6 trucuri ca să faci SEX fără sa fii prinsă dacă încă locuieşti cu părinţii

Unele cupluri nu-şi permit o chirie lunară, un credit pentru o casă sau, poate, nu suportă ideea de a fi îndatoraţi pănă la vârsta a treia şi decid, de comun acord, să se mute împreună, dar cu părinţii unuia dintre ei. Este această decizie o sentinţă la moarte pentru viaţa voastră sexuală?
Potrivit unui studiu Eurostat publicat în anul 2010, românii ocupă locul al doilea în topul tinerilor din Uniunea Europeană care sunt predisuşi să locuiască cu părinţii în jurul vârstei de 30 de ani. Primul loc este ocupat de vecinii noştri, bulgarii. În ţara noastră, peste jumătate dintre tinerii români, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, stau cu părinţii lor, mai precis 53% dintre aceştia.

Cumpărarea unei locuinţe a devenit un lux pe care puţini proaspăt absolvenţi de facultate şi-l permit. După terminarea studiilor universitare mulţi tineri se văd nevoiţi să se întoarcă acasă la mama şi la tata, deoarece nu-şi permit să cumpere o locuinţă sau să plătească lunar chirie. Alţii aleg să rămână acasă cu părinţii şi din comoditate, preferând să mai stea câţiva ani fără grija banilor daţi pe detergent de vase sau hârtie igienică.

Toţi aceşti tineri frământaţi de problemele financiare ce-i impieidică să se mute din casa părintească mai au o problemă în comun: "Cum pot să am o viaţă sexuală activă când împart acelaşi acoperiş cu mama şi tata???" Mda, din păcate există multe cupluri în care ambii parteneri locuiesc cu părinţii şi îşi pun exasperaţi această întrebare, iar relaţia suferă grave lacune de intimitate!

Unele cupluri nu-şi permit o chirie lunară, un credit pentru o casă sau, poate, nu suportă ideea de a fi îndatoraţi pănă la vârsta a treia şi decid, de comun acord, să se mute împreună, dar cu părinţii unuia dintre ei. Este această decizie o sentinţă la moarte pentru viaţa voastră sexuală?

Nu neapărat, asta dacă nu uitaţi să fiţi un cuplu şi aplicaţi sfaturile de mai jos, care promit să vă sporească intimitatea de cuplu, chiar dacă locuiţi cu părinţii.

1. Cum scăpaţi de teama că veţi fi prinşi


Când faceţi sex într-o cameră, iar părinţii se află în alta, există, desigur, riscul unei intruziuni jenante. Să fii prinsă în act este, ce să mai, teama numărul I! Primul pas ar fi acela să încuiaţi uşa dormitorului. În rest, ar trebui să vedeţi clar ce program au părinţii şi cum puteţi profita de momentele în care sunteţi singuri acasă.

Dacă părinţii lucrează, ai noroc! Roagă-l pe şef să te lase să vii la serviciu la prânz sau, ce să mai, ocazional, ia-ţi o zi de concediu de odihnă şi petrece-o în pat cu iubitul!

Altfel, profitaţi de stingerea luminilor, iar când părinţii dorm duşi şi ai certitudinea că nimeni din casă nu se gândeşte că tu şi iubitul aţi putea face sex în spatele uşii închise, treci la treabă!

O altă variantă profitabilă şi pentru părinţi ar fi aceea să-i trimiteţi seara la teatru, la film sau la restaurant. Voi faceţi cinste!

2. Cum scăpaţi de teama că veţi fi auziţi


Dacă în adolecenţă vă făceaţi de cap cu muzica dată la maxim, acum, când sunteţi tineri adulţi, a sosit vremea să scoateţi artileria grea din pod! Aveţi dormitorul vostru? Foarte bine! Izolaţi-l fonic! Este vorba de o sumă pe care o investiţi, dar dacă nu plănuiţi să vă mutaţi prea curând, ar fi bine să apelaţi la această soluţie, care vă scapă de disconfort pe termen lung.

Studiaţi ofertele firmelor de izolaţie acustică şi alegeţi o variantă pentru buzunarele voastre, care să vi se potrivească, având în vedere că există o multitudine de materiale izolatoare din care puteţi alege.

Chiar şi o uşă din termopan la dormitor poate face minuni. Asta ca să vă asiguraţi că aveţi un cuibuşor de nebunii, în care puteţi să vă desfăşuraţi în voie, fără să fiţi auziţi.

3. Un loc doar al vostru... în public


În cazul în care tu şi iubitul tău nu locuiţi împreună, ne reorientăm către alte soluţii la fel de practice. Dacă te vezi cu iubitul tău în oraş şi vă vine cheful de nebunii, e cazul să laşi inhibiţiile deoparte şi să încerci sexul în public. În fine, ce-ai de pierdut? În cel mai rău caz primeşti o amendă, deşi dacă sunteţi atenţi şi alegeţi locuri strategice, riscul să fiţi prinşi se diminuează.

În maşină, în lift, în orice toaletă corect igienizată, iată câteva locuri sigure, pe care le puteţi testa inclusiv iarna! Pentru o vreme veţi simţi că sunteţi precum doi adolescenţi cu hormonii înfierbântaţi, care profită de orice ocazie.

Când vă doriţi, totuşi, mai multă siguranţă şi intimitate, apelaţi la variantele propuse mai jos...

4. Apelează la ajutorul prietenilor


A sosit vremea să testezi trăinicia prieteniilor tale, cerând câteva favoruri. Dacă tu şi iubitul tău aveţi amici care locuiesc cu chirie, iar aceştia mai pleacă ocazional la părinţi, în oraşul natal, rugaţi-i să vă împrumute casa pentru o noapte sau două, cu promisiunea că veţi achita chiria aferentă şi că veţi veni cu cearşafurile voastre... Între prieteni buni, un astfel de favor n-ar trebui să fie tabu.

5. Evadaţi din cotidian


O altă variantă ar fi să strângeţi bani şi să încercaţi să evadaţi măcar o dată pe lună, fie o noapte la un hotel, fie un weekend într-o destinaţie drăguţă şi cu preţuri acceptabile. Aceste escapade sunt foarte importante pentru relaţia voastră! Vă asigură acea intimitate de care orice cuplu are nevoie.

6. Ultimul, nu şi cel din urmă sfat: discutaţi cu părinţii!


Dacă ai ajuns la o vârstă rezonabilă, ar trebui să le împărtăşeşti părinţilor tăi că ţi-ai început viaţa sexuală, cu menţiunea că ai un partener stabil şi că vă protejaţi corespunzător. Înainte de a-ţi aduce iubitul acasă ca să doarmă peste noapte, e important să discuţi cu părinţii tăi despre acest aspect. Roagă-i să-ţi respecte intimitatea şi impune unele limite, cum ar fi ciocănitul în uşă, fără ca uşa să se deschidă imediat după!
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Elena pe 8 Iun 2012, 15:37
  RUSINOS!

  Draga Irimia Natalia, din ce imi amintesc, ti-am mai facut un comentariu la un alt articol ,,minunat,, pe care l-ai scris, mi se pare tot in aceasta revista! este regretabil ca nu te sinchisesti sa citesti randurile acestea, scrise de cititori! Cu siguranta ai avea de invatat! si inca lucruri bune! Asta este educatia primita de tine si pe care te grabesti sa o transmiti mai departe tinerilor? Este jenant ce scrii, si mai cu seama faptul ca nu esti la primul articol de acest fel. Draguto, daca esti in criza (de idei, teme, vreau sa zic...) uite, iti dau eu cateva, constructive, educative: 1. Inceputul vietii sexuale de la varste fragede in randul tinerilor - o problema cu un serios impact socio-psihic a tinerilor din ziua de azi; 2. Lipsa educatiei sexuale - o problema a scolii sau familiei?; 3. Importanta constientizarii tinerilor cu privire la rolul de mama/tata la varste mici. Hai, la treaba! Cand le termini, iti mai dau!

  3
  3

 • adi pe 9 Mai 2012, 16:47
  6 trucuri ca să faci SEX fără sa fii prinsă dacă încă locuieşti cu părinţii

  doamne fereste de astfel de oamenii... cum puiii mei sa scrii asa cv... dak tot vrei sa faci sex fiii sigur ca gasesti o solutie ..iar desteptii care pun astfel de intrebarii sa se mai documenteze de la proprii prieteni despre astfel de lucruri. nu gata hopp am sarit si eu caluu... fratilor ganditiva inainte sa puneti intrebari stupide ..... doamneeeeeeeeeee

  1
  0

 • Dyutza_003 pe 28 Mar 2012, 13:14
  Buna

  Ce mai sfaturi :)) Cel mai bine e sa realizezi ca esti matur si responsabil, sa-ti castigi proprii tai bani si sa inchiriezi un apartament, daca ai un partner stabil, in care stati ambii, aici nu ma refer la adolescentii care clar, n-au cum sa faca acest lucru.

  10
  2

 • pushica pe 28 Mar 2012, 01:25
  6 trucuri ca să faci SEX fără sa fii prinsă dacă încă locuieşti cu părinţii

  As vrea sa stiu cine este idiotul care a scris acest articol.Nu am mai citit ceva atat de idiot,lipsit de sens si inoportun de foarte mult timp,aproape de niciodata.La primul punct ne invata sa inchidem usa (geez, minte de geniu), la al 2lea izolare fonica (...),punctul 3 ne invata sa facem sex in toalete igenizate si ca nu e nimic rau (!!!!!!!!!!!) in a primi o amenda daca suntem prinsi ca facem sex in public (are you serious???? ).Sa platesti chirie la prieteni pe doua nopti, sa le spui la parinti ca vrei sa faci sex acasa si sa nu te deranjeze (really, now?) .... De-a dreptul aberant si penibil ! Cah!

  12
  1

 • me_eva pe 28 Mar 2012, 00:52
  educativ

  si nimic mai mult. :))

  9
  2

 • anci pe 27 Mar 2012, 12:56
  uf

  teoria ca teoria..dar cu practica cum ramane???

  6
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod