3 trucuri ca să simţi plăcere când iubitul îţi face sex oral

Ţi s-a intamplat vreodată să stai întinsă pe spate şi să nu simţi mare lucru în timp ce iubitul tău te răsfaţă cu o partidă de sex oral? Dacă da, nu eşti sigura! Studiile arată că

Ţi s-a intamplat vreodată să stai întinsă pe spate şi să nu simţi mare lucru în timp ce iubitul tău te răsfaţă cu o partidă de sex oral? Dacă da, nu eşti sigura! Studiile arată că femeile preferă să facă sex oral, decât să primească.

Oare de ce nu suntem precum bărbaţii de lângă noi, care adoră senzaţiile pe care le simt în timpul sexului oral? Iată care sunt principalele motive pentru care femeile nu simt plăcere când li se face sex oral şi cum te poţi bucura de experienţă.

1.

"Mă tem că iubitului meu nu-i place să-mi facă sex oral sau oboseşte pe parcurs"

Nimeni nu vrea să-şi pună partenerul într-o postură neplăcută, dar analizează un pic mai în profunzime aceeste temeri. Chiar dacă el nu se dă în vânt după partea fizică, sigur adoră să te vadă în extaz, altfel nu ar încerca să te satiasfacă astfel. Şi dacă nu reuşeşti să ai orgasm şi începi să te panichezi văzând că timpul trece, propune-i să treceţi la sexul normal. Nu face din orgasm un scop.

Ar trebui să fii relaxată şi să te bucuri de moment.

2. "Mă îngrijorează faptul că zona mea intimă îi provoacă repulsie"

Eşti dezbrăcată în faţa lui? Atunci el sigur se bucură de privelişte. Atât timp cât ai o igienă corespunzătoare, n-ar trebui să-ţi baţi capul cu astfel de probleme. Ca să scapi de inhibiţii îţi poţi face toaleta exact înainte de act, ca să te simţi fresh.

3. "Chiar nu-mi place sexul oral. Îl prefer pe cel clasic"

Poate că această preferinţă pentru sexul clasic izvorăşte din temerile de mai sus.

Sau poate că n-ai întâlnit încă un bărbat care să se priceapă la acest capitol. Bărbaţii care sunt prea duri, grăbiţi sau care imită ce văd în filmele porno au nevoie de puţină dirijare. Poţi geme în mod strategic, iar dacă asta nu funcţionează, spune-i direct ce-ţi place. Îl va incita  să primească indicaţii fierbinţi, iar tu vei obţine mult râvnita plăcere în timpul sexului oral.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod