6 trucuri pentru o partidă de sex sado-maso reuşită. Ai încerca aşa ceva?

De când Rihanna a făcut practica sexuală sado-maso să pară atât de incitantă, datorită lansării hitulul "S&M", tot mai multe cupluri au început să fie deschise ideii de a introduce în partidele de sex jocul dominaţiei şi al supunerii.
De când Rihanna a făcut practica sexuală sado-maso să pară atât de incitantă, datorită lansării hitulul "S&M", tot mai multe cupluri au început să fie deschise ideii de a introduce în partidele de sex jocul dominaţiei şi al supunerii.

În timp ce experienţa poate să fie satisfăcătoare pentru tine şi iubitul tău, nu uita nici de câteva măsuri de siguranţă necesare în timpul actului îndrăzneţ.

O partidă de sex sado-maso presupune includerea în preludiu a bondajului şi a raportului dominare-supunere, prin care unul dintre parteneri dictează celuilalt ritmul şi îl pedepseşte, fară să întâmpine nicio rezistenţă din partea celui supus.

Indiferent care ar fi rolul pe care ţi-l asumi în cadrul partidei sado-maso, iată de ce trebuie să ţii cont dacă vrei să ai parte de o distracţie erotică reuşită:

1. Discută cu partenerul tău înainte

Dacă nu obişnuiţi să vorbiţi deschis despre lucrurile pe care le faceţi în pat, acum este momentul oportun să o începeţi. Acest proces de stabilire prealabilă consensuală a experienţei pe care v-o oferiţi reciproc separă sexul sado-maso de violenţa sexuală.

Stabiliţi de la început câteva limite pe care amândoi să le respectaţi fără excepţie!

2. Fă o listă a dorinţelor voastre

Fă o listă de idei incitante pe care să le însemnaţi, pe rând, cu verdictele "Da", "Nu" sau "Poate". Treceţi pe hârtie toate ideile "murdare" care vă trec prin cap sau de care aţi auzit, chiar dacă nu credeţi că le veţi înfăptui propriu-zis. La final, ideile marcate de amândoi cu "Da" reflectă perfect preferinţele voastre comune, realizabile în pat.

Printre aceste idei se poate număra, de pildă, următoarea mişcare: "leagă-mă la ochi şi toarnă-mi pe spate câteva picături de ceară topită". Când amândoi o marcaţi pozitiv, înseamnă că aţi găsit ce vă excită în egală măsură şi merită încercat!

3. Stabiliţi un cuvânt de siguranţă

Un lucru extrem de important pentru o partidă sado-maso reuşită este stabilirea unui cuvânt de siguranţă, care vă permite să vă retrageţi consimţămantul iniţial când acţiunea devine prea intensă.

Termeni comuni de siguranţă în rândul celor practică sexul dur este roşu (opreşte-te acum) şi galben (las-o mai uşor).

4. Începeţi cu paşi mărunţi

Oricât de excitant ar suna fantezia sado-maso din capul tău, este de preferat să începeţi cu paşi mărunti punerea ei în practică. Izolează partea care te incită cel mai tare din tot scenariul şi încearc-o doar pe ea pentru început. Altfel, te poţi pierde în amănunte.

5. Fă rost de instrumentele necesare

Acum este momentul să te dotezi cu instrumentele necesare, în funcţie de lucrurile pe care urmează să le trăiţi pe propria piele. O pereche simpatică de cătuşe, o eşarfă din mătase, o sfoară etc. Când le foloseşti, ai grija să nu le legi prea strans de trupul iubitului tău şi roagă-l să ţină cont de acelaşi lucru, daca urmează să te supună!

6. Acceptă-l pe NU

Cand ţi se adresează o negaţie în timpul sexului, probabil că îţi cam piere cheful de nebunii. În cazul unei partide sado-maso, este necesar să te familiarizezi cu acest cuvant şi să îl accepţi ca pe ceva firesc. Sexologul american Kitty Stryker, expert în perversiuni sexuale care implică bondajul şi alte stimulări agresive, spune că atunci când partenerul tau îţi zice NU, nu înseamnă că trebuie să te simţi prost sau să te consideri o persoană odioasă.

Nu-ul în sexul sado-maso înseamnă pur şi simplu să nu faci un anumit lucru la un moment dat, nicidecum o jignire pe care să o iei personal!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod