5 discuții despre sex pe care cuplurile trebuie să le poarte


3. Abordați problema măsurilor contraceptive

Poate că, inițial, ați preferat sexul cu prezervativ, dar dacă relația a devenit cu adevărat serioasă, analizați și alte opțiuni, cum ar fi pilulele contraceptive. Totodată, mai ales la începutul relației, o discuție despre sănătatea sexuală a fiecăruia dintre voi se impune. La o adică, un set de analize de specialitate nu strică, în special dacă unul sau amândoi ați avut parteneri multipli și/sau ați practicat sexul neprotejat.

4. Discutați despre exclusivitate

Nu poți fi întotdeauna sigură că partenerul cu care te vezi în prezent consideră relația voastră drept una "exclusivă", mai ales dacă nu vă întâlniți decât de puțin timp. La un moment dat, însă, măcar prin prisma sănătății tale sexuale, subiectul ar trebui abordat.

Găsește momentul potrivit, când sunteți amândoi relaxați și bine dispuși (fără a fi consumat alcool, însă) și dă cărțile pe față. Dacă tu îți dorești o relație exclusivă, iar el nu, cel puțin vei ști cum stau lucrurile mai devreme decât mai târziu!

5. Discutați ce poate fi îmbunătățit în viața voastră sexuală

Acomodarea cu un nou partener sexual presupune și acceptarea faptului că, pentru a obține plăcerea pe care amândoi v-o doriți în pat, uneori va fi necesar să înveți lucruri noi. Atât tu, cât și partenerul tău ar trebui să fiți suficient de deschiși încât să acceptați critici constructive, menite să îl ajute pe celălalt să se simtă grozav în pat.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nina pe 28 Dec 2014, 20:28
    pentru ca barbatii nu suporta prez pe putzica

    ba ii strange, ba nu-i placerea suficient de mare, ba ca dracu ba ca lacu. lasa sa bage proasta pastile in ea, da-o dracu, ei sa se simta bine.

    0
    0

  • huo pe 27 Dec 2014, 15:58
    prez

    de ce se insista pe pilule? prez ce are?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod