5 trucuri pentru a-ţi condimenta fără prea mult efort viaţa sexuală

Sexul... nimic mai plăcut de atât pe lumea aceasta, nu? Normal, mai ales când eşti tânără, nu ai nicio grijă, eşti mândră de corpul tău, ştii că poţi avea orice bărbat îţi doreşti

Sexul... nimic mai plăcut de atât pe lumea aceasta, nu? Normal, mai ales când eşti tânără, nu ai nicio grijă, eşti mândră de corpul tău, ştii că poţi avea orice bărbat îţi doreşti şi poţi face sex oricând, oriunde.

Într-o relaţie, pe lângă respect şi încredere, cel mai mult contează... sexul. Chiar şi atunci când ai o viaţă stresată, tot partidele de amor sunt cele care rezolvă problemele şi îţi aduc zâmbetul pe buze. Însă, există momente în relaţie când sexul nu te mai ajută şi totul ţi se pare monoton. De ce ai nevoie atunci? Ei bine, de câteva lucruri care să-ţi condimenteze viaţa sexuală.

Foloseşte-ţi imaginaţia

Gândeşte-te că iubitul tău este actorul sau cântăreţul tău preferat. Dacă ai fantezii cu el, pune-le în practică alături de partenerul tău. Nu-i spune şi lui ce se petrece în mintea ta, pur şi simplu treci la treabă. Cu siguranţă veţi fi amândoi încântaţi de partida de amor.

Lasă timiditatea deoparte

Încercaţi să aveţi o discuţie deschisă despre fanteziile sexuale ale fiecăruia. Întreabă-l ce-i place cel mai mult sau ce ar vrea să încerce în dormitor. Nu da înapoi şi împlineşte-i toate visele. Apoi, spune-i şi tu ce îţi place ţie şi ce ai vrea să-ţi facă.

Fii dominantă

Probabil că ai văzut în filmele pentru adulţi că, de multe ori, bărbatul este cel dominant. Ei bine, nu toţi masculii vor să fie ei cei care au controlul în pat. Chiar din contră, unii vor ca femeia să domine în timpul partidelor de sex. Aşa că încearcă să-ţi impui punctul de vedere când vine vorba despre nopţile de amor, iar pentru ca partida de sex să fie mai plăcută, loveşte-l senzual cu palmele pe fund şi strânge-l în braţe ori de câte ori ai ocazia.

Striptease-ul, cheia succesului

Aici ai două variante: ori îi faci tu striptease, ori mergeţi la un bar de striptease. Nu-ţi face griji, în situaţia în care alegeţi barul de striptease, cu siguranţă nu se va îndrăgosti de dansatoare. Bărbaţilor le plac fetele rele, dar să nu fie ale lor. Aşadar, se va uita cu admiraţie la dansatoare şi la numerele ei de striptease, se va excita, dar va aştepta cu nerăbdare să ajungă acasă să facă sex cu tine.

Dacă alegi prima variantă, să-i faci tu striptease, ia-ţi cea mai sexy lenjerie intimă, eventual pune-l pe un scaun în faţa ta şi leagă-i mâinile la spate. Nu-l lăsa să te atingă, pentru a-i aprinde şi mai mult imaginaţia. Cu siguranţă vei avea parte de o partidă de amor de neuitat.

Flirtează cu iubitul tău

Aminteşte-ţi de momentele în care abia ţi-ai cunoscut iubitul. Probabil că nu vă cunoşteaţi foarte bine, iar fiecare dintre voi se gândea doar la binele celuilalt. Mai mult, vă spuneaţi doar lucruri frumoase şi vă făceaţi multe declaraţii de dragoste. Încearcă şi acum să flirtezi cu el, să-i trimiţi mesaje de amor şi poate chiar câte o poză cu tine dezbrăcată. În aşa fel, flacăra iubirii se va reaprinde, iar sexul va fi mai plăcut.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod