5 sfaturi pentru a trece mai repede peste despărţirea de iubitul tău

Ştim foarte bine că despărţirile sunt foarte grele, iar de cele mai multe ori ele se termină prost pentru noi, cu plânsete şi depresii. Poate că nu sunt cea mai în materie să îţi dau

Ştim foarte bine că despărţirile sunt foarte grele, iar de cele mai multe ori ele se termină prost pentru noi, cu plânsete şi depresii.

Poate că nu sunt cea mai în materie să îţi dau sfaturi pentru a atenua durerea pricinuită de o despărţire, dar ceea ce pot spune cu siguranţă este că trebuie să treci peste şi să uiţi cât mai repede ce a fost între voi. Problema noastră este că, de multe ori, nici măcar nu încercăm să trecem peste o despărţire şi ne gândim mereu la fostul iubit. Iar acest lucru este unul cât se poate de greşit.

Îţi ofer mai jos cinci sfaturi pentru a trece mai repede peste despărţirea de iubitul tău:

1. Şterge-i numărul din telefon

Poate fi un gest disperat, în urma căruia mulţi să creadă despre tine că eşti mult prea rea cu el, dar asta te va ajuta să-l uiţi mai repede. Trebuie să-l scoţi complet din viaţa ta.

Şterge-l de pe Facebook, din lista de Messenger, şterge-i numărul din telefonul tău şi nu mai vorbi deloc de el.

Mai mult, nu le cere prietenilor sau prietenelor să-l spioneze şi să-ţi ofere ultimele informaţii despre el.

2. Schimbă-ţi obiceiurile

Majoritatea relaţiilor rezistă pentru că ne-am obişunit cu partenerii noştri şi nu ne despărţim de ei chiar dacă nu ne mai înţelegem. Totuşi, dacă ai decis să renunţi la iubitul tău, încearcă să nu mai frecventezi locurile în care te duceai cu el, pentru a-l uita complet.

3. Caută-ţi alt partener

Cea mai bună soluţie pentru a trece peste o despărţire este să începi să ieşi cu altcineva. Nu spun acum că ar trebui să te vezi cu orice bărbat, dar trebuie să începi să explorezi şi să experimentezi. Până la urmă, asta este cea mai mare plăcere atunci când eşti singură, îţi poţi alege ce partener vrei tu.

4. Recapitulează defectele

Întotdeauna există mai multe motive pentru care relaţia ta anterioară nu a mers. Gândeşte-te ce defecte avea fostul tău iubit şi caută-ţi un nou partener care să nu fie la fel şi să aibă mai multe calităţi.

5. Fii egoistă

Trebuie să ai mintea cât mai deschisă şi să te gândeşti că acum nu-ţi mai stă nimeni în cale şi nu mai are cină să-ţi spună să nu faci anumite lucruri. Cumpără-ţi toate hainele pe care ţi le doreşti, pleacă în ce ţară vrei sau stai în club până dimineaţa. Nimeni nu îţi va interzice aceste lucruri, aşa că trebuie să profiţi din plin de momentele de libertate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod