5 metode prin care poti să eviţi o partidă de sex cu partenerul tău fără ca el să se supere

Chiar în contextul unei vieţi sexuale reuşite, se întâmplă să nu poţi face sex dintr-o mulţime de motive. Uneori, acestea pot fi explicate cu uşurinţă partenerului, fără a-l supăra.
Alteori, când pur şi simplu ai prefera să faci orice altceva în loc sex, este nevoie să te gândeşti la câteva metode prin care să eviţi o ceartă pe acest subiect. Ce poţi face?

1. Îi spui că nu te simţi bine


Mai ales dacă nu obişnuieşti să inventezi scuze pentru a evita partidele de sex, momentul în care îi vei spune partenerului că nu eşti în apele tale şi că, în consecinţă, ai prefera să dormi n-ar trebui să fie unul care să-l supere peste măsură. De fapt, situaţia l-ar putea mai degrabă îngrijora.

Bineînţeles, ideal ar fi să nu te foloseşti de această metodă de a evita sexul decât dacă este autentică - în caz contrar, rişti ca el să îşi dea seama că minţi, iar de aici până la probleme reale în relaţie nu mai este decât un pas.

2. Rămâi peste noapte la o prietenă

Nu te-ai mai văzut de ceva timp cu vechiul tău grup de prietene şi, dintr-o dată, fără a planifica în prealabil, aţi găsit toate o seară în care să vă vedeţi şi să faceţi un sleepover la una dintre voi. Dacă aşa stau lucrurile, un anunţ pe nepusă masă îţi va surprinde partenerul, mai ales dacă nu staţi împreună şi urma să va întâlniţi în seara cu pricina - pentru a face sex, printre altele -, însă situaţia n-ar trebui să fie o problemă. În definitiv, şi el iese cu băieţii, nu-i aşa?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod