Ai o relaţie de cuplu bazată doar pe sex? Află ce rişti să păţeşti!

Societatea în care trăim a evoluat foarte mult, iar acum nu mai trebuie să fii îndrăgostit de o persoană pentru a face sex cu aceasta. Există foarte mulţi tineri care au relaţii bazate

Societatea în care trăim a evoluat foarte mult, iar acum nu mai trebuie să fii îndrăgostit de o persoană pentru a face sex cu aceasta.

Există foarte mulţi tineri care au relaţii bazate doar pe sex şi chiar se mândresc cu acest lucru, însă specialiştii avertizează că aceste relaţii nu fac bine niciunei persoane.

Potrivit cercetătorilor, cei care preferă relaţiile bazate pe sex sunt persoane care nu au timp pentru a clădi ceva serios, iar cu timpul devin depresivi şi frustraţi. Mai mult, oamenii care se întâlnesc doar pentru a face sex nu au un stil de viaţă echilibrat şi nu sunt responsabili.

„Cea mai frecventă consecinţă este senzaţia de penibil, însoţită de înstrăinare sau chiar de încheierea oricărui fel de relaţie cu acea persoană şi chiar cu eliminarea posibilităţii unei prietenii viitoare“, au încheiat specialiştii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod