Are nevoie de ajutor? Aplicaţia "Lick This" îţi învaţă iubitul cum să facă sex oral

Pentru femei, dacă o folosesc bărbaţii. Dezvoltatorii de aplicaţii pentru mobil s-au gândit la femeile nemulţumite de prestaţiile partenerilor şi au creat un program care să le ajute. Dacă

Pentru femei, dacă o folosesc bărbaţii. Dezvoltatorii de aplicaţii pentru mobil s-au gândit la femeile nemulţumite de prestaţiile partenerilor şi au creat un program care să le ajute. Dacă nu eşti complet satisfăcută de partida de sex, recomandă-i iubitului să încerce aplicaţia de mobil "Lick This".

Practica este mama învăţăturii. Pe asta se bazează noul program dezvolat de Pablo Rochat şi Chris Allick care vor să ajute bărbaţii să îşi îmbunătăţească sau să deprindă tehnica sexului oral.

Aplicaţia de mobil "Lick This" (Linge asta) îi ajută să descopere tainele sexului oral, antrenându-i cu limba pe ecranul smartphone-ului.

Folosind touchscreen-ul telefonului, utilizatorul poate efectua exerciţii interactive pentru limbă. Unul dintre teste este cel al întrerupătorului, pe care trebuie să îl mişte folosind o mişcare de sus în jos cu limba, pe ecranul telefonului. Pentru cei care se tem de bacterii, dezvoltatorii aplicaţiei le recomandă învelirea telefonului într-o folie de plastic inainte de a-l folosi.

Alte exerciţii oferite de aplicaţie presupun mişcarea unei mingi de plajă cu limba sau învârtirea unei manete în sensul acelor de ceasornic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod