5 poziţii incendiare pentru sexul de dimineaţă. Încearcă-le!

Chiar dacă şi tu, şi partenerul tău sunteţi încă adormiţi, vă va oferi imediat o porţie straşnică de energie, ca să nu mai spunem de buna dispoziţie pentru întreaga zi
Urăşti dimineţile? Ei bine, există cel puţin o metodă de a le face mai agreabile: sexul la primele ore ale zilei! Iata cinci poziţii incendiare numai bune de testat!

1. Linguriţa


Cel puţin într-o primă fază, cât amândoi încă încercaţi să vă dezmeticiţi, poziţia linguriţei se va dovedi excelentă. Nu implică foarte multă mişcare, dar este suficient de senzuală şi de excitantă pentru a vă trezi amândurora simţurile şi a vă face dornici de o continuare ceva mai alertă.

Pe lângă faptul că poate fi foarte firească imediat după ce v-aţi trezit, mai ales dacă aţi dormit în această poziţie, linguriţa îi permite partenerului tău să îţi exploreze trupul după bunul plac şi să îţi mărească gradul de excitare cu atingeri delicate în zonele tale erogene (sărutări pe gât, mângâieri pe sâni etc.).

Nu în ultimul rând, dacă simţi nevoia, poţi oricând să îţi întorci capul pentru a-l săruta şi a vă intensifica astfel plăcerea!

2. Misionarul

Banala poziţie a misionarului poate fi extrem de hot la primele ore ale dimineţii, când el se simte super excitat, iar tu eşti suficient de relaxată pentru a te bucura la maximum de partida spontană de sex! Plus că nici măcar nu trebuie să va conformaţi clasicei poziţii - puteţi oricând să o "condimentaţi" după bunul plac!

Spre exemplu, o variantă implică sexul pe podea, în timp ce tu ai o pernă sub posterior, iar el te penetrează sprijinindu-se în braţe. Mişcările lui ar trebui să fie lente şi senzuale, oferindu-ţi ţie răgazul necesar pentru a te bucura de multitudinea de senzaţii plăcute care îţi invadează corpul. În plus, penetrarea se face dintr-un unghi diferit decât cel al versiunii "de bază" a poziţiei misionarului, fapt care va contribui la intensificarea placerii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod