Adevărul despre sexul anal. Cât de dureroasă este această experienţă?

Un studiu realizat recent despre sex, în special despre experienţa anală, a scos la iveală faptul că lumea ştie foarte puţine lucruri despre acest tip de dragoste. Sexul anal rămâne în

Un studiu realizat recent despre sex, în special despre experienţa anală, a scos la iveală faptul că lumea ştie foarte puţine lucruri despre acest tip de dragoste.

Sexul anal rămâne în continuare un subiect despre care nu foarte multă lume doreşte să vorbească, iar din această cauză cercetătorii au realizat mai multe studii, la care au răspuns peste 2.000 de femei care au încercat această experienţă, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani.

Potrivit studiului, despre sexul anal s-a vorbit prima oară în anul 1990, iar cu timpul a devenit o fantezie foarte întâlnită în rândul bărbaţilor. Oamenii de ştiinţă din Zagreb adaugă că aproximativ jumătate dintre femeile intervievate au spus că au încercat sexul anal, dar au fost nevoite să se oprească în timpul partidei, din cauza durerilor insuportabile. Cealaltă jumătate a fost împărţită în două categorii: unele femei au spus că sunt mulţumite de sexul anal, iar altele că au continuat partida, cu toate că durerea era destul de mare.

Cercetătorii au afirmat însă că răspunsul femeilor i-a ajutat să ajungă la o singură concluzie: partidele de sex anal ar trebui excluse din viaţa de cuplu, deoarece provoacă dureri insuportabile. Mai mult, femeile care practică acest tip de amor ar putea să devină frigide sau să se îmbolnăvească de cancer colorectal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod