6 motive să (mai) faci sex

Îţi lipseşte motivaţia? Nu-i nimic, ţi-o dau eu, cu citire de la cercetători. Plăcerile carnale sunt importante şi merită să guşti din ele. Iată motivele pentru care eşti obligată să

Îţi lipseşte motivaţia? Nu-i nimic, ţi-o dau eu, cu citire de la cercetători. Plăcerile carnale sunt importante şi merită să guşti din ele. Iată motivele pentru care eşti obligată să (mai) faci sex. Iar dacă ai început, nu te opri...

1. Este un motiv chiar şi pentru bărbaţii care au probleme de erecţie, mai ales atunci când folosesc prezervativul. După succesul irefutabil pe care l-a avut, îl are şi îl va avea în Statele Unite ale Americii, "prezervativul cu Viagra" va ajunge repede, repejor şi pe piaţa din Europa şi, bineînţeles, în România (asta ne mai lipsea, că în rest avem tot). Dacă eşti tu acel mascul din patru care are probleme de erecţie (aceasta este statistica Asociaţiei Române de Medicină a Sexualităţii), eşti salvat!!! Prezervativul poartă numele CSD500 şi, datorită proprietăţilor minune, oferă ţie, dar şi iubitei tale o erecţie fermă şi de lungă durată şi vă protejează de bolile cu transmitere sexuală.

După invenţia sutienului care creşte sânii, această invenţie va intra în analele istoriei, ca să spun aşa...

2. Potrivit unui studiu realizat de site-ul iVillage, femeile căsătorite preferă somnul, în locul sexului. Cele 2.000 de soţii care au participat la cercetare ar face orice numai să nu facă sex: s-ar uita la un film prost, ar citi o carte (nu Sandra Brown), ar butona Facebook-ul etc. Păi asta-i treabă? În timp, aceste dudui vor uita cum se face, cum se simte această plăcere, dar vor fi mai cultivate, gata să discute filosofie în prelidiu. Eiiii, atunci cred că îi vor tăia brusc şi avântul partenerilor.

Hai să nu îngroşăm şi noi rândurile...

3. Ştii vorba "nu există femeie urâtă, ci băutură puţină", nu-i aşa? Ei bine, află că nu este doar o vorbă în vânt, pentru că oamenii de ştiinţă britanici au lucrat intens la asta: după ce beau, oamenii consideră persoanele de ambele sexe din jurul lor, mult mai atrăgătoare. Cum s-a ajuns la această concluzie "şocantă şi oripilantă"? Păi, cercetătorii au administrat câtorva femei şi bărbaţi un pahar de vodcă cu lămâie, iar altora le-a arătat ciuciu, adică nu le-a dat nici apă chioară. După juma' de oră, acestor persoane li s-au arătat fotografii cu bărbaţi şi femei, cerându-li-se să evalueze gradul de atractivitate al acestora pe o scară de la 1 la 7. Cei care au consumat alcool, desigur, au acordat notele cele mai mari.

Cine spune că băutura nu e bună? În unele cazuri este chiar vitală, aş zice!

4. O englezoaică de 26 de ani este virgină. Da, ştiu e o raritate, o catastrofă chiar! :))). Ea ar vrea să alunge liliecii şi pânzele de păianjeni, dar nu poate, nu se poate apropia de niciun mascul. Sărmana suferă de androfobie şi se teme de moarte de bărbaţii care, în poze, îi par foarte sexy :)))). Ăsta da blestem!!!!! În astfel de momente unele cred că îşi doresc să aibă frică de păienjeni şi alte vietăţi.

Vezi? Există şi astfel de nefericiţi pe lumea asta, care nu pot simţi plăcerile carnale. Ai putea să (mai) faci sex doar aşa... să îi faci în ciudă :)).

5. Am aflat că un tânăr în vârstă de 22 de ani este îndrăgostit de sunetul pe care îl scot femeile atunci când urinează şi pentru a-şi satisface această plăcere el se deghiza în femeie şi intra în toaletă unde se ascundea pentru ore în şir. Obsedat de sunetul cu pricina, el a înregistrat mai multe femei când urinau ca să asculte acasă extaziat sunetul care îl face fericit.

Acesta este unul din motive pentru care ar trebui să faci pishu acasă şi nu la toaletele publice. În schimb, cînd vine vorba despre sex... alegi locul care te face să te simţi cel mai bine :)

6. De la cercetători am aflat şi care sunt preferinţele femeilor în materie de sex. Astfel, reprezentantele sexului frumos sunt interesate să vadă sau să citească pe net despre... amor între doi bărbaţi, fiind atrase astfel de homosexualitate, dar mai mult din punct de vedere al sentimentelor decât al părţii fizice a relaţiei. Nişte sensibile :). Când vine vorba despre pronografie, femeile vor să vadă brutalitate, masochism şi jucării sexuale folosite exagerat de mult. Nişte brute :)

Cercetătorii nu i-au ocolit nici pe bărbaţi: ei preferă femeile "cu carne pe ele" (deci, Pa! Pa! Bianca Drăguşanu); mulţi sunt interesaţi despre cum se comportă o femeie mai în vârstă în cadrul unei partide de sex (d-aia Demi Moore are succes) şi sunt atraşi de: 1.sâni, 2.fund şi 3.picioare. Şi homosexualii au aceleaşi preferinţe.

Deci, fuguţa la salon, solar, epilat şi lasă naibii cartea aia din mână că nu interesează pe nimeni ce zicea Platon! Mai e nevoie să dezvolt ideea? Mă gândeam eu! :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod