5 cele mai periculoase pozitii sexuale

Sex riscant = orgasm garantat? Afla din tehnicile urmatoare
Ti-am pregatit cateva pozitii sexuale riscante, foarte interesante, care te vor face sa traiesti senzatii tari!

Daca te decizi sa le incerci cu iubitul tau, in loc de orgasme este posibil sa aveti cateva luxatii, intinderi ale muschilor ori sa va rupeti cateva ligamente.

Dar cui nu ii place sa traiasca periculos o partida nebuna de sex?

Pozitia "Barcuta in deriva"


In primul rand, aceasta tehnica cere o anumita rezistenta si o forta imensa din partea ta si a partenerului.

Cum stai cu muschii abdominali? Daca vrei sa fii o "barcuta in deriva" trebuie sa ai acesti muschi foarte puternici si sa fii capabila sa iti aliniezi coloana vertebrala cu penisul partenerului pe tot parcursul acestei pozitii.

El trebuie sa fie "destul de barbat", sa te poata ridica si "plasa" foarte bine in pozitie.

Aceasta tehnica sexuala este mai degraba un exercitiu care arde caloriile. Daca ati reusit sa faceti amor "in deriva" mai mult de 8 secunde, va felicit! Si taiati de pe lista 3 zile de mers la sala de fitness!  

Ce accidente s-ar putea intampla?
Exista cateva scenarii lipsite de orgasme si daunatoare sanatatii voastre: el te poate scapa jos, pe tine te apuca un carcel, penisul se poate rupe din cauza penetrarii deficitare, iar seria poate continua... Oricum, pozitia este pentru cuplurile care vor sa traiasca periculos, fara pic de sprijin.


Pozitia "Podul"


...de piatra, daca partenerul tau este unul foarte rezistent si un atlet pentru care aceasta miscare este doar un element de incalzire. Pentru aceasta pozitie tu esti privilegiata: flexibilitate minima, forta medie, balans mediu, iar placerea este aproape maxima de ambele parti.

Util ar fi ca pe jos, in zona spatelui partenerului, sa fie asezate cateva perne, in caz ca va dori sa incerce si "podul" de jos, atunci cand va obosi sa stea la inaltime.

Daca esti o silfida, iubitul tau va fi mai mult fericit: nu va avea probleme cu spatele atunci cand te vei plimba pe "podul" lui.

Ce accidente s-ar putea intampla?
Greutatea ta corporala, chiar daca esti Kate Moss, ar pune crea probleme incheieturilor mainilor si gleznelor partenerului. Atentie la podelele umede, care pot crea adevarate accidente nefericite. Deci, nu faceti "podul" in baie.


Pozitia "Pasi de dans"


Este nevoie tot de un partener puternic, poate chiar acelasi din pozitiile de mai sus. Chiar daca este un dans, este unul care cere flexibilitate si rezistenta din partea ta.

Poti sa schimbi centrul de greutate pe mana cealalta, dar nu inainte de a-ti anunta partenerul, pentru  a nu face miscari bruste care ar putea sa ii raneasca "barbatia".

Este o pozitie care te solicita la maximum si de aceea trebuie sa fii intr-o forma extrem de buna.


Pozitia "Escaladarea Everestului"


Iata o tehnica care cere flexibilitate si rezistenta din partea voastra. In aceasta pozitie intervine si un punct de sprijin: un perete, de care te lipeste partenerul atunci cand te penetreaza.

Cine poate strica petrecerea? Transpiratia. Nu, nu este vorba de o reclama la vreun deodorant, dar din cauza efortului pe care il depune partenerul tau, va transpira pe spate, iar principala ta zona de suport va deveni alunecoasa.  

Atunci cand unul din parteneri isi pierde aderenta, amandoi aveti de suferit:  penisul ar putea fi indoit in mod gresit, iar tu ai putea suferi leziuni grave ale coloanei.


Pozitia "Asa nu"


Este o pozitie pe care o poti incerca numai in cazul in care amandoi ati avut amnezie totala si ati uitat celelalte pozitii sau daca aveti o placere bizara de a ajunge la spital.

Exista o mare posibilitate ca tu sa te dezechilibrezi si, inevitabil, sa ii rupi penisul. Aceste madulare nu sunt, in general, menite sa se indoaie invers, iar in aceasta pozitie, un penis in erectie ar sfida legile de anatomie, cine stie?

Chiar daca acest lucru ar functiona, penisul s-ar indoi, iar testicolele ar fi afectate de miscare.

Chiar daca ati fi capabili sa faceti din aceasta pozitie una confortabila, o modalitate legitima de a gasi placere, te-ai putea dezechilibra si cadea si... jocul placerii s-a terminat.

Credit foto: ranker.com
 

Comentarii (23)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nustiu pe 18 Apr 2012, 14:57
    Excelent!!

    Ador pozitiile astea, sunt cele mai preferate de mine.

    5
    1

  • eva88 pe 18 Apr 2011, 09:47
    super

    Articolul e super aceste pozitii nu -i pentru mine la 50 de ani.

    5
    0

  • Adrian pe 9 Apr 2011, 03:00
    frumos

    misto articol,,,,si nu, nu sunt imposibile dar e adevarat ca aveti nevoie de parteneri cu conditie fizika si partenere destul de usoare (la propriu nu la figurat :P) adica in special escaladarea everestului si "asa nu" sunt destul de usoare chiar si pentru cineva cu conditie fizica medie, iar barcuta in deriva ,,,incercati-o e incredeibila,,, e ff greu d facut pt ca e nevoie de multa forta din partea ambilor parteneri,,,,presupun ca sunt un pic mai norocos ca am o iubita care nu se da in laturi de la sport nu? (si eu sunt cel care o provoaca sa faca sport :P)

    2
    1

  • brunetzik249 pe 22 Oct 2010, 02:25
    ...

    Inca n'am facut balet sa pot sta asa :))=))

    6
    2

  • niladam pe 5 Aug 2010, 13:14
    excitant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    sunt destul d interesasante pt unele persoane dornice d senztii noi s tari. dar trebuie s ai o persoana potrivita pt asa ceva. s fie ambi deacord. e misto am incercat ceva mai mult knd am gasit o fata dornica d NOU

    0
    0

  • anna pe 19 Iul 2010, 17:26
    sex nebun???

    mi se pare mult prea d tot,am incercat cv dar in unele situatii simnti mai mult durere decat placere..uiti d cel d langa tn si-atunci iti piere pofta si tie si lui knd te priveste si-si da seama k nu esti ok!

    2
    0

  • HENRIETT pe 3 Iul 2010, 21:29
    SENZUAL

    am incercat una dintre pozitii si intradevar nu ne putem mentine mult acolo.dar placerea e foarte intensa pt el.si nu sunt pt circari pozitiile..sunteti voi niste plictisiti...

    1
    1

  • simika pe 15 Iun 2010, 12:09
    eu am stat in maini

    eu am stat in maini de cateva ori, podul am facut, spagatul am facut, mai am un apreferata: stau lumanarea...e super aia...incercati, o sa va placa!

    3
    0

  • Aeris pe 7 Iun 2010, 14:03
    Nu tocmai atrăgător...

    Mă consider deschisă la ce e nou şi chiar îmi place să experimentez cu iubitul orice poziţie sexuală , suntem dezinhibaţi şi facem orice în pat ( chiar şi nu numai în pat:)) ), avem o viaţă sexuală activă şi picantă, dar poziţiile acestea?! Nu m-ar convinge niciodată iubitul să le experimentez, sunt mult prea ciudate şi niic nu mai implică sex, ci mai degraba circ. Nu văd placere în poziţiile acestea,poate doar chin în încercarea disperată de a te "aşeza" precum în imagini,lol! Fraţilor, faceţi sex, nu sport/circ sau mai ştiu eu ce! :P

    2
    3

  • nico pe 5 Mai 2010, 21:18
    ce timpenie

    astea sunt pozitii pt cei ce vor doar sex nu au nimic romantic in ele poti pierde chiar momente frumoase ,in loc sa te gindesti la cel iubit te gindesti cum sa iti tii echilibru

    2
    2

  • celalat pe 5 Mai 2010, 01:01
    bull****

    Singura cu adevarat practicabila, aia cu everestul e ilustrata gresit. Ea trebuie sa aiba picioarele inspre exteriorul bratelor lui, nu bagate la sub brat :) iar bratele lui cuprind coapsele ei si cu palmele tine spatele sau fundul. Si intr-adevar, e "periculoasa". Atunci cand termini...ai terminat de tot ca nu te mai tin picioarele :)

    1
    0

  • new pe 4 Mai 2010, 19:40
    despre pozitia ASA NU de mai sus mai bn zis ASA DA

    ultima pozitie asa nu nu e deloc periculoasa pt barbat dar cred ca e ptr fata.

    2
    0

  • cristiana pe 4 Mai 2010, 14:09
    super!!

    pozitii pe care le intalnesti mai mult prin filme:))dar oricum pentru cine poate sa le practice cred ca e super,nu merg decat daca ai o conditie fizik fff buna ca altfel te cam risti .pozitia "pasi de dansi" am vazut_o intr_un film,el era profesor de sport si e normal daca omul avea conditie fizik sa poata ...trebuie sa fii slab si sa ai o rezistenta de fie pt asa cv...pana atunci ramanem la pozitiile clasice..:D

    1
    0

  • benny pe 4 Mai 2010, 12:35
    uimit!

    ba ma lasi,pozitiile astea sant pentru yogini sau nu ma pricep eu.cred ca mai degraba paralizezi.

    2
    1

  • ana pe 4 Mai 2010, 00:13
    ....

    m-am amuzat foarte tare ....un articol interesant ....sunt curioasa cati fac sex in astfel de pozitii...

    0
    0

  • oana pe 3 Mai 2010, 19:14
    asa nu.........

    felicitari....m-am amuzat impreuna cu sotul meu ffffffff tare.......un articol super.....desi nu stiu cati dintre noi reusim asa ceva :D:D:D

    0
    1

  • andreea pe 3 Mai 2010, 14:46
    ....

    consider ca trebuie sa ai conditie fizica pt astfel de pozitii.am incercat pozitia"escaladarea everestului" si este foarte excitanta si placuta.iar transpiratia nu e chiar o problema este important ca baiatul sa aiba puterea necesara sa te tina.merita incercate

    0
    1

  • pisi pe 3 Mai 2010, 12:20
    :)) :))

    ''Pasi de dans'' nu cred ca ar' strica:))da' mai mult el danseaza:))

    2
    0

  • mda pe 3 Mai 2010, 12:17
    ...

    Pai astea nu sunt realizabile de oameni obisnuiti ... sunt un fel de "ce traznai mai poate scornii mintea umana" ... pe bune ... Din sutele de pozitii relativ usoare si aducatoare de placere din kamasutra nu credeti ca aveti ce experimenta? Trebuie ca totul sa fie extrem in ziua de azi?

    3
    0

  • Oshell pe 3 Mai 2010, 12:03
    In loc

    In loc de pod mai bine ii zicea podul subred:))

    0
    0

  • oshell pe 3 Mai 2010, 12:01
    Astea sunt ...

    Astea sunt pozitii pt circari !

    3
    1

  • miki pe 3 Mai 2010, 06:56
    pozitii

    nu cred ca face cineva sex in pozitile astea ,mi se pare ceva absurd!! nu credeti

    0
    1

  • Sandy pe 1 Mai 2010, 09:16
    Fain:))

    Aveti un punct de vedere haios si foarte reusit , m-a amuzat teribil si m-a informat intr-un mod relaxant . Va felicit pentru acest articol...suuuper:))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod