10 afrodiziace eficiente

De cand oamenii fac sex de placere a aparut si preocuparea pentru descoperirea acelui remediu care sa le aduca repede si simplu dispozitia necesara. Si pentru ca...

De cand oamenii fac sex de placere a aparut si preocuparea pentru descoperirea acelui remediu care sa le aduca repede si simplu dispozitia necesara.

Si pentru ca necesitatea este mama inventivitatii, nu e nici o surpriza faptul ca oamenii au dezvoltat o gama larga de solutii creative pentru vesnica problema: "Nu pot in seara asta. Ma doare capul ingrozitor." Multe dintre acestea nici macar nu functioneaza, iar altele provoaca si mai mult rau decat bine. Iata insa zece trucuri care chiar pot creste libidoul tau sau al partenerului.



Cea mai recenta solutie este, bineinteles, Viagra. Dar in India antica, unui tanar care se dovedea a fi lipsit de pasiune i se recomanda cu caldura testicule de tap fierte in lapte; stridiile erau de asemenea recomandate ca afrodiziac. In Evul Mediu o bautura alcoolica obtinuta din fermentatia amestecului de miere si apa era echivalentul bauturilor energizate de astazi.

Sangele proaspat de sarpe este inca folosit ca afrodiziac in unele parti ale Asiei, la fel ca si sangele de liliac, penisul de ren, aripioarele de rechin sau cornul pisat de rinocer.

Unii mai ghinionisti au incercat chiar si "pudra de carabus" (pentru prepararea acestei "esente magice" se folosesc carabusi dintr-o anumita specie, care sunt uscati iar apoi pisati). Spun ghinionisti pentru ca aceasta pudra irita tractul urogenital masculin producand o erectie prelungita, cauzand un serios disconfort si in unele cazuri ducand la deces.

Dincolo de exotismul lor atragator, remediile prezentate mai sus au in comun un singur lucru: sunt inutile. Numit dupa Afrodita, zeita sexului si a frumusetii la greci, un afrodiziac este absolut orice lucru care iti trezeste sau mareste dorinta sexuala.

In realitate insa, presupusele efecte ale afrodiziacelor se bazeaza mai mult pe traditie decat pe baze reale, unele dintre ele avand chiar un impact negativ asupra sanatatii. Mai mult, nu exista nici o dovada stiintifica asupra faptului ca afrodiziacele pot trata cu succes disfunctiile sexuale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adriana pe 27 Apr 2010, 01:02
    afrodisiace naturale

    cel mai bun afrodisiac este dragostea adevarata pentru cel de langa tine. daca-l iubesti cu adevarat atunci il vei dorii oricand si oriunde.

    1
    2

  • nicccc pe 17 Feb 2009, 22:03
    sex

    dar pentru femei sunt afrodisiace / // ///

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod