8 secrete sexuale ale barbatilor

Secretul 5: Il poti porni cu un masaj…

 
… mai bine si mai eficient, decat cu o tinuta provocatoare. Ei stiu asta foarte bine, dar nu vor sa recunoasca. Care este mecanismul? Nu pot avea erectie daca sunt stresati. Asa ca daca ii ajuti sa se relaxeze, poti obtine de la ei tot ceea ce vrei, mai bine si mai eficient decat sa aduci motive de stres in plus!
 
 

Secretul 6: Nu inteleg subtilitatile


Daca un barbat este indragostit de tine, va fi dornic sa stie cat mai mult despre tine. Asa ca te va intreba despre ceea ce iti place, daca esti multumita sau nu de performatele lui.
Te va intreba despre o groaza de alte detalii despre tine. Si va crede tot ceea ce ii spui. Dar va tine si minte, asa ca daca spui miniciuni, ai grija ce spui.
In general, barbatilor este bine sa le vorbesti, pentru ca nu prea sunt capabili sa inteleaga singuri. In nici un caz nu miza pe faptul ca subtilitatile tale vor fi intelese. Trebuie sa-i explici exact ceea ce vrei.
 

Secretul 7: Nu stiu nimic despre contraceptie

 
Sau, in cel mai fericit caz, stiu foarte putin. Este bine si asa, pentru ca multi dintre ei sunt buni prieteni cu prezervativul, asa ca din start cel putin doua probleme esentiale sunt rezolvate.
Si masura contraceptiva si bariera impotriva bolilor cu transmitere sexuala.
“Barbatii stiu foarte putin despre oricare alte metode contraceptive, cu exceptia prezervativului. Nu ii intereseaza! Asa ca femeile nu trebuie nici sa le ceara, nici sa se astepte de la ei la mai mult decat un prezervativ!”, explica Marian Vornicu.
 

Secretul 8: Sexul este cel mai important lucru pentru ei

 
Desi poate nu recunosc asta, sexul este cel mai important lucru din viata barbatilor. Nu vorbesc despre asta, sau cel putin lasa impresia ca nu o fac.

“Barbatii pot fi la fel de sentimentali si de dornici de mangaiere si atentie ca si femeile. Nu sunt insa capabili sa exprime prin vorbe asta. Barbatii considera ca este mai usor sa arate, folosindu-si propriul trup acest lucru!”, comenteaza Marian Vornicu, medic specialist sexolog.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabrielaa17 pe 14 Iul 2009, 13:16
    super misto articolul!:))

    am ras in hohote : " este ucigatoare ideea unei concurent din plastic” :)) amuzant articol..mi-a placut..

    0
    0

  • X-Tina pe 28 Mai 2009, 00:04
    barbatii!!!!)))

    artikolul e bun.....kir amuzant...))))deoarece inka o data ne demonstram noua femeilor k sintem muuuult mai curajoase si inteligente.....iar ei....pffff...niste bieti catelusi asteptind "cite ceva bun" sa le vina din treacat!)))))

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod