5 semne că partida de amor a fost un eşec, din punctul lui de vedere

Ţi-ai sedus partenerul, l-ai adus în patul tău, te-ai simţit bine în compania lui şi după ce pleacă, promite că te va suna. Aştepţi o zi, aştepţi două zile telefonul lui, dar nimic, niciun semn, după care te gândeşti că este un nenorocit şi încerci să ţi-l scoţi din minte.
Ţi-ai sedus partenerul, l-ai adus în patul tău, te-ai simţit bine în compania lui şi după ce pleacă, promite că te va suna. Aştepţi o zi, aştepţi două zile telefonul lui, dar nimic, niciun semn, după care te gândeşti că este un nenorocit şi încerci să ţi-l scoţi din minte. Ei bine, poate că ar trebui să te gândeşti şi la un alt aspect, acela că partenerul tău nu a avut parte de experienţa sexuală la care visa şi că toată partida de amor a fost un eşec total.

De multe ori, îţi poţi da seama încă din timpul partidei dacă este ceva ce nu îi convine sau nu îi face plăcere. Dacă eşti spontană, ai şanse mari să repari micile greşeli şi să readuci plăcerea în cadrul experienţei voastre, dacă nu bagi în seamă semnalele pe care el ţi le transmite, este posibil să nu mai primeşti telefonul de a doua zi. Iată câteva semne că partida de amor a fost un eşec, din punctul lui de vedere.

1. Ai exagerat în toate privinţele

Este bine să te inspiri din filme atunci când ajungi cu partenerul tău în pat, însă nu este bine deloc să copiezi grimasele şi trăirile protagonistei. De ce? Pentru că în film totul este exagerat şi, de cele mai multe ori, în viaţa reală lucrurile sunt total diferite. De exemplu, nu ai întotdeauna orgasm, cum au actriţele, nu transpiri atât de mult precum actriţele şi nici nu ar trebui să gemi atât de mult ca ele.

Când exagerezi la toate capitolele, partenerul tău va considera că nu iei în serios ceea ce se petrece şi îşi va pierde interesul faţă de partida de amor. Ar fi indicat să fii moderată în trăiri şi să nu mimezi orgasmul, mai ales dacă vă cunoaşteţi de puţin timp.

2. Nu te-ai implicat cât trebuia în partida de amor

De multe ori, bărbaţilor le place să deţină controlul, să ştie că pot conduce o femeie în pat după bunul lor plac, dar în acelaşi timp apreciază când partenera lor îşi dă interesul şi vrea să preia ştafeta. Dacă nu ai încercat în niciun fel să îl inciţi, nu ai avut iniţiativă şi ai aşteptat ca el să facă totul, este posibil ca partenerul tău să considere partida de amor ca fiind un eşec.

3. Nu ţi-ai dozat gesturile şi mişcarile

Uneori, din dorinţa de a fi sexy şi rea, este posibil să faci gesturi şi mişcări care nu sunt deloc pe placul partenerului tău. Mai exact, începi să îl zgârii, să îl muşti, îi strângi prea tare testiculele sau îi loveşti organul sexual. Sexul sălbatic nu este o variantă fericită, decât dacă amândoi v-aţi dat acordul pentru el de la început.

4. Ai vorbit prea mult în timpul sexului

Este în regulă să îi dai scurte indicaţii partenerului tău în timpul partidei de sex, însă nu este indicat să vorbeşti prea mult. Îl poţi face să-şi piardă concentrarea şi să creadă că aşa procedezi de fiecare dată.

5. Nu a reuşit să te satisfacă

Un alt motiv pentru care partenerul tău poate considera partida de amor ca fiind un eşec este acela că nu a reuşit să te satisfacă, că nu a avut erecţie sau că a ejaculat precoce. La începutul unei relaţii, se poate întâmpla un asemenea incident, însă nu din cauză că partenerul tău ar avea o problemă serioasă, ci mai degrabă din cauza emoţiilor, a excitării prea mari sau a faptului că nu a mai întreţinut de mult timp relaţii sexuale.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxana pe 11 Iun 2013, 09:34
    totusi...

    nu cred ca trebuie sa ai o experienta prea bogata sa iti dai seama daca a fost sau nu o partida reusita...atat pt tine cat si pt el...!!! Cred ca articolul ar putea fi bun pentru...."prima data"...!!!

    1
    3

  • ana pe 10 Iun 2013, 16:02
    porcarie

    ce porcarie ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    8
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod