Absolut tot ceea ce trebuie să ştii despre vaginul tău. 5 secrete!

Cea mai intimă parte a corpului feminin ar trebui să nu aibă niciun secret, însă chiar şi reprezentantele sexului frumos nu ştiut absolut tot despre vagin. Este bine de ştiut faptul că

Cea mai intimă parte a corpului feminin ar trebui să nu aibă niciun secret, însă chiar şi reprezentantele sexului frumos nu ştiut absolut tot despre vagin.

Este bine de ştiut faptul că atunci când cunoşti toate secretele organului feminin poţi evita anumite probleme de sănătate şi, mai mult, îţi poţi îmbunătăţi viaţa sexuală.

Iată câteva secrete ale vaginului:

Dimensiunea normală

Una dintre cele mai frecvente întrebări atât din rândul femeilor, cât şi a bărbaţilor, este care ar trebui să fie dimensiunea normală a vaginului. Organul feminin măsoară, în mod normal, 7-10 centimetri în lungime şi 2-3 centimetri în lăţime.

Dimensiunea se poate modifica din diferite motive, precum naşterea sau sexul în exces. În timpul partidelor de amor, vaginul poate ajunge până la 15 centimetri în lungime şi 5 în lăţime.

Orgasmul

Primele vibratoare din istorie au fost create cu scopul de a calma femeile isterice. Aşadar, vaginul tău are o legătură foarte strânsă cu durerile tale de cap, potrivit studiilor o partidă de sex fiind cel mai bun remediu pentru astfel de probleme.

Igiena

Unul dintre cele mai şocante studii realizate de sexologi a scos la iveală faptul că vaginul este mai curat decât gura unei femei. S-a ajuns la această conluzie datorită faptului că organul sexual este dotat, la fel ca şi ochii, cu proprietatea de autocurăţare. Bineînţeles, studiu a fost realizat pe mai multe femei cu o stare perfectă de sănătate şi cu o igienă impecabilă.

Punctul G

Locaţia punctului G diferă de la femeie la femeie, însă specialiştii afirmă că acesta se află la aproximativ 5 centimetri în spatele osului pelvian. Cu toate acestea, plăcerea simţită în timpul partidelor de sex începe şi de la 3 centimetri. Punctul G este de mărimea unui bob de mazăre.

Muşchii vaginali

Odată cu trecerea timpului, vaginul începe să se lase. Acest lucru este posibil din cauza contactelor sexuale dese sau a naşterilor. Pentru a se evita „ofilirea“ organului sexual, trebuie efectuate în mod regulat exerciţii Kegel, trebuie ţinută o dietă bogată în proteine sau se poate apela la chirurgia estetică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod