Ai mimat orgasmul? De câte ori?

Nici nu e nevoie să-mi răspunzi pentru că cercetătorii au aflat deja :))) Imposibil să nu ţi se fi întâmplat măcar o dată să mimezi orgasmul. Ai o migrenă, dar nu poţi să-ţi laşi

Nici nu e nevoie să-mi răspunzi pentru că cercetătorii au aflat deja :))) Imposibil să nu ţi se fi întâmplat măcar o dată să mimezi orgasmul. Ai o migrenă, dar nu poţi să-ţi laşi nesatisfăcut iubitul; parcă ai prefera să vezi cum se termină cartea poliţistă pe care o citeşti, dar el e lângă tine pe canapea şi are chef să... termine şi el; îţi vezi iubitul pe culmile extazului şi, ca să nu îi strici bucuria, scoţi şi tu un "Ahhhhhhhhh", care este, de fapt, "Uffff, parcă nu prea am chef". Se poate întâmpla oricui, important este ca acel "orgasm fără chef" să nu devină o obişnuinţă.

Cum era de aşteptat, cercetătorii ştiu care sunt ADEVĂRATELE motive pentru care femeile mimează orgasmul. Deci nu este chiar aşa de simplu cum ţi-ai imaginat, pentru că ei sunt pregătiţi, oricând şi la orice oră, cu explicaţii care depăşesc orice imaginaţie. :)))

Erin Cooper, cercetător la Universitatea Temple din Pennsylvania, a intervievat 366 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, iar 60% dintre ele au recunoscut că au mimat orgasmul în timpul actului sexual. Motivele? De la cercetători citire: "nesiguranţa şi teama lor de intimitate, dorinţa ca toată această activitate plăcută să se termine cât mai repede, mimarea neavând nicio legătură cu protejarea sentimentelor partenerului". Femeile, aceste entităţi fără suflet şi care refuză să simtă orice urmă de plăcere...

Tot de la Cooper am aflat că unele femei preferă să mimeze pentru a-şi intensifica plăcerea sexuală. Inventive sunt aceste femei, ce pot spune? Orice pentru plăcere sexuală, chiar şi un joc de mimă. Bine ar fi să încercăm şi pantomimă pentru a simţi orgasmul. Un alt studiu de referinţă din ciclul: "cercetătorii americani - moartea orgasmului".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod