4 soluţii eficiente ca să nu ejaculeze prea devreme

Ejacularea prematură este o problemă cu care se confruntă un număr impresionant de bărbaţi. Şi, pe cât este de comună, pe atât este de frustrantă, atât pentru reprezentanţii sexului tare, cât şi pentru partenerele lor.
Vrei să îţi ajuţi iubitul să amâne momentul ejaculării? Iată câteva soluţii care vor da roade!

1. Exerciţii de respiraţie profundă


Respiraţia profundă este o tehnică de meditaţie care, practicată în mod regulat, poate contribui la un mai bun control asupra nivelului de excitaţie şi, implicit, la întârzierea ejaculării. Cu ajutorul exerciţiilor de respiraţie adâncă, iubitul tău învaţă să îşi dozeze excitaţia şi tensiunea care preced orgasmul şi ejacularea, astfel încât climaxul să nu survină în primele 2 minute de la penetrare.

Ce implică aceste exerciţii? În primul rând, o inspiraţie profundă şi menţinerea ei timp de 3 secunde, urmată de expirarea aerului timp de 5 secunde. Pentru a da rezultate, exerciţiul de respiraţie trebuie pus în practică timp de 5 minute consecutive, în care iubitul tău să menţină ritmul de la un capăt la altul.

Fiindcă îţi doreşti să îl susţii în acest demers, adoptă şi tu tehnica respiraţiei profunde, o metodă ce va contribui nu doar la sincronizarea stărilor voastre de excitaţie, ci şi la întărirea legăturii emoţionale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod