Alimentele si sexul oral

Sexul oral practicat barbatilor sau felatia are un rol extrem de important in cadrul actului sexual propriu-zis. Barbatii adora sexul oral si il considera foarte excitant.
Sexul oral practicat barbatilor sau felatia are un rol extrem de important in cadrul actului sexual propriu-zis. Barbatii adora sexul oral si il considera foarte excitant.

Sexul oral poate fi inviorat prin completarea procesului cu alimente si bauturi. Iata cateva dintre favorite, impreuna cu efectele pe care le au.

Crema de menta


Una din specialitatile casei de la bordelurile de lux este faimoasa felatie cu crema de menta. Femeia ia pe limba o lingurita din acest revoltator lichior de menta, dupa care lasa sa picure pe penisul barbatului.

Menta racoreste sufletul partenerului, in timp ce alcoolul ii face pielea sa ia foc, rezultand un amestec bizar de senzatii. Dupa cateva minute barbatul isi va simti penisul amortit in timp ce femeia trece la felatia obisnuita.

Aceleasi efecte senzationale pot fi obtinute cu apa de gura mentolata sau daca femeia suge inainte de momentul felatiei o bomboana foarte mentolata.

Uleiul de scortisoara


Pe langa gustul placut pe care il ofera penisului, cateva picaturi din acest ulei aromat ii fac pe barbati sa simta ca iau foc, dar nu este de neglijat nici senzatia placuta de mancarime.

Efectul se atenueaza pe masura ce femeia stinge focul prin procesul felatiei. Uleiul de scortisoara poate fi inlocuit cu serbet – desi nu are aceleasi efecte.

Ceaiul


Piesa de rezistenta printre fanii felatiei. De obicei, se foloseste ceai verde care se fierbe si se lasa cinci minute sa se raceasca.

Dupa cele cinci minute femeia ia o gura de ceai si invaluie penisul partenerului cu grija, astfel incat sa nu verse nicio picatura.

Caldura care il va cuprinde pe barbat este unica. In plus, cu cat femeia reuseste sa tina mai mult ceaiul in gura cu atat placerea actului felatiei este mai mare.

Gheata


Excelenta cand este alternata cu ceaiul, fiindca il face pe barbat sa treaca de la o senzatie la alta. Femeia suge un cub de gheata de dimensiuni mici si il face sa alunece in jurul penisului in timp ce executa actul felatiei.

Gheata poate fi folosita in orice moment si in orice loc, pentru ca spre deosebire de celelalte alimente nu pateaza asternuturile.

Iaurtul


Daca unul dintre parteneri se simte rusinat in timpul sexului oral, iaurtul il poate transforma intr-un joc prietenos.

Femeia unge penisul partenerului cu iaurt (de preferat ar fi la temperatura camerei, ca penisul sa nu se contracte din cauza frigului) si apoi sa treaca la felatia propriu–zisa.

Pentru a-si excita si mai mult partenerul, femeile mai jucause si cu mai multa imaginatie, decoreaza penisul cu capsuni.

Sampania


Chiar daca nu se potriveste cu ce a avut in minte Don Perignon cand a inventat sampania la el la manastire, trucul functioneaza de minune.

Femeia ia o gura de sampanie si lasa bulele de gaz sa ii stimuleze partenerul in timp ce ea executa felatia. Nu incerca sa inlocuiesti sampania cu sucuri carbogazoase, deoarece acestea contin acizi care provoaca usturimi pe uretra.

Preluare din cartea “Real Sex” de Grub Smith, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie - http://www.proprintart.ro

Un articol realizat de Mihaela Udrea

 

Comentariile 1-50 din 142

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elenush05 pe 5 Mar 2010, 08:30
    Articol...?!

    o prostie..unde gasesti ulei din scortisoara?si mai ales ca evele de mai sus au spus ca au testat si vai de partenerii lor ce au patit.ceaiul verde..are un gust oribil.gheata n-o sa-i ofere o placere partenerului sau partenerei.nu s-a pomenit de CIOCOLATA!!in fine,ceea ce scrie in articol trebuia testat(inainte) de catre cel ce a scris..bine se pare normal,asa ati lansat niste idei si vai de rezultat.

    0
    0

  • wally_gatter pe 27 Feb 2010, 16:15
    hmmm...

    sexul oral era candva tabu ,acu doar femeile de moda veche si cele incuiate , ingradite psihic din anume cauze , doar ele il mai tin tabu... bravo celor care o fac din placere.. si nu se rusineaza... apropo , caut si eu suflet pereche.. (cred ca a sunat a anunt de matrimoniale :)) :P )

    0
    1

  • puiutz pe 24 Feb 2010, 02:10
    frumos

    are dreptate timeia cand iubesti nu-ti trebuie pozitii ;)da multi gandesc k dragostea=sex.e important dar sa fim seriosi oameni buni k de multe ori nu simti nevoia doar de penetrare ci si de mangaieri si de pasiune ;):*:*:*:va pup aaaa inca ceva nu fitzi meschine fetelor la toate ne place sa ne jukam cu ea:D:D:D

    0
    0

  • timeia pe 1 Nov 2009, 03:15
    raul-mizerii umane

    Am intrat pe acest site din greseala si l-am citit din curiozitate. Cred ca multi confunda dragostea cu sexul.Dragostea tine de suflet,sexul tine de placerea fizica.Nu am nimic impotriva celor care fac sex dar rog pe acestia sa nu jigneasca pe cei care se limiteaza la dragoste.Dragostea inseamna senzualitate,dorintza de a patrunde in celalat cu fiecare molecula a corpului,sentimentul ca doua fiinte,au devent una singura. Tot respectul pentru RAUL care a spus " nu voi cere niciodata iubitei mele ,sa faca asta" Un om care nu-si injosese partenera pentru niste placeri de moment.,un om rational. Chiar nu mi se pare normalitate sa faci sex oral sau anal deja eliberezi instinctul animalic " pozitia capra",pai daca m-am nascut femeie de ce sa ma cobor la a fi capra . Nu contest placerea ce o regasiti in diverse pozitii,insa dupa terminarea actului sexual,cum va priviti in oglinda,nu cumva ca niste femei folosite? Pozitia corp la corp,sarutul in sine,mangaierile,cred ca sunt suficiente pentru a stimula orgasmul si nu cred ca poti afirma ca "astfel de femei sunt ca niste mortaciuni".Iubirea nu se exprima prin sex anal sau oral,atunci cand iubesti inseamna enorm de mult si o imbratisare. Nu mai radeti de femeile care nu accepta sa-si "exploateze" corpul si ajung a fi inselate .pentru ca este de plans pentru cei care nu au ratiune,nu au echilibru,care umilesc si se umilesc fizic pentru niste stari de moment Mi se pare chiar tragic ca tot mai multi vad o normalitate in asta si cred ca anumite pozitii chiar umilesc femeia...unde va ieste duiosia,tandretea,elegantza,finetea,rafinamentul,feminitatea...Prefer sa nu traiesc astfel de "placeri inaltatoare" si sa ma considerati "demodata" Oameni buni si rationali,iubirea nu este o moda,ea nu are cum sa se schimbe de la an la an...cei care faceti sex ,nu mai jigniti,incercati sa recunoasteti ca intre iubire si sex este o mare diferentza.Un domn inteligent ,jignea o doamna care isi exprima parerea intr-un mod curat dar avea greseli de ortografie. Sa nu credeti ca trebuie sa fi inteligent ca sa stii sa iubesti dar daca stii sa iubesti,nu ai nevoie sa cunosti 69 de pozitii care te aduc la orgasm.

    2
    1

  • teddy pe 4 Oct 2009, 17:31
    ULEI DE SCORTISOARA

    NU FOLOSITI ULEI DE SCORTISOARA!!!!! PROVOACA O DURERE TERIBILA IN SPECIAL LA BARBATI! TESTATI INAINTE DE A IL FOLOSI. PUTETI AVEA SURPRIZE MARI DE TOT.

    0
    0

  • sergiu caropol pe 26 Sep 2009, 22:15
    adevaru

    a sotiei sau a vecini sau a unei fete platite tot gasim o gura. ar fi mai bine pt amindoi sa fie a celei pe care o iubeste

    0
    1

  • lolita pe 11 Iul 2009, 13:54
    rusine!!

    nu sunt de acord cu cei care fac sex oral pur si simplu ... trebuie sa o faci cu placere si asta conteaza cel mai mult ... pentru cei care nu concep asta ii sfatuiesc prieteneste sa incerce...

    0
    0

  • uleiul de scortisoara pe 30 Mai 2009, 15:54
    Ulei

    Aveti mare grija cu uleiul de scortisoara. Nu va luati dupa ce scrie cineva care habar nu are. II semnatarei articolului sa il testeze inainte de aposta.

    1
    0

  • mada.ioana pe 7 Mai 2009, 19:30
    ptr Robert

    Am citit parerea ta si imi place....le-ai inchis gura:)):)) Bravo...cred ca iubita sau sotia e ff multumita de tine!

    0
    0

  • mada.ioana pe 7 Mai 2009, 19:26
    :))

    :)))))))=))))))=))))))) ff tare.scuzati-ma dar nu ma pot abtine,fetelor am sa ma rog sa ma ierte Dumnezeu ptr ca iubesc si sunt iubita si practic sexul oral...ati innebunit??Sincer am sa incerc :">:"> un aliment:"> cat de curand...suna tentant...va pup:*

    0
    0

  • robert pe 3 Mai 2009, 15:31
    sex oral

    interesante retete, eu credeam ca le stiu pe toate dar vad ca ma insel. Citind cele de mai sus ma minunez de prostia unora ! Sexul oral este un act sexual liber consimtit de ambii parteneri care vine de la sine din dragoste din pasiune din dorita si nu din obligatie ! Pt unele femei acest subiect mai este unul taboo si sunt convins ca este vorba de femeile cu mustata si cu par pe maini si picioare nu mai vorbesc de zonele inghinale sau intime pt cele care nu stiu acest lucru. Sunt multe femei care au scris ca este revoltator sa faci sex oral sau sa ti se faca si nu inteleg de ce se apuca ele sa scrie despre LUCRURI PE CARE NU LE CUNOSC (oare ?) dar pe care in subconstient si le doresc. De ce cititi voi articole despre sexul oral daca nu va intereseaza ? Vreti sa stiti ce este si cum se face ? Daca aveti asemenea pareri despre sexul oral atunci eu va intreb ATI FACUT SEX PINA ACUM ?(nu va intreb daca ati facut dragoste pt ca se vede ca NU si nici nu o sa faceti prea curand pt ca nu stiti ce este aia) Sper din toata inima sa gasiti macar un barbat suficient de beat care sa va arate penisul. Pt barbatii care spun ca sexul oral este un lucru urat : lasati revistele cu femei goale la care visati cand mergeti la baie si mai mergeti si voi pe la "fetele usoare" daca nu sunteti capabili sa aveti una pt voi si poate va schimbati ideile si sa stiti ca nu se consuma daca o folositi ! Si pt "raul" care a scris "mazerii umane" De unde stii tu ca sotia ta chiar nu-si doreste sa-i faci un sex oral sau sa-ti faca ea ? Exista posibilitatea sa-i faca altul sau sa-i faca ea altui barbat si chiar sa-i placa si tu sa nu stii si atunci ai sa te trezesti cu actele de divort pe masa. !!! Faci sex cu lumina aprinsa sau nu vrei sa consumi curentul ?

    0
    0

  • sanda pe 30 Apr 2009, 22:35
    sexu oral

    e strigator la cer ca in ziua de azi mai sint cupluri care fac sex babeste.atunci cind iubesti te lasi purtat in lumea fanteziei si iti doresti totul de la partener.mie imi place la nebunie sexu oral si anal e fantastic.am sa incerc retetele mi se par sper excitante mai ales cea cu menta.retete pt sex anal nu aveti?

    0
    0

  • raul pe 31 Dec 2008, 15:18
    mazerii umane

    Sexul oral este cea mai mare murdarie posibila. Nu asi face asa ceva sotiei mele si nici nu asi accepta sa-mi faca ea. Trezitiv-a fetelor, cele care practica asa ceva le spun doar ca spurcaciunea din sufletele lor nu o va spala nimeni.

    0
    0

  • Anda pe 5 Dec 2008, 02:41
    elena,fata

    am citit tot ce ai avut de comentat pana acum,sy crede-ma k in mare masura sunt de acord cu tine,dar knd ai criticat-o pe mary in ceea ce priveste orientarea sa religioasa sy neplacerea de a practica sexul oral,ai zis ceva de Kama Sutra,k exista o multime de pozitii akolo.dar stiai k si Kama Sutra este un pacat dk o citesti?Sunt in mare masura de acord k tine in ceea ce priveste sexul oral,un barbat dk te iubeste nu iti cere sa fci asa ceva...akm fiecare k parerile lor:multora dintre voi le place sa faca asa ceva,altor nu...problema voastra,nu trebuie sa se faca atat tam-tam pe un subiect k asta,Dk vrei faci,ft bine,incerci k retele de mai sus,dk nu iarashi bine...Sy "mary"cea kre face compartie intre sexul oral sy "Satana"..ptu...esti pocaita? NU sunt DE ACORD k sexul oral,dar sunt prea multe bazaconii spuse pe aici! }{

    0
    0

  • Laur pe 4 Dec 2008, 18:05
    Despre articol

    Trebuie sa "admir" stilul Mihaelei Udrea..dintr-o bucata asa...

    0
    0

  • diancik pe 17 Nov 2008, 13:57
    super recete

    fetelor imi pare rau ca m-ai aveti unele asa ginduri primitive ca cica "e pacat" sau "nu as face-o niciodata". ce dezamagire. sincer imi pare rau p/u voi, caci nu aveti imaginatie si cel mai important nu ati dat de persoana cu care sa faceti sex oral reciproc... ce e interesant e faptul ca in subconstient aveti aceasta dorinta, dar va faceti ca nu e adevarat si va rezumati la faptul ca sexul oral nu e ceva normal.... mi-e mila de voi nefericitelor. dar asta e... cineva se poate folosi de placerile vietii, dar cineva nu poate... as dori cit mai multe recete si articole de tipul asta si ceva sfaturi p/u barbati cum sa exerseze sexul oral, sa ne faca pe noi femeile sa ne simtim inca mai bine :)))

    0
    0

  • george pe 24 Oct 2008, 18:45
    felatie

    fetelor,impanati-l cu rondele de ananas,turnati crema(sirop)de coacaze si aveti grija cnd muscati sa nu gresiti rondeaua.

    1
    0

  • carmen pe 18 Aug 2008, 15:45
    pt eve si celelalte frustrate

    aici e singurul loc unde pot sa "marturisesc "ca imi place sexul si mai ales sexul oral pt ca toate femeile din jurul meu (barbatii nu!) spun ca nu au chef de sex si sexul oral nici nu intra in discutie-deci sunt niste tarance,sau daca-s din oras atunci au fost intoxicate de idei religioase,apoi se vaicaresc ca nu se umezesc,ca nu au orgasm etc.,daca vrei orgasm atunci fa ceva pt asta,recunosc ca acum 20 de ani mi se parea ciudat ,dar sunt o persoana deschisa si am avut norocul sa am un sot super care se gandeste tot timpul sa ma faca pe mine fericita,din pacate nu toti sunt asa ,altii isi doresc sex oral att de mult incat se duc la curve iar sotiile sunt att de incuiate incat nu vor nici in ruptul capului sa o faca,sau nu au ei curaj sa le-o ceara pt ca se simt injosite,in fine,faceti-o cum vreti,dar sa nu veniti la mn sa va plangeti ca nu va simtiti bn!

    0
    0

  • lorri pe 8 Aug 2008, 22:16
    ptu eve si de-alde ea

    Carol bravo! Ce mai cautati voi mironositelor pe aceasta pagina, nu ai cazut in pacat citind si postand comentariul tau la acest articol? Fuga la popa sub poala!!!!!!!!! Chiar vad bine si pe la ce ora stai pe net, si ce articole citesti!!! Ha ha, ti s-a infierbantat si tie ceva..............

    0
    0

  • numacunda pe 8 Aug 2008, 17:38
    hehe

    bravo, Hana. Peace&respect!

    0
    0

  • carol pe 1 Aug 2008, 14:56
    ptr eve

    Stimata doamna, desi e prea mult spus "doamna", am totusi a-ti spune cateva lucruri: - dupa gramatica folosita pentru exprimare, e clar ca nivelul cultural e minimal; - pseudonimul nu-i deloc potrivit, cand spui "Eve "sau "Eva" o asociezi cu persoana iubita, prietena, sotie etc ori mie imi este foarte clar din felul in care vorbesti la modul general despre barbati ca esti foarte frustrata si ca habar nu ai ce este aceea dragoste si cu ce se mananca. Fac din nou referire la gramatica si nu ma pot abtine sa trag concluzia, logica de altfel , ca nivelul tau cultural nu-ti permite sa alegi din viata reala ca partener decat unul de acelasi calibru, cu manierele si comportamentul specifice; nu cred ca exista vreo femeie pe lumea asta care sa iubeasca un marlandez. Chiar nu stiu ce cauti pe aseasta pagina cand titlul articolului este foarte clar; mai mult ai avut curiozitatea sa citesti toate posturile de mai sus. Este un articol foarte interesant si se adreseaza persoanelor normale dpdv intelectual si pentru care persoane sexul oral reprezinta normalitatea. De altfel, normalitatea este definita de acceptul ambilor parteneri intr-o relatie, pentru ca altfel, se numeste perversiune. Stimata "doamna" , ori esti dispusa si atunci se cheama ca esti de acord, ori nu esti si atunci nu o faci. Pot sa-ti dau dreptate intr-o singura privinta si anume ca femeile sunt delicate. In final, am rugamintea ca , pe viitor, sa nu te mai bagi intr-un -post- care nu te intereseaza, precum supozitorul. Pot sa-ti spun cu certitudine ca nici nu stii ce pierzi tratand problema sexului oral astfel. Daca vreodata vei intalni dragostea cu adevarat, iti vei schimba opiniile diametral.

    0
    0

  • cristi pe 29 Iul 2008, 11:46
    DAMNhot!

    stai sa vezi cand aplici asemenea tratamente invers...in cazul unui cunnilingus...atunci sa vezi senzatii si reactii...

    0
    0

  • robert pe 25 Iul 2008, 22:15
    am uitat ceva sa va mai spun

    va iubesc pe toti pa pa pa

    0
    0

  • robert pe 25 Iul 2008, 22:05
    sexul oral

    apoi eu nu stiu ce sa mai comentez la acest subiect dar ce e fain trebuie aplicat ce e placere trebuie facut eu vad ca si romanii incep deja sa se deschida la minte pt ca pina acum am fost incuiati si nu puteam discuta chestiile astea liber .

    0
    0

  • little_woman pe 21 Iul 2008, 02:23
    barbatii n.au sa recunoasca...

    pentru acei care considera sexul oral josnic sa stie ca multi barbati isi cauta alte amante pentru ca femeile lor nu.i satisfac.

    0
    0

  • little_woman pe 21 Iul 2008, 02:17
    nimic rau

    Nu vad nimic rau intr.o relatie stabila...daca iti iubesti tare partenerul ai iubesti si fiecare centimetru din corpul lui...

    0
    0

  • dedek pe 20 Iul 2008, 01:04
    :))

    thoamne ce vulgar mai vb unii..fiekare gandeste in felul lui..shi fiekare face ce vrea :) mie una..mi se par kiar tari "retzetele" astea

    0
    0

  • AnCuTzA pe 11 Iul 2008, 03:41
    MENTAAAAAAAAAAAAAA

    Fetelor care ati probat cu ceva mentolat ?Eu am incercat,din pura greseala.Abia bagasem o pastila orbit in gura si ... trecushi la actiune cu ubitu cand vad ca isi da ochii peste cap.In secunda aceea mi`am amintit de ce s`a postat aici pe site si m`a cam umflat rasul.DECI FUNCTIONEAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA si credeti`ma sunt....senzatii tari ! :D

    0
    0

  • tot io pe 30 Iun 2008, 11:54
    bula

    bafta la toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bay bay....am lasat 3 comentarii...nu mai las:P:P:P

    0
    0

  • tot eu pe 30 Iun 2008, 11:52
    etc

    poi da de la sexu normal nu se iau boli?????ba voi nu sunteti normali....spalativa dreq nu va maoi minunati atata...........habar nu aveti!!!!!......bahhhh bolile se iau si de la sexul normal!!!!!!!!!!! ce dreq vi se pare kiar asa sexu oral???/:)/:)/:)/:) ........ii mai fain sa tio tragi in c*r si sa stai capra decat sexu oral????ha???ce ganditi voi???si baietilor le place......e ca si cum sar masturba ei....bah nu aveti minte......:-

    0
    0

  • dyaniSSs pe 29 Iun 2008, 21:09
    SEXUL ORAL

    KIAR NU VA POT INTELEGE.....CARE E FAZA?DAK VA IUBITI PARTENERU....EXISTA INCREDERE INTRE VOI DE CE NU?ADEVARAT SE POT LUA BOLI.....DRAGU MAMI EXISTA DOCTORI.....;)...FACETI ANALIZE.......VA SPALATI DRAGA K DOAR NU STIU CUM VAR FII SA SIMTITI MIROSURI.....SI E CEVA FOARTE PLACUT ....DE VIS,,,,,CEL PUTI U SI PRIETENU MEU ASTA SIMTIM.....SIGUR CEI CARE VB ASA NU ATI INCERCAT.....K INAINTE SA INCER SI IO ZIKEAM "IOOOOI,VAI,SCARBOSSS,AVAIII"......DAR INTRO ZI ERAM CU PRIETENU MEU,,,NEA LUAT VALU SI "DIN GRESEALA" AM AJUNS PANA ACOLO.....APOI AM CONTINUAT....SI IAR SI IAR.....SI E CEVA PLACUT....FETELOR NU PIERDETI PLACEREA ASTA;););).....E CEVA FRUMOS ATAT PT VOI CAT SI PT PARTENERU VOST....SINCER,,,NU VA RUSINATI.....MIE SI ACUM MI RUSINE CAND IMI VEDE SANII....U STIU DC...:(,.,,,,DAR MA LAS PURTATA DE VAL.....SI TRECE....E CEVA PLACUTTTT.....HELOOO!!! TREZIZIVA......ERAU PE VREMURI FETE CARE SE MARITAU LA 16 ANI SI BAIETII 19-20....DECI HELOOO!!!!NU VREAU SA VA JUDEC DAR GANDITIVA UMPIK O VIATA AVETI...PROFITATI....DA ....SI DUMNEZEU EXISTA DAR...NU CRED CA EL NE JUDECA PT ASTA PT K SEXUL ORAL FACE PARTE DIN VIATA INTIMA A UNUI CUPLU CARE SE IUBESC,PROBABIL......DECI DAK NU VRETI,INGHITITI IN SEC;)

    0
    0

  • Mary pe 25 Iun 2008, 17:51
    si inca ceva.......

    mi-e mila de voi astea care va dati niste sfinte vai de viata si relatia/casnicia voastra cu astfel de pareri despre sex........vai de barbatii aia cu care veti avea o relatie....prictisiti vor fi........si voi inselate veti fi dragele mele.....barbatul are nevoie de femeie in pat......nu de mortaciuni de astea......sincer....o sa caute ceva mai bun........pt ca voi cred ca veti face sex cu ei doar cand veti face un copil.......asa nu se tine un barbat langa voi.......in felul asta nu va puteti considera femeile lor...ci servitoare si bucatarese....ca femei vor fi altele.:-))))))))))))))))..........INAPOIATELOR.....

    0
    0

  • Mary pe 25 Iun 2008, 17:32
    face parte din iubire....

    E adevarat ca la inceput am avut complexe pt sexul oral...dar daca iubesti cu adevarat faci orice ca cel de langa tn sa fie fericit ........si sa se simta bine.Eu sunt casatorita de un an....si sunt de acord sa-i fac tot ce il face fericit...........pt ca si el face la fel .Acum nu mai am probleme si chiar imi place sa-i fac.......pt ca ma simt foatre bine cand il vad asa excitat si plin de dorinta.......nerabdator sa facem dragoste..,tremurand si gemand.......E SUPER......Nu va feriti fetelor...pt ca tot ce faceti este pt voi..pt ca relatia voastra sa mearga bn......Nici eu nu sunt deacord cu COVACIU FLOARE scuza-ma dar tu nu cred ca ai cunoscut iubire,sau ca te-a fi iubit cineva vreodata.......te compatimesc sincer......dar cand vei iubi si vei fi dispus/a sa faci orice pt persoana iubita.......NU UITAAAAAA ce ai scris aici.........da?..........Pentru restul,mentineti dorinta si nu lasati monotonia si prictiseala sa intervina in relatia voastra.........va poop......

    0
    0

  • maria pe 18 Iun 2008, 09:27
    pt despina

    nu stiam despre ce 'doamna Maria' vorbesti... for your information, exista mai multe persoane pe lumea asta cu numele Maria, ca sa nu mai vorbim ca majoritatea isi dau pseudonime aici... deci tu ma confunzi cu o alta frustrata care a scris comentarii la mai multe subiecte de pe site... ea a scris despre Biblie, nu eu... si tocmai de asta o injuram 'ca un birjar' pe idioata de Covaciu Floare si pe toate handicapatele de genul ei, pt ca ele indraznesc sa ne faca 'curve' si in tot felul pe cele care facem sex oral cu partenerii nostri, care era si subiectul pe care comentam aici.... nu voi sta sa vad niste duse cu pluta , ca altfel nu pot sa le spun, cum ma insulta doar pt ca fac ce vreau cu corpul meu si cu viata mea, si il baga pe D-zeu in ecuatie, care nu are nici o legatura cu asta... a fi crestin, printre altele, inseamna sa faci bine, sa iubesti oamenii nu sa ii judeci tu... degeaba ai impresia ca daca nu faci sex oral o sa ajungi in Rai... Ha ha! Hai, ganditi mai logic oameni buni... Si nu, nu injur ca un birjar, sunt o persoana bine crescuta, dar cred ca am dreptul sa ma apar de asemenea specimene... Nu le place acest subiect, sa iasa de aici, sa nu se bage ca musca in balegar!!!

    0
    0

  • despina pe 15 Iun 2008, 20:50
    felicitari ION!

    Ai fost f. concis si sfatul tau ptr.telenoviste chiar se potriveste.DOAMNA MARIA,vb de biblie si injura ca un birjar! rusinee! vai ce vocabular are!! uff

    0
    0

  • ,,ION" pe 14 Iun 2008, 19:09
    cultura???

    Am mai scris un post care nu a aparut. Daca va aparea si celalalt, imi cer scuze. Deci, eu cred ca e lipsa de cultura. Stimate gospodine (floare, alina) care tricotati in fata tv-urilor si va uitati la telenovele cand nu va postati frustrarile pe diverse site-uri cred ca va depasesc articolele de aici. Inchideti pagina si mergeti la un sexolog. Chiar in drumul spre piata. Parca felatia/cunilingus facea parte din preludiu. Asta stiu dintr-o carte citita chiar acu vreo 20-si ceva de ani. Si daca prelungim un pic acest preludiu? Si daca acest preludiu ne duce direct la orgasm? Oare nu asta asteptam? Fiti deschisi oameni buni. Invatati. Cititi ca sa intelegeti si nu doar ca sa cititi. Si mai cititi si altceva in afara de biblie. E minunat sa ai alaturi de tine un partener cu care sa ta intelegi in pat. De la A la Z. Dar cred ca deja e prea mult pentru telenovelistele care-s contra pe aici.

    0
    0

  • ,,ION" pe 14 Iun 2008, 18:49
    special pentru alina

    Nu cred ca ai cautat bine pe google. Cred ca trenuia sa cauti...... educatie sexuala intai. Apoi chestii mai complicate. Se pare ca din prima ti-ai depasit limitele.

    0
    0

  • Xyz pe 13 Iun 2008, 11:49
    sex oral

    Am incercat sexul oral de curand dupa o relatie de lunga durata! A fost super si pt mine(w0w) si pt el(logic!:P). Inainte imi era f scarba de Blow-job... dar cu el e ok. Ii iubesc fiecare particica din corp si ma bucur ca am avut curajul sa aduc si eu cv nou in relatie. Eu zic ca e ok atat timp cat va cunoasteti bine, aveti incredere unul in altul, va iubiti... Nu ma simt injosita si nici el pt ca e placut. E intradevar special si Repet!!! nu e scarbos daca il iubesti!

    0
    0

  • bazgodia pe 12 Iun 2008, 16:17
    sexul oral

    aveam la serviciu o colega, arata destul de bine, dar expresia fetei ei avea ceva dubios.casatorita fiind nu trada ca ar avea inclinatii idioate dar surpriza:apare pe youtube, si ce priveliste!

    0
    0

  • covaciu floare pe 11 Iun 2008, 00:09
    sex sublim dragoste efemera

    perfectiune performanta record in finalizarea act sex prin orgasm sinultan concomitent ori la sex oral e ca frectie la picior de lemn mai folositi va si hipotalamusul daca aveti si nu santeti debili mintali ori la voi gora e organ genitel care va transmite si hepatita herpesul sida afte ca niste nespalati cu stomatite va duceti la prostituate pe centurabrvo ciomu taie si da la rate

    0
    0

  • johnny pe 9 Iun 2008, 20:54
    mai mai

    interesant,plin de fete catolice care au auzit ca sexul oral se face numai barbatului si care nu stiu ca sunt multe lucruri care tin de intimitatea dormitorului.Cei dezinteresati ar putea parasi pagina foarte usor fara sa faca valuri.ideeile postate sunt foarte interesante:>

    0
    0

  • sorin pe 9 Iun 2008, 17:26
    cirebica

    Oare crieteriul majoritatii sa fie fundamentul -argumentul - ADEVARULUI? Sau suntem niste ipocriti care, din dorinta nestapanita a satisfacerii unor placeri trecatoare, renuntam la Adevar. Daca orbul nu vede soarele insemna ca acesta nu exista? Si ce vina au cei care au vazut soarele? Inseamna ca acestia trebuie sa taca doar pt ca asa vrea majoritatea orbilor? Ce e mai important pt tine, Adevarul sau satisfacerea irationala a unei placeri, oricare ar fi ea? Dar ,, ce e Adevarul´´? Cunosti afirmatia asta istorica?

    0
    0

  • costi pe 8 Iun 2008, 20:10
    sex

    dar copii sper ca nu sunt in camera

    0
    0

  • cirebica pe 6 Iun 2008, 21:06
    e educativ subiectul

    In majoritatea cuplurilor se practica sexul oral, dar din pacate putini recunosc ca fac acest lucru.Fiecare face ceea ce simte si cum se simte bine in relatia cu persoana iubita.

    0
    0

  • sorin pe 3 Iun 2008, 12:23
    zuza

    Heraclit spunea cam asa: stiinta aduce cunoastere, parerile oamenilor aduc dezbinare si ignoranta.

    0
    0

  • Zuza pe 3 Iun 2008, 11:31
    Aiuritul

    Oameni buni,ce cauta caraghiosul asta de sorin aici? Voi pricepeti ce vrea sa spuna? Hai la noi sa mancam nimic sau foaie verde trestie,da-te jos din corcodus!!!??? Ce-i aiureala asta? Abramburiti ca el,e plin pamantul! Daca cineva poate traduce elucrubratiile acestui individ il rog sa o faca. Poate sunt eu prea pretentioasa si nu reusesc sa inteleg ce cauta asta pe aici. Nu de alta dar,poate completa cineva idioteniile astuia cu reteta aia a demnitatii! O fi si asta ceva si inca nu i-am descoperit eu definitia ca,deh... e grea filosofia asta a demnitatii umane vis a vis de cea a sexului!

    0
    0

  • sorin pe 2 Iun 2008, 17:09
    perversiune

    Nu e important faptul daca ne dorim sau nu comiterea unei anumite perversiuni sexuale si nici daca aceasta face unora placere iar altora le provoaca scarba, ci daca putem lupta prin infrinare impotriva lor pentru un scop mai inalt: demnitatea umana. Nu trebuie desconsiderati cei care fac sex oral sau alte feluri de sex, ci trebuie incercat sa li se ofere tuturor oamenilor reteta calitatii demnitatii de a fi om. Nu toti oameii sunt la fel si nu toti pot invata limbajul iubirii la fel de repede si corect. Rabdare, dragii mei, si cu timpul, cred eu, vom afla pe propria piele sensul real al sexualitatii umane. Poate pt unii va fi prea tarziu...

    0
    0

  • irina pe 2 Iun 2008, 16:01
    da e ok

    imi place ce ne recomandati,suna f bine am sa incerc si eu,sunt tanara,am doar 19 ani ,am o relatie frumoasa cu un barbat mai mare decat mine cu 7 ani si in cateva luni ne vom casatori,si da facem sex oral si e super.imi place fff mult sa mi se fac si sa fac la randul meu,nu mi se pare a fi o scarbosenie cum au afirmat unele,mi se pare super ok.ii ceva normal intre doi oameni care se iubesc cu adevarat,si te simti super ok,te excita la nebunie atunci cand ti se face sau faci.e o senzatie unica.vad ca unele sunteti cu D-zeu toata ziua dar ffff bine stiti ca si voi ati pacatuit,as zice sa nu m-ai judecati pe altii si daca nu sunteti de acord nu faceti ca nimeni nu va obliga.dar partenerul meu este foarte multumit de ceea ce fac si eu la randul meu sunt multumita de ce-mi face,intr-o relatie trebuie sa existe multa cumunicare si restul e ok

    0
    0

  • ram_ram pe 1 Iun 2008, 16:34
    ff tareee

    aveam o stare atat de proasta ...dar cand am citit ce ati scris voi m-am amuzat ff tare:))) mai fetelor dc va e rusine sa faceti sex oral?vb asa pt k voi nu stiti cum e....ai o senzatie f tare si dorinta de a face dragoste cu persoana de langa tine e si mai mare.nu stiu ce vi se pare atat de iesit din comun.multe persoane spun k "eu nu o sa fac asta niciodata" si dupa ce intalneste persoana iubita kre o/il face sa se simta extraordinar isi doreste sa incerce asta numai sa vada ce simte..cum e....acum conteaza si cu cine faci asta..nu trebuie sa te duci cu primul kre iti iese in cale si sa ii zici hai sa iti fac un oral k sa imi faci si u mie dupa aceea k sa vad si eu cum e....treb sa faceti asta atunci knd simtiti asta,knd aveti incredere in persoana iubita...IAR pt baietii kre nu isi conving iubitele sa faca asta:intr-o seara knd ea nu e acasa ,pregatteste-i ceva romantic,fa-i o surpriza,nu sari pe ea cand vine acasa.sarut-o,spune-i k ti-a fost dor de ea si ca i-ai pregatit o surpriza..ofera-i ceva de baut...un pahar cu vin sau cu sampanie.si din vorba in vorba atinge-o usor pe corp...ofera-i acea senzatie care o face sa vrea mai mult...dupa aceea poti sa treci la fapte..sa ii deschizi fiecare nasture...sa ii simti gustul pielii..bn k ai putea sa ii zici si ei astea....asa o sa o faci sa vrea mai mult...fiecare fata isi doreste de la un baiat sa ii spuna vorbe frumoase k ea sa se simta mai sigura pe ea.incercati;) apropo...vinul rosu...face minuni baieti..;) sper k nu v-a plictisit ..:D:*

    0
    0

  • lavy pe 31 Mai 2008, 10:02
    cat zgomot pe nimic

    mama soare, cata vorbaraie s-a dus aici... de fapt asta se intampla cu toate subiectele tabu. e si normal sa existe atata pro si contra apropo de multe aspecte legate de sex, intr-o tara in care pana nu demult nu aveai voie nici macar sa vorbesti in public despre ceea ce se intampla in dormitor. ce sa va zic, ca am 23 de ani, nu sunt de pe vremea lui Pazvante, dar bunica mea imi tot repeta ca trebuie sa ma marit fata mare, ca este pacat sa faci sex inainte de casatorie, darmite sex oral sau anal... ete na, ca nu sunt cununata, sunt intr-o relatie de 6 ani de zile, si am facut sex de toate felurile, fac in continuare si nu ma considera nimeni curva, cu atat mai putin prietenul meu... ce sa va zic, eu nu le condamn pe mironosite, e si normal sa existe asemenea preconceptii intr-o tara iesita de putina vreme de sub jugul "medieval" al comunismului. nu, romania nu e congo, nu traim in papuris, dar nu avem cum sa ne consideram inca moderni, atata vreme cat tara asta e asa cum e, si cat traim asa cum traim. asa ca, dragele mele, atata vreme CAT VORBIM despre ceea ce facem in intimitatea dormitorului, chiar cu barbatii pe care ii iubim si ne iubesc, o sa existe primitivi sau primitive gata sa ne linseze. ideea e sa ne traim noi viata cum dorim, dar sa nu o facem publica la toate inapoiatele si leliucile de la tara... va pup si va admir...

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod