4 paşi simpli ca să creezi armonie sexuală între tine şi iubitul tău

Sexul este o expresie a sentimentelor ce unesc doi oameni. Aşa cum este sexul, aşa este şi relaţia. Poate de aceea atâţia bărbaţi înşală, pentru că femeile nu ştiu ce anume să ofere în

Sexul este o expresie a sentimentelor ce unesc doi oameni. Aşa cum este sexul, aşa este şi relaţia. Poate de aceea atâţia bărbaţi înşală, pentru că femeile nu ştiu ce anume să ofere în pat. Eu îţi recomand să-i oferi iubitului tău sex tantric. "Principiile din spatele sexului tantric au ca scop să aprofundeze conexiunea dintre partenerii de cuplu", explică Wendy Strgar, jurnalist Care2 şi CEO al "Good, Clean Love".

Principiul de bază este să nu mai faceţi un scop din a atinge orgasmul. Aşadar, începând de acum renunţă să mai faci tot ce-ţi stă în putere ca să-i oferi iubitului superorgasme, renunţă să mai faci o obsesie din a atinge tu orgasmul în timpul sexului! "Scopul este să canalizezi în mod productiv energia sexuală, care, în mod normal, părăseşte corpul odată cu declanşarea orgasmului", precizează Strgar.

Mai exact, trebuie să prelungeşti actul sexual, fără atingerea orgasmului şi să laşi acea energie crescândă să lâncezească în trupurile voastre, căci ea este cea care vă apropie pe termen lung.

Cu ajutorul energiei sexuale poţi crea mai multă intimitate între tine şi iubitul tău. Dacă o laşi să rămână în corpul tău, ea îţi reduce nivelul de stres şi îţi asigură o porţie bogată de serotonină. Cu o dispoziţie de aur, te vei bucura mult mai intens de relaţia pe care o împarţi cu iubitul tău.

Iată 4 căi prin care poţ face sexul o experienţă tantrică!


1. Creează un spaţiu intim

Ca să vă bucuraţi de sex tantric este important mediul în care el se produce. El trebuie să fie unul sexy, jucăuş şi relaxat. Aşadar, fă ordine în dormitor şi scapă-l de lucrurile inutile.

Camera trebuie aerisită, şi la propriu şi la figurat. Decorează-l mai apoi cu flori, lumânări şi materiale fine. Mirosul este foarte important, aşa că alege lumânări din uleiuri esenţiale cu miresme de lavandă, trandafir sau ylang-ylang. Patul trebuie să fie unul confortabil, aşa că alege o saltea bună, aşternuturi din materiale fine şi decorează-l cu perne de diferite mărimi.

2. Sincronizaţi-vă respiraţia

Ca să creezi o armonie specială între tine şi iubitul tău ţine seama de una din regulile de bază ale sexului tantric: sincronizarea respiraţiei! Aşezaţi-vă în poziţia yab-yom, adică tu în poala partenerului tău şi mişcaţi-vă uşor prin onduirea şoldurilor, având grijă să repiraţi aşa: când tu expiri, iubitul tău inspiră şi invers. În acest fel, energia ta sexuală străbate corpul partenerului tău, iar energia lui străbate corpul tău.

Se creează o conexiune intimă magnifică, care dăinuie mult timp de la încheierea partidei de sex.

3. Ţine ochii deschişi

Te întrebi cum de bărbaţii se excită atât de repede şi au orgasm de fiecare dată? E simplu, ei ţin ochii deschişi! Dacă ai tendinţa să-i închizi în timpul sexului, fie din timiditate, fie ca să te concentrezi asupra senzaţiilor, schimbă acest obicei, căci nu ştii ce pierzi. "Ideea de a face dragoste cu ochii deschişi reprezintă fundamentul intimităţii dintre doi oameni. În mod surprinzător, este destul de greu să faci acest lucru. Dacă încerci să ţii ochii deschişi, vei fi surprinsă de imagini şi îţi vei recontura imaginea pe care o ai despre tine, despre iubitul tău şi despre sex, în general. Să priveşti actul sexual cum se petrece poate fi cu adevărat revoluţionar pentru tine", explică Strgar.

4.

Gâtul, o zonă specială ce trebuie explorată

Crystal Dawn Morris, profesor de tantra şi fondator al "Tantra for Awakening" precizează că o zonă extrem de sensibilă şi erogenă este gâtul, zonă care nu-şi primeşte de multe ori atenţia cuvenită. În timpul partidei, alege poziţii sexuale care îţi permit să-i săruţi sau muşti uşor gâtul partenerului. Expertul susţine că dacă acordăm suficientă atenţie gâtului, cu dezmierdările potrivite, putem atinge orgasmul, fără nici altă stimulare. Sună foarte sexy!

Următoarea postare va fi în data de 17 aprilie 2012.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod