3 idei de cadouri erotice pentru iubitul tău

Nu ştii ce să-i cumperi partenerului, însă vrei să-l ducă imediat cu gândul către o partidă incitantă de amor? Descoperă câteva sugestii! 1. Bikini comestibili Ceva dulce pentru

Nu ştii ce să-i cumperi partenerului, însă vrei să-l ducă imediat cu gândul către o partidă incitantă de amor? Descoperă câteva sugestii!

Couple in Love, Sexy Fashion Woman and Man, Girl with Red Band o

1. Bikini comestibili
Ceva dulce pentru iubitul tău? Cu siguranţă nu se va supăra, ba mai mult te va putea devora şi pe tine în aceşti bikini confecţionaţi din aproximativ 330 de bombonele fructate.

Îi poţi cumpăra de AICI

2. Cătuşe pentru mâini sau picioare
Surprinde-i toate simţurile, cumpărându-i un cadou inedit de care sigur se va bucura! Aceste cătuse pentru începători, concepute pentru imobilizare, cu lanţ metalic de 30 cm sunt potrivite pentru a i le oferi în cadou partenerului.
Setul conţine şi o mască.

Le poţi cumpăra de AICI

3. Inel pentru penis şi stimulare clitoridiană
Aceste inele sunt predispuse la un capăt cu diverse forme care permit stimularea clitoridiană în timpul penetrării. Pe lângă erecţii mai puternice şi acte sexuale mai lungi, datorită capului în formă de diavol, partenera va fi stimulată în zona clitorisului, obţinând astfel orgasme puternice.

Îl poţi cumpăra de AICI.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod