Sarutul de noapte buna - "Jerry Maguire"[fix body]

# # Dupa ce vei citi ghidul de mai jos, vei invata sa saruti mai bine decat un megastar de la Hollywood. Alege tehnica pe care vrei sa ti-o insusesti, citeste instructiunile, iar noi iti spunem "mult succes pe drumul care te va transforma intr-o pupacioasa de prima calitate", care, cu siguranta, nu va ramane singura in vara asta.

Sarutul de noapte buna - "Jerry Maguire"
Imagineaza-ti o situatie in felul urmator:
Sunteti la prima intalnire si partenerul tau, un tip gen Tom Cruise, te conduce pana in fata usii. Iti ureaza sa ai o nopate cat mai buna si se pregateste sa te sarute, mai mult sau mai putin convins ca si tu vrei asta. Ce trebuie sa faci in acest moment? Daca te transformi intr-o Renee Zellweger din filmul Jerry Maguire, iti arunci bratele in jurul gatului sau si il saruti.
Fa aceasta miscare si iti promitem ca noul tau partener te va imbratisa si iti va raspunde la sarut lung, adanc si cu inteles.

Dar lectia ta pentru sarutul de noapte buna nu se incheie aici. Pentru o scena cat mai fierbinte, mai ai nevoie de niste ingrediente. Priveste-l in ochi si atinge-i foarte fin fata. Mergi mai departe si saruta-i gatul, mangaie-i pieptul si bratele, plimba-ti degetele prin parul lui. Dar nu il saruta. Inca. Lasa-l sa-si doreasca foarte mult acest lucru. Cand simti ca e "moale" in mainile tale, ofera-i un nou sarut: de data asta unul senzual.

Acum e momentul sa decizi daca vrei sau nu sa sa duci aceasta scena de seductie la nivelul urmator. Daca nu, e mai bine sa spui "Noapte buna!".
Nu te ingrijora, iti va da un telefon cat de curand, poate cinci minute mai tarziu. Dar daca vrei sa continui momentele de dragoste, ai putea sa repeti cuvintele din replica lui Renee Zellweger catre Tom Cruise: "Cred ca nu ar trebui sa intri...", ceea ce, bineinteles ca il va face sa isi doreasca acest lucru mai mult ca niciodata. Rosteste aceste cuvinte si fa din el barbatul noptilor tale viitoare!

Sarutul provocator - "Fantoma"
Cine ar putea uita scena erotica dintre Demi Moore (Molly) si Patrick Swayze (Sam)? Ea poarta camasa lui alba. Si atat. Iar el are niste jeansi si... un tors gol. Este ora doua noaptea, iar ea sta asezata in fata roatei de olarit. El e chiar in spatele ei, o priveste, iar apoi isi uneste palmele cu ale ei si incep sa modeleze lutul moale.
In acest mod, transforma o noapte de insomnie intr-una de neuitat.

Nu ai o roata de olarit la indemana? Nici o problema. Tot ce trebuie sa faci este sa recreezi aceasta scena, gandindu-te la hobby-ul pe care il are partenerul tau. L-ai descoperit? Foarte bine. Acum nu trebuie decat sa ascultati si melodia cu versurile "Oh, my love, my darling, I hunger for your touch, I need your touch... ". Lipeste-ti trupul de al lui si inconjoara-l cu mainile sau cu picioarele in timp ce se uita la televizor sau navigheaza pe Internet... Dar nu are importanta ce face, atata vreme poti sa il intrerupi cu succes. Dar alege-ti momentul cu atentie. Daca urmareste Finala de Fotbal, asteapta mai bine pana cand se termina.


O data ce ai reusit sa te apropii de el, gandeste-te cum "actioneaza" megastarurile: lipeste-te de el si mangaie-i incetisor, cu varful unghiilor, bratele, pieptul si umerii. Saruta-i gatul si joaca-te insistent cu lobul urechii, plimba-ti degetele prin parul lui. Restul depinde de voi doi. Dar tine minte ca Swayze si Moore nu au stat prea mult cu palmele in lutul moale. Au sfarsit direct pe canapea!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod