5 probleme pe care le întâmpină bărbaţii în timpul partidelor de amor

Bărbaţii dau întotdeauna impresia că sunt stăpâni pe situaţie atunci când vine vorba de sex. Însă, deşi la prima vedere pare că ei deţin controlul în pat, nu este întotdeauna aşa.

Bărbaţii dau întotdeauna impresia că sunt stăpâni pe situaţie atunci când vine vorba de sex. Însă, deşi la prima vedere pare că ei deţin controlul în pat, nu este întotdeauna aşa.

Din păcate pentru ei, unele gesturi îi trădează şi ne demonstrează că bărbaţii întâmpină şi ceva probleme în timpul partidelor de sex.

Nu ştiu ce să facă cu mâinile

De cele mai multe ori, masculii sunt mult prea preocupaţi de mâinile lor şi nu ştiu cum să le folosească în timp ce fac dragoste. Din această cauză, ei par de multe ori neîndemânatici.

Nu sunt mulţumiţi de organul lor sexual

Foarte puţini bărbaţi se laudă cu mărimea penisului, iar cel puţin jumătate dintre cei care sunt lăudăroşi nu au în pantaloni o „jucărie“ chiar atât de mare. Iar când vine vorba despre partidele de sex, aproape toţi bărbaţii îşi fac griji din cauza mărimii organului lor sexual. Ei se gândesc de multe ori că mărimea contează, iar aceasta este una dintre problemele majore pe care le întâmpină masculii când vine vorba despre sex.

Se gândesc la orgasm prea mult

Pentru bărbaţi, să ajungă la orgasm nu este deloc un lucru greu. Chit că ating punctul culminant după 30 de secunde, după 5 minute sau după 30 de minute, ei nu mimează niciodată orgasmul. Masculii sunt foarte îngrijoraţi şi dacă iubita lor ajunge la orgasm, iar din această cauză partidele de amor pot deveni un eşec total.

Le este ruşine de felul în care arată

Din cauza glumelor pe care le fac prietenii cu ei, de genul „Ţi-o mai vezi de burtă?“, bărbaţii sunt stresaţi din cauza aspectului lor fizic. De multe ori, ei se gândesc serios cum sunt percepuţi de partenera şi se uită de foarte multe ori în oglindă înainte de a face sex.

Nu au încredere în performanţele lor sexuale

Pe lângă problemele cu mărimea penisului şi cu orgasmul feminin, bărbaţii mai au o grijă: fac sex bine sau nu? Masculii au mereu în gând, când fac dragoste, dacă partenera va fi mulţumită de ei şi va mai vrea şi altă dată să facă sex cu ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod