5 semne că nu te va suna după prima noapte de sex

Prima noapte de sex cu tipul drăguţ care te-a agăţat de curând este crucială pentru viitorul vostru, aşa că trebuie să dai totul pe teren. Nu există jumătăţi de măsură, mai ales dacă vrei să îl impresionezi şi să-l cucereşti pentru totdeauna.

Cu toate acestea, uneori se poate întâmpla ca prima noapte de amor să fie şi ultima noapte împreună. În zadar aştepţi telefonul lui de a doua zi, pentru că nu te va mai suna niciodată. De ce?

Nu există un motiv standard pentru care bărbaţii uită să dea telefonul de a doua zi, dar există câteva semne care te avertizează cu privire la faptul că s-ar putea să nu te mai sune după prima partidă de sex. Pe cât posibil, încearcă să eviţi pe viitor micile greşeli sau asumă-ţi riscul de a fi bună doar pentru o seară.

1. Îţi vorbeşte doar despre sex

Un bărbat care îţi vorbeşte doar despre sex şi evită subiecte serioase, evită sa-ţi dea detalii despre viaţa lui şi evită să afle lucruri despre tine, ar putea fi interesat doar să te seducă şi te bage în pat. Odată ce obţine ceea ce îşi doreşte, şansele de a te suna a doua zi sunt destul de mici.

2. Îţi spune sincer că nu vrea o relaţie

Un bărbat care îţi mărturiseşte de la bun început faptul că nu îşi doreşte o relaţie de dragoste urmăreşte doar să facă sex cu tine şi cam atât. Nu te entuziasma prea tare că te va suna la prima oră a dimineţii, întrucât cel mai probabil nu o va face, iar tu vei rămâne cu dezamăgirea. Cel puţin trebuie să apreciezi că a fost sincer cu tine şi ţi-a spus ce are de gând.

3. Se aşteaptă să faci prea multe din prima

Prima partidă de sex ar trebui să păstreze o doză bună de decenţă, mai ales dacă nu aţi discutat dinainte despre abordarea unor poziţii sexuale îndrăzneţe sau despre încercarea tuturor tipurilor de sex. Un bărbat care în timpul primei partide de sex îţi propune să faceţi sex anal, oral sau să vă implicaţi în diverse jocuri erotice ar putea urmări doar aceste aspecte şi nimic mai mult.

Dacă nu îi îndeplineşti dorinţele, este foarte posibil să nu te sune a doua zi, chiar dacă, în timp, ai fi dispusă să-i accepţi propunerile.

4. Îţi propune să faceţi sex când este ameţit de alcool

Când sunt ameţiţi de aburii alcoolului, bărbaţii prind mai mult curaj, se simt mai vioi şi flirtează fără jenă. Dacă abia ţi-ai cunoscut partenerul şi deja îţi propune să faceţi sex, deşi este ameţit de aburii alcoolului, poate fi un semn clar că nu are de gând să te sune a doua zi. Caută doar să se distreze şi să încununeze aşa cum se cuvine o noapte perfectă. Este decizia ta dacă rişti să ai parte de o singură noapte de amor cu el.

5. Află prea multe detalii intime despre tine

Oricât de bine te-ai înţelege cu partenerul tău, nu îi povesti detalii intime despre viaţa ta, cu atât mai puţin în prima noapte de amor. Nu îi povesti cum s-au desfăşurat fostele tale partide şi cât de buni sau proşti au fost foştii tăi parteneri. Când ştiu prea multe detalii, bărbaţii tind să se sperie şi să pună punct relaţiei înainte de a-i da vreo şansă. Dacă îi povesteşti pera multe, să nu te mire că a doua zi nu te sună.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bogdan pe 27 Dec 2013, 20:17
    da da da

    Da da, vrea o relatie serioasa bazata pe sex :))

    13
    1

  • DA pe 26 Dec 2013, 18:42
    ..

    daca femeia arata ca tipa blonda din poza cu siguranta va fi sunata si a 2 a zi..de fapt cred ca vi o relatie de lunga durata ..bazata pe sex:))

    13
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod