10 reguli pentru o experienta de neuitat

Vara a sosit si tu incerci sa iti faci timp pentru a evada cu iubitul macar pentru un weekend la mare. Aici, inconjurati de apa azurie, nisip fin si vegheati de soarele...
Vara a sosit si tu incerci sa iti faci timp pentru a evada cu iubitul macar pentru un weekend la mare. Aici, inconjurati de apa azurie, nisip fin si vegheati de soarele fierbinte, aveti tentatia de a face dragoste pe plaja.

Fiti atenti, insa! Nu este nici atat de simplu si nici macar atat de romantic pe cat pare la prima vedere sau din auzite. Ba, dimpotriva, ar putea fi chiar stresant.

Tinand cont de urmatoarele zece reguli, ai sansa sa transformi aceasta tentativa intr-un succes, o amintire de cuplu placuta.

1. Fiti realisti


Nu plecati cu ideea ca va fi cea mai tare experienta pe care o veti trai impreuna. Desi este excitant sa faci dragoste in aer liber, iar pentru altii devine si mai interesant cand se adauga ideea de a fi prinsi in flagrant, in realite, este adesea dificil sa gasesti locul si momentul potrivit.

Luati in calcul si posibilitatea ca lucrurile sa nu se deruleze asa cum le-ati planuit sau, mai rau decat atat, sa nu se intample nimic.

2. Siguranta, pe primul loc


Aflati cate ceva despre plaja pe care o vizati, mai ales detalii despre interdictiile locului. Daca veti fi prinsi facand dragoste, va trebui, in functie de regulamentul local, fie doar sa va imbracati, sa platiti o amenda sau, mai rau, sa fiti arestati pe motiv de nuditate in spatiu public sau de comportament obscen. Informati-va si fiti vigilenti!

3. Protejati-va


Acest aspect este foarte important, mai ales daca nu iti cunosti partenerul de mult timp si nu ti-a impartasit mai nimic din istoricul sau sexual. Daca mergi in strainatate, asigura-te ca ai la tine prezervativele preferate, luand in calcul si faptul ca standardele de productie si de siguranta ale acestora pot fi diferite.

Mai mult decat atat, in anumite tari s-ar putea sa nu gasiti dimensiunea potrivita iubitului tau. Acest lucru duce, evident, la ruperea prezervativului.

4. Nu uitati de cuvertura


Este dificil sa eviti disconfortul cand faci dragoste pe plaja. Nisipul cald este inconfortabil si iritant pentru pielea ta. Asigura-te ca aveti cu voi un prosop mare, un cearsaf sau un pled pe care sa va intindeti.

Nu va asezati direct pe nisip, pentru ca acesta ar putea ajunge cu usurinta in zona organelor genitale, fapt dureros, periculos si inconfortabil. In plus, in contact cu nisipul, prezervativul se poate rupe.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sjfgas pe 2 Nov 2008, 16:33
    alina87

    alina87: evident ca nu mai esti virgina..doamne!!! ce legatura are daca o faci cu prezervativ sau nu..important e ca o faci si atat..:)))

    0
    0

  • kjh pe 1 Oct 2008, 22:15
    masturbarea

    am 30 de ani de casnicie si 2 orgasme obtinute in mod firesc , restul prin masturbare . oare cine dintre noi doi este vinovat .

    0
    0

  • doar.eu:) pe 12 Iul 2008, 21:08
    in leg cu apa...

    sa stiti ca e cam dureroasa experienta in apa....pt ca in apa nu mai aluneca la fel de bine si nu-i chiar asa de placut.......... dar puteti incerca dc vreti sa va convingeti:P

    0
    0

  • Mrs pe 9 Iul 2008, 13:53
    Pt Oleg

    depinde in ce consta problema.......el sau ea.........

    0
    0

  • Drg pe 8 Iul 2008, 11:18
    Pentru Alina87

    Nu mai esti ... Lasa-mi si mie idu tau ceva sa vb mai multe...

    0
    0

  • dyzzy pe 7 Iul 2008, 20:38
    rasp pt la nr 9

    fara protectie poti ramane oricum insarcinata.....nu te sfatuiesc sa uiti prez asta dak nu cumva vrei o mik gradinitza;)

    0
    0

  • alina87 pe 7 Iul 2008, 12:26
    despre virginitate

    daka fac sex cu prezervativ mai sunt virgina????am auzit la o dr ca nu

    1
    0

  • andreea pe 6 Iul 2008, 15:17
    despre punctul 9

    in legatura cu punctul 9...cu apa....unii au spus ca daca faci sex in apa nu exista nici o posibilitate sa ramai insarcinata....altii in schimb au spus ca...din contra,ramai mai repede.care este adevarul adevarat?

    0
    0

  • bubu pe 6 Iul 2008, 11:12
    despre sex

    care sunt riscurile atunci cand faci sex?

    0
    0

  • oleg pe 19 Iun 2008, 19:07
    33

    ce sa fac ca sa fie mai indelungat procesul ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod