7 cadouri menite să-l facă fericit de Ziua Îndrăgostiţilor

Mai este puţin până la marea zi în care se sărbătoreşte Iubirea. Ce surpriză îi vei face jumătăţii tale? O noapte fierbinte şi dulce? Lenjerie roşie, lumânări şi alte câteva condimente menite să-l aducă pe culmile plăcerii...
Mai este puţin până la marea zi în care se sărbătoreşte Iubirea. Ce surpriză îi vei face jumătăţii tale? O noapte fierbinte şi dulce? Lenjerie roşie, lumânări şi alte câteva condimente menite să-l aducă pe culmile plăcerii? Dacă îţi place ideea, îţi venim în ajutor cu exemple de cadouri pe care i le poţi face iubitului şi care vă pot ajuta să petreceti o noapte deosebită.

1. Corset cu jartieră şi tanga

Crezi că ţi-ar putea rezista într-o astfel de ţinută? Un compleu super-sexy format dintr-un corset cu jartieră şi chilot tanga asortat pentru o noapte fierbinte. În plus, culoarea roşie îi va stârni imaginaţia. Îl poţi găsi la preţul de 84.90 lei pe www.bonprix.ro.
 

 

2. Cătuşe roz

Ce-i va trece oare prin minte când va primi un astfel de cadou? Gânduri "naughty", desigur. Împlineşte-i o fantezie de Ziua Îndrăgostiţilor. Cătuşele roz le poţi găsi la preţul de 21.00 lei pe www.fungift.ro.
 

3. Set de jucării erotice

Alungă rutina din relaţie şi experimentează! Încearcă acest set de jucării erotice. Îl poţi găsi la preţul de 229.00 lei pe www.eroticstore.ro.
 

4. Cutia plăcerii

Un mic cadou care poate da drumul la distracţie. Te va ajuta să creezi atmosfera ideală pentru o noapte pasională. Cutia conţine gel pentru masaj, lubrifiant, balsam pentru excitarea sânilor şi cremă orgasm. Poţi găsi Cutia Plăcerii la preţul de 139.00 lei pe www.loveisland.ro.
   

 

5. Costum sexy diavoliţă

Arată-i cât poţi să fii de rea! Costumaţia sexy de diavoliţă te va ajuta să-i suceşti minţile şi să-ţi jure iubire pe vecie. O poţi găsi la preţul de 149.00 lei pe www.erotic24.ro.
 

 

6. "Leather Whip"

Bici de piele pentru momente de erotism alături de partener. Condimentează-ţi viaţa sexuală! Îl poţi găsi la preţul de 129.00 lei pe www.loveisland.ro.
 

 

 

7. Ciocolată pentru corp

Iubitului tău îi place ciocolata? Dăruieşte-i ceva dulce care poate fi servit... de pe trupul tău. Există ceva mai excitant? Transformă-te într-un desert delicios şi lasă-te devorată! Poţi găsi ciocolata la preţul de 59.00 lei pe www.loveisland.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod