5 trucuri pentru a săruta perfect

Una dintre cele mai simple şi mai accesibile plăceri ale vieţii este, de departe, sărutul. Mai mult de atât, dacă săruţi bine cu siguranţă îi vei înnebuni pe bărbaţi. Însă, un sărut

Una dintre cele mai simple şi mai accesibile plăceri ale vieţii este, de departe, sărutul. Mai mult de atât, dacă săruţi bine cu siguranţă îi vei înnebuni pe bărbaţi. Însă, un sărut care nu este perfect poate pune punct unei relaţii.

Iată mai jos 5 trucuri pentru a săruta perfect:

1. Nu te grăbi

Dacă vrei ca iubitul tău să nu uite niciodată cum l-ai sărutat, nu trebuie să te grăbeşti. Ia-o uşor, fii senzuală şi mai întâi atingei buzele cu buzele tale. Repetă mişcarea de mai multe ori, până îl vezi că îşi doreşte foarte mult să te sărute.

Apoi, foloseşte-ţi limba pentru a-l săruta pasional.

2. Sărută-l pe corp

Ca să poţi spune despre tine că eşti o femeie care sărută bine nu este de ajuns să vă sărutaţi doar pe gură. Excită-l sărutându-l pe frunte, pe gât, pe umeri...

3. Relaxează-te

Sărutatul îndelung este plăcut, aşa că încearcă să te relaxezi şi nu te gândi dacă o faci bine sau nu. Din moment ce ai ajuns să te săruţi cu un bărbat, înseamnă că el şi-a dorit acest lucru.

4. Fii creativă

Întotdeauna când săruţi trebuie să fii creativă. Nu săruta mereu în acelaşi fel, iar în acest fel cu siguranţă iubitul tău va fi încântat.

5. Ascultă-ţi iubitul

Dacă iubitul tău vrea să vă sărutaţi într-un anumit fel, fă cum spune el. Datorită acestui lucru poţi învăţa şi tu lucruri noi şi îl poţi satisface şi pe el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod