deasupra, sa impingi inainte si inapoi in lungul penisului partenerului, in loc de a o face in sus si in jos. Pentru a face acest lucru, ingenuncheaza peste el si intinde-te pe pieptul lui.

Sustine-te pe coate si ridica-ti fesele in aer cat mai sus posibil in timp ce ii mentii inca penisul inauntrul tau. Aceasta va determina punerea in contact a penisului cu punctul G. Vei putea simti penisul partenerului frecandu-se de punctul G pe masura ce impingi inainte si inapoi. S-ar putea chiar sa ai o reactie de "expulzie".

Varianta 2 in cazul atingerii punctelor maxime de excitare prin raport sexual

Incearca sa faci acest exercitiu apeland totodata la miscari pelviene. Constientizeaza mai mult miscarea pe care o faci cand aluneci in sus de-a lungul penisului, decat miscarea de alunecare in jos pe acesta.

Misca-ti soldurile pe o traiectorie circulara si aluneca usor in lungul penisului partenerului tau pana la capat in interior si aproape pe de-a-ntregul in exterior. Concentreaza-te asupra fiecarui centimetru pe masura ce acesta patrunde si iese. Continua intr-un ritm cat mai lent posibil, gandindu-te la vaginul tau ca la o cavitate care absoarbe penisul in interior.

Atinge punctele maxime de excitare la nivelurile 7, 8 si 9, sau incearca sa ajungi de cateva ori in punctul maxim de excitare corespunzator nivelului 9. In momentul de dinaintea orgasmului, deschide-ti ochii, respira adanc si opreste-te sa mai impingi. Savureaza in mod pasiv orgasmul - lasa-l numai sa se produca.

Incearca sa simti contractiile muschiului PC dimprejurul corpului penisului. Vei percepe orgasmul ca pe un tremur de placere sau ca pe o senzatie spasmodica, care ar putea sa-ti includa nu numai muschiul PC, ci si bratele, picioarele si muschii faciali.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adam pe 14 Iun 2008, 22:03
    adam cel fericit :controlul mental

    iti doresc sa te ineci cu penisuri..de ce bagi astea pe internet sa citeasca toate ciutancele retardate si sa fac a asa k sa aiva toti de ce rade k s fetele muiste de mici

    3
    0

  • Diana21 pe 8 Mai 2008, 01:08
    pt lucy ....

    Pai deja ai facut un pas spre schimbare, odata ce esti constient de defectele tale. Ai mai multe posibilitati 1) Discuta cu ea, daca te iubeste si va intelegeti, cred ca te poate ajuta. 2) Vorbeste cu un psiholog. 3) Cel mai bine e ca schimbarea sa vina din tine, ar fi usor atata timp cat te gandesti la ceea ce te motiveaza (EA). NU VREI SA I PIERZI, NU VREI SA SUFERE, NU?! 4)De fiecare data cand esti nervos sau prea gelos sau cum mai esti tu...e important sa constientizezi momentul pentru a-ti impune un nou comportament, respira adanc, gandeste-te la ceva ce iti place, ce te relaxeaza, ce te binedispune. Ce iti iese daca esti nervos si te comporti ca un nebun?! Eu cand sunt nervoasa, suparata, dansez sau aleg, ma epuizeaza, si ma destreseaza si astfel evit "prima izbucnire". iti sugerez si tie sa faci la fel (alearga sau i-ati un sac de box sau ceva de genu' ce iti place tie) :P

    1
    0

  • lucy pe 16 Apr 2008, 20:47
    O viata mai buna

    Nu as vrea sa-mi dezamagesc iubita si as dori sa o am mai aproape de mine.Sunt o fire mai dura,nerabdatoare,si razbucnesc repede.EA e minunata ma ajutat ,ma ajuta sa ma schimb,tine mult la mine ,ne iubim mult.Sunt cam gelos intradevar si nu as dori sa o pierd ca e minunata.Doresc sa fiu alt on mai calm.Nu merita sa sufere.Ajutatima!!!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod