Ziua lui de naștere îți arată cât este de pasional!

Află cât este de pasional bărbatul pe care îl iubești, în funcție de ziua în care s-a născut.
Numerele zilei respective trădează ce secrete se ascund în inima lui. Iar dacă nu ești convinsă de dragostea lui, poți citi mai jos ce spune numerologia.

Dacă s-a născut în zilele de 1, 10, 19 sau 28

Se hotărăște târziu să își caute perechea potrivită. În tinerețe îi place să se distreze, să cunoască mai multe femei și să aibă cât mai multe relații. Este un  bărbat care atrage prin forța lui interioară și nu duce lipsă de admiratoare. Abia după 35 de ani se gândește la o familie, dar nu își va oferi niciodată inima pe tavă.
Trebuie cucerit cu multă îndrăzneală.

Născut în zilele de 2, 11, 20 sau 29

Poate fi șarmant și cuceritor, îi cam place să lase victime în urma lui și învață repede ce le place femeilor. Umblă din floare în floare, se dă cocoș, nu se implică în nicio relație stabilă în tinerețe… dar vine un moment în care se îndrăgostește lulea și nu mai vede nimic decât femeia iubită. Bună sau rea, femeia care îl cucerește îl vor avea toată viața, pentru că o va iubi cu patimă.

Dacă s-a născut în zilele de 3, 12, 21 sau 30

Se numără printre cei mai egoiști bărbați, pentru că se maturizează greu.
Abia după 35 sau 40 de ani își dă seama cât de importantă este dragostea sinceră și căldura unei familii. Iar atunci caută disperat soția ideală și face uneori alegeri greșite, pentru că nu are experiență. Dar poate fi un soț exemplar, dacă se simte apreciat și iubit.

Născut pe 4, 13, 22 sau 31

În aceste zile, se spune că se nasc bărbații organizați, care știu ce vor când vine vorba de propria viață și fac tot posibilul să se căsătorească la timp pentru a-și întemeia o familie.
Îi plac copiii și trebuie să aibă cel puțin doi, îi place să aibă o soție gospodină, care să se dedice întru totul familiei și va face tot posibilul să îi ofere o viață cât mai liniștită și prosperă. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod