10 sfaturi să-ţi ascunzi defectele în timpul sexului

În timpul sexului, ideal ar fi să ne pierdem în act, fără să ţinem cont de nimic din jurul nostru. Din păcate, acele complexe, care îţi dau bătăi de cap, ţin de tine, nu de exterior. De aceea, e destul de greu să le alungi într-un moment atât de intim. Sexul te expune cu totul în faţa iubitului tău.
În timpul sexului, ideal ar fi să ne pierdem în act, fără să ţinem cont de nimic din jurul nostru. Din păcate, acele complexe, care îţi dau bătăi de cap, ţin de tine, nu de exterior. De aceea, e destul de greu să le alungi într-un moment atât de intim. Sexul te expune cu totul în faţa iubitului tău. E normal să te simţi vulnerabilă, mai ales dacă ai anumite defecte fizice cu care nu te mândreşti. Totuşi, această expunere n-ar trebui să te inhibe şi să-ţi taie din plăcere.

Aşadar, te invit să te expui în faţa iubitului puţin câte puţin, muşamalizând acele defecte supărătoare. Ţine cont că este o soluţie de moment. Pe termen lung ar fi bine să te familiarizezi cu iubitul tău şi să îi împărtăşeşti totul, chiar şi defectele tale fizice!

Poziţii sexuale care îţi ascund defectele, fără să-ţi fure din senzaţii

 

Orice poziţie sexuală care îţi permite să te arcuieşti, te flatează. Fereşte-te de cele care te fac să te îndoi precum un acordeon! Iată ce poziţie poţi testa, ca să fii mai sexy.

1. Sex în poala iubitului pentru abdomen şi sâni fermi: stai în poala iubitului tău şi lasă-te pe spate. Poziţia vă permite să vă priviţi, să vă sărutaţi şi să vă atingeţi. Nici urmă de burtică sau sâni lipsiţi de fermitate, potrivit socyberty.com.

2. Sex în picioare pentru un trup frumos sculptat: stai în picioare, cu spatele sprijinit de un perete, iar iubitul tău se aşază în faţa ta şi îţi ridică un picior. Poziţia îţi ascunde defectele majore de ochii iubitului, cum ar fi burtica, posteriorul mare sau celulita! Stând în picioare, chiar pe vârfuri, îţi lucrezi toate grupele de muşchi şi îţi sculptezi trupul.

3. Tratează-l cu spatele, dacă ai sânii mici: femeile care se simt complexate că au bustul prea mic, ar putea atinge culmile plăcerii aşezându-se cu spatele la partener. Încearcă poziţia doggie style (proptită în genunchi şi palme, cu spatele la iubitul tău) sau cow girl (stai deasupra lui, dar cu spatele la el).

4. Stai deasupra ca să-ţi ascunzi posteriorul: să zicem că ţi se pare că ai posteriorul prea mare sau plin cu celulită. Poziţia -femeia deasupra- este ideală pentru tine, căci ascunde zona problemă de ochii iubitului tău. În plus, mişcarea deasupra lui îţi lucrează fesierii, iar dacă vrei să scapi de celulită, invită-l să-ţi maseze fundul în timpul sexului. Plăcere maximă şi zero celulită.

5. Poziţia misionarului şi poziţia linguriţă pentru cele mai timide femei: dacă nu te simţi deloc sexy într-o seară, roagă-l pe iubitul să stea deasupra sau staţi pe o parte, tu cu spatele la el, Aceste două poziţii sunt reconfortante pentru orice femeie care, dintr-un motiv sau altul, nu se simte bine în pielea ei.

Alte trucuri ca să arăţi sexy în momentele de intimitate


6. Masează-te cu ulei de corp: orice femeie arată mai sexy când străluceşte şi are un aspect... ud!

7. Poartă o coafură intimă sexy: aşa îi oferi iubitului o surpriză plăcută. Complimentele lui te vor face să chicoteşti. Dă click şi descoperă 6 modele sexy de coafură intimă.

8. Poartă o lenjerie sexy: dacă ai un defect, cum ar fi celulita, îl poţi masca cu o pereche de bikini decupaţi, care să vă permită să vă iubiţi. Lui i se va părea foarte sexy.

9. Leagă-l la ochi: mai în glumă, mai în serios, dacă vrei să te desfăşori în pat şi să-l uimeşti cu entuziasmul tău, dar ai multe inhibiţii, leagă-l la ochi. Orice te ajută să te simţi mai liberă merită încercat!

10. Sex la lumina lumânărilor: această lumină te avantajează cel mai tare!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Sincariu pe 17 Nov 2011, 08:30
  poziti

  Prietena mea este mai plinuta decat mine voi ce poziti neati recomanda pentru a ne completa unu pe celalalt.va rog daca puteti raspunde

  6
  3

 • xFire pe 30 Oct 2011, 13:13
  :))

  nup, era un fel de diavol, pe un ten alb era foarte mare contrast. :))

  3
  0

 • PSI pe 30 Oct 2011, 10:13
  intrebari

  tatuajul era o masuta de cafea ...?

  3
  2

 • xFire pe 29 Oct 2011, 19:57
  defecte..

  Defectele pot intr-adevar distrage atentia unui barbat, daca esti o femeie cu un pic de burtica sau u putina celulita nu ai de ce a iti faci probleme dar daca esti o femeie cu multe kilograme in plus deja viata sexuala are de uferit si asta o stim cu totii. si semnele imbatranirii scad din senzualitatea unei femei. In cazul meu ca defect care mi-a distras atentia de la sex la o femeie mentionez un tatuaj imens pe spate si un semn exagerat de mare in zona vaginului . Nu stiu daca pe altii acest lucru i-ar distrage dar la mine s-a intamplat. Toate cele bune!

  4
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod