Alfabetul sexual. Ce spune despre sexualitatea ta prima literă a numelui tău

Se spune că fiecare persoană face sex în felul ei, așa cum îi place, și că este important să ne găsim parteneri compatibili sexual. Acum, specialiștii ne dezvăluie faptul că

Se spune că fiecare persoană face sex în felul ei, așa cum îi place, și că este important să ne găsim parteneri compatibili sexual.

Acum, specialiștii ne dezvăluie faptul că sexualitatea noastră diferă și mai ales depinde de prima literă a numelui. Iată în continuare care este alfabetul sexual:

Numele care încep cu litera A

Se implică foarte mult într-o relație, chiar dacă nu sunt firi romatice. Sunt persoane directe, cărora nu le plac ocolișurile și care nu au răbdare să flirteze. În pat le place ca totul să fie abordat direct și nu suportă să fie puse în situația de a ghici. Mai mult de atât, persoanele ale căror nume începe cu litera A sunt pasionale și aventuroase.

Numele care încep cu litera B

Aceste persoane transmit vibrații senzuale și le plac cinele romantice și ieșirile sub clar de lună. Nu se angajează într-o relație până nu sunt sigure că totul este perfect, iar abia când realizează că totul este pus la punct se lasă pradă senzațiilor și experimentelor.

Numele care încep cu litera C

Sunt firi sociabile și preferă relațiile care le conferă intimitate. Pentru aceste persoane, comunicarea este foarte importantă înainte, în timpul și după partida de sex. Vor întotdeauna parteneri arătoși și iubitori.

Numele care încep cu litera D

Persoane timide și secretoase, însă senzuale și pasionale. Chiar dacă nu vor să arate întregii lumi cum sunt, în intimitate se dezlănțuie și arată că sunt experți în arta seducției. Mai mult de atât, nu se implică într-o relație sexuală dacă nu sunt au încredere deplină în persoana de lângă ele.

Numele care încep cu litera E

Aceste persoane vor să vorbească foarte mult cu partenerul și își caută parteneri de sex cu un intelect ridicat. Pentru ei, partenerul ideal trebuie să fie un prieten bun și un amant excelent. Le place să flirteze, acest lucru fiind mai incitant pentru ei decât sexul în sine.

Numele care încep cu litera F

Persoane idealiste și romantice, își pun partenerul pe un piedestal. Chiar dacă le place foarte mult să flirteze, după ce își găsesc partenerul ideal nu mai au ochi și pentru altcineva. Sunt firi romantice și generoase, iar în intimitate dau dovadă de pasiune.

Numele care încep cu litera G

Sunt romantici și visează la o iubire ca în filme. Vor să experimenteze întotdeauna lucruri noi în dormitor și să aibă alături o persoană cât mai romantică.

Numele care încep cu litera H

Sunt în căutarea unui partener generos și statornic, însă se implică foarte greu într-o relație serioasă. În dormitor, sunt persoane senzuale și răbdătoare.

Numele care încep cu I

Vor să fie iubite și adorate, dar mai ales să fie mereu în centrul atenției. Le place luxul și caută doar parteneri experimentați, deoarece vor să încerce mereu lucruri noi în dormitor.

Numele care încep cu J

Persoane aflate tot timpul în căutarea perfecțiunii, vor să aibă alături un partener inteligent, meticulos și atrăgător din punct de vedere sexual. În dormitor sunt la fel de perfecționiste și le este greu să se apropie de partener din punct de vedere emoțional.

Numele care încep cu K

Sunt generoși și timizi, dar foarte sexy și pasionali. În dormitor sunt experți și adoră jocurile sexuale.

Numele care încep cu L

Dacă și-au pus ceva în cap, cu siguranță vor obține. Aceste persoane sunt drăgăstoase și iubitoare și le excită gândul că pot consola pe cineva aflat la necaz.

Numele care încep cu M

Firi pasionale, care se implică într-o relație cu toată ființa. Își doresc un partener care să fie exact la fel, iar energia lor sexuală este de nestăvilit.

Numele care încep cu N

Deși par inocente, când vine vorba de sex sunt experte. Se plictisesc însă destul de repede și caută perfecțiunea.

Numele care încep cu O

Tot ce are legatură cu sexul le interesează, însă le este foarte greu să-și recunoască dorințele. Deși pasionale și serioase, aceste persoane sunt foarte pretențioase atunci când își aleg un partener. Din păcate, pierd mulți parteneri deoarece sunt mult prea posesive.

Numele care încep cu P

Sunt persoane sociabile și se gândesc mereu la cei din jurul lor. Vor să aibă alături un partener atrăgător și inteligent și le place să flirteze.

Numele care încep cu R

Sunt persoane ordonate și nu le plac tulburările. Caută întotdeauna parteneri inteligenți și atrăgători, iar în dormitor sunt tandre și răbdătoare.

Numele care încep cu S și Ș

Romantici incurabili, însă au impresia că a iubi este sinonim cu a suferi. Sunt atrase de persoanele aflate în dificultate, iar singura persoană care le știe toate fanteziile sexuale este partenerul.

Numele care încep cu T

Persoane sensibile și pasive în dormitor, le place ca partenerul să preia mereu inițiativa. Le excită muzica și luminile difuze, iar flirtul este una dintre armele lor de bază.

Numele care încep cu U

Sunt entuziasmate și idealiste și caută întotdeauna un partener pe care să-l venereze. Pentru ele, dragostea este o provocare și o aventură, iar în dormitor pun plăcerea partenerului pe primul loc.

Numele care încep cu V

Persoane singuratice, care au nevoie de libertate și de spațiu. Nu se implică într-o relație dacă simt că partenerul le poate restricționa libertatea și le excită situațiile riscante.

Numele care încep cu W

Nu le place să fie refuzate, așa că și-au perfecționat arta seducției. Sunt romantice și îndrăgostite de ideea de dragoste, iar din această cauză de multe ori nu văd persoana de lângă ele așa cum este în realitate, ci așa cum și-o inchipuie ele.

Numele care încep cu X

Se plictisesc foarte repede și se descurcă să aibă mai multe relații de-odată. Le place să vorbească în timp ce fac sex și pun în practică toate fanteziile care le trec prin cap.

Numele care încep cu Z

Pun afacerile pe primul loc, apoi plăcerea. Când le frământă aspecte legate de carieră, afaceri sau bani, sexul este un cuvânt pe care îl uită cu desăvârșire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod