4 sfaturi prin care poţi prelungi plăcerea atunci când faci dragoste

O partidă reuşită de sex este atunci când ambii parteneri termină satisfăcuţi şi ajung simultan la orgasm. Însă, puţine cupluri se pot lăuda că au parte de amor ca la carte. Sexul a

O partidă reuşită de sex este atunci când ambii parteneri termină satisfăcuţi şi ajung simultan la orgasm. Însă, puţine cupluri se pot lăuda că au parte de amor ca la carte.

Sexul a devenit în zilele noastre un subiect foarte mediatizat şi discutat, iar principalul scop al multor bărbaţi este acela de a ajunge în pat cu o femeie şi a face sex şi nu se mai gândesc şi la momentele de plăcere ale femeii.

Vă oferim câteva sfaturi prin care puteţi prelungi plăcerea atunci când faceţi dragoste:

Nu vă stresaţi

Tot mai mult persoane, fie ele de sex feminin, fie de sex masculin, se gândesc doar la plăcerea persoanei iubite. Dacă sunteţi stresaţi, se poate ajunge până la imposibilitatea de a atinge orgasmul. Din acest motiv, este important ca atât tu, cât şi partenerul tău, să vă relaxaţi şi să daţi frâu liber imaginaţiei atunci când sunteţi în dormitor.

Vorbiţi unul cu altul

Termenul „feedback“ este folosit foarte des în marile corporaţii, însă acesta este bun şi în timpul partidelor de sex. Trebuie să vorbeşti cât mai mult cu partenerul tău şi să-i spui ce-ţi okace atunci când faceţi dragoste, Mai mult de atât, întreabă-l şi pe el cum arată, din puntul lui de vedere, o partidă perfectă de amor, iar in acest fel vă veţi simţi amândoi mai bine.

Lăsaţi grijile la uşa dormitorului

Odată ajunşi în dormitor, uitaţi tot ce aţi făcut în restul zilei şi dedicaţi-vă unul altuia. Încearcă de fiecare dată să fii mai tandră ca niciodată cu iubitul tău şi ajutaţi-vă reciproc să uitaţi de grijile de zi cu zi.

Nu uitaţi de preludiu

Pentru multe persoane, cea mai importantă parte a unei partide de sex o reprezintă preludiul. Însă, este bine ştiut faptul că bărbaţii nu dau o aşa mare importanţă acestui fapt. Pentru ca plăcerea unei partide de amor să fie mai mare, trimite-i partenerului tău, de-a lungul zilei, câteva mesaje erotice sau chiar poze provocatoare cu tine. Mai mult de atât, încearcă să-i explici şi lui cât de important este preludiul şi vorbiţi cât mai mult în timpul acestuia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod