Vrei sa il uiti, dar... cum?

Ce faci daca, in aceasta vara, dupa o relatie de dragoste indelungata, iubitul tau te paraseste? Vei sta toata vara inchisa in casa si vei plange, refuzand iesirile cu prietenii...
Ce faci daca, in aceasta vara, dupa o relatie de dragoste indelungata, iubitul tau te paraseste? Vei sta toata vara inchisa in casa si vei plange, refuzand iesirile cu prietenii la mare sau la munte? Fara sa profiti din plin de aceasta vacanta?

Nu este atitudinea pe care trebuie sa o adopti... nu te va ajuta sa treci peste momentele grele, iti va face mai mult rau si te vei afunda mai adanc in tristete. Nu incerca nici razbunarea; este normal ca acesta sa fie primul imbold, dar iti va oferi doar o satisfactie de moment, iar mai tarziu este posibil sa regreti faptul ca ai cheltuit toti banii de pe cardul lui sau i-ai adresat cuvinte "grele".

Trebuie sa il uiti, iar acest lucru este foarte greu, nimeni nu contesta asta, dar incearca sa depui putin efort si, treptat, vei reusi.
Daca esti sigura de faptul ca iti doresti sa il uiti si sa renunti definitiv la vreo sansa de reconciliere, poti tine cont de cateva sfaturi:

Da-l jos de pe piedestal

In primul rand, nu il mai idolatriza. Da-l jos de pe piedestalul pe care i l-ai creat in timpul relatiei voastre de dragoste. Nu mai este nevoie sa il tratezi altfel decat ca pe oricare dintre amicii tai; este foarte greu, cu toate stim asta, dar incearca sa il privesti ca pe o persoana oarecare, cel putin pana te acomodezi cu ideea de despartire.

Daca te-ai hotarat sa nu mai speri ca va veti impaca, in mod sigur nu vei mai depinde de el, din punct de vedere emotional; te vei simti mult mai libera si plina de speranta ca vei gasi persoana potrivita.

Nu il mai contacta

Dupa ce relatia dintre voi a luat sfarsit, rupe legatura cu el, cel putin pentru moment, pentru a-ti face ordine in ganduri. Incearca sa nu ii raspunzi la email-uri sau telefoane - pentru a nu accentua durerea provocata de despartire.

Scrie-ti toate sentimentele negative pe hartie

In loc sa planuiesti o razbunare, pe care mai tarziu sa o regreti, iti poti asterne pe o hartie toate sentimentele negative si sa descrii durerea pe care o simti. Nu este o scrisoare pentru fostul iubit! Acest lucru te va ajuta sa te descarci de energiile negative - este ca si cum ai spune cuiva ceea ce simti.
 

Comentariile 201-250 din 269

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona pe 17 Ian 2010, 19:04
    )

    Nu vreau sa il fortez, daca nu vrea nimic serios, dar macar sa-mi spuna. Cam asta e situatia , il iubesc vreau sa fiu cu el, cred ca si el ma iubeste, dar atunci nu inteleg de ce nu vrea sa ne casatorim, ar fi timpul, eu cel putin as vrea, si s vrea cu el, am crezut ca el e iubirea vietii mele. eu sunt de vina,oare, sunt prea insistenta?

    0
    0

  • Mester Monica pe 17 Ian 2010, 18:55
    daca intradevar ma iubeste?

    Am avut o relatie de aproape 7 ani de zile, acum 2 saptamani am hotarat sa tinem o pauza de cateva luni. Eu as vrea sa ne casatorim, dar el nu zice niciodata nimic. Eu ii ziceam mereu, dar el evita mai tot timpul subiectul, asa ca am inceput sa cred ca nu ma iubeste, sau nu indeajuns... As vrea sa-mi da-ti un sfat . Il iubescs foarte de mult si mie foarte greu fara el, il iubescdeparte

    0
    0

  • anutza pe 6 Ian 2010, 22:03
    Hurt :(

    Cum as putea sa ies din starea asta de depresie cand ma parasit in pragul nuntzii ,eram logoditi,imi sp k ma iubeste k vrea sa avem un copil si sa fim fericiti...peste o saptamana imi sp k defapt el nu ma iubeste si k a fst constrans sa-mi sp acest lucru...nu a fst constrans de nimik el cu gura lui m-a cerut in casatorie tatalui meu...timpul trece si doare al naibii de tare...doare k nu stiu motivul exact pt kre m-a parasit...

    1
    0

  • laura pe 6 Ian 2010, 11:40
    indiferenta e arma care-ti produce cea mai adinca rana

    multi ani la rind am avut multi admiratori,relatii,dar nu de prea lunga durata,deoarece mereu ma simteam goala,straina fata de toti iubutii sau baietii care au incercat sa ma cucereasca.de mai bine de un an sunt alaturi de el,nu am observat cind incepusem sa-l urasc,ca apoi sa-mi dau seama ca-l iubesc din tot sufletu,kum n-am crezut ca sunt in stare s-o fac,era pentru prima data cind ma simteam implinita,eram fericita doar fiind alaturi de el si faceam orice ca sa fim cit mai mult impreuna,dar indiferenta e arma care-ti produce cea mai adinca rana.Cit de mult inseamna pentru mine si cit de important e,deoarece a reusiti ceea ce nu au putut multi altii pina la el,cu toate astea,nu-i pasa de mine si asta doare.sa vezi cum priveste cu admiratie si dorinta pe oricine altcineva care nu esti tu...cit de mult imi doresc sa ma priveasca astfel,makar o data,cu sincera admiratie,dorinta...in fiecare zi-mi repet ca sunt suficient de puternica ca sa trec peste asta,si in fiecare seara-mi zic...de miine...nu vreau sa mai sper...vreau sa traiesc!!!!!

    0
    0

  • Un suflet trist:( pe 5 Ian 2010, 10:32
    intrebare pt fete

    Depinde foarte mult cum a fost situatia de ex: 1)Poate k fata q care thu ai vb pe mess era pusa se ea.. sau poate era chiar ea,, sau era o dusmanca de'a ei..si ea nu dorea k sa aii de'a face cu ea 2) Cred k daca te'ai duce la ea q o floare sau macar sa vb fata in fata q ea sa o intrebi dca mai tine la tn sau dca s'a plictisit de tine in acesti 2 ani .. cel mai bn e sa te duci la ea nu pierde sansa asta.... mai ales dca ii vei duce o flare cred k o sa vb cu tn si o sa lamureasca situatia... si dca nu vrea inseamna k s'a saturat de tibe...:(

    0
    0

  • raul pe 3 Ian 2010, 22:11
    intrebare pt fete

    vi se pare corect ca dupa 2 ani si 2 luni sa te trimita prietena la plimbare pt k ai avut o discutie cu o alta fata pe messenger si nimik mai mult......???

    0
    0

  • bianca:( pe 2 Ian 2010, 21:32
    Un suflet trist:(

    Buna...Ma numesc Bianca ..Si vreau sa ma ajutati:( am mare nevoie de ajutorul vostru..deci...am cunoscut un baiat acum 2 veri ...el isi dorea foarte mult sa aiba o relatie cu mine dar mie imi placea de alt baiat care facea scl in alt oras.. el murea dupa mine dar eu nu vroiam sa am nici o relatie cu noi...trecu vara si stateam cu el pe afara si ma ruga zi de zi sa fim impreuna. dar eu ma gandeam la fostu prieten..incepuram scl si venii si cea mai buna prietena a mea de la tara deoarece petrecuse vacanta acolo..ea stiind k mie nu imi place de el... incepu sa se dea la el...si dupa cateva zile incepura sa formeze un cuplu..trecura cateva zile...:( incepu sa imi placa de el deoarece ma trata cu iindiferenta..trecu o luna.. 2...si se desp at ii spusai prietenei mele k il iubesc enorm..dupa cateva zile el incepu sa stea cu colega mea..o prietena buna...statura se desp.. dupa anu trecut de ziua indragostitilor staturam impreuna..a 1 zi cnd il vazui la scl nici nu ma baga in seama si se impaca cu colega mea.statura si in vacanta trecuta..aproape o luna dar se desp pt k ea statea la tara si era departe...si nu o putea vedea..incepuram scl...si statu din nou cu ea vreo 1 luna si cva.. se desp.. si acum de revelion venii la mn si ma pupa:( imi zisisa la multi ani! iar eu in momentul ala ii zisai: sa vina cu mn sa ne plimbam .. ne plimbam si ma tinea in brate... dar nu ma pupa:(... nuj ce se intampla:((...stiu k el o iubeste pe ea..:(...in timp ce mergeam pe strada ne intalniram cu ea ku fatta pe care eu cred k o iubeste... ea venii la noi insotita de 4 prietene ne pupa pe aman2 sii dupa pleka cu prietenele ei la prietenii lor...ea isi facuse prieten...iar el imi spuse dupa.: k o sal bata pe bayatu cu care sta cu el...:( eu raspunsai: de,ce esti gelos? iar el imi raspunse k nu doar k nu il suporta ma dusa akasa si ma pupa pe obraz si dupa imi zisa k pa sa distrat fain cu mine.. a doua zi ne intalniram il salutai ma saluta..si dupa venii la mn in fata blocului cu prietenii lui..staturam toti voorbirm.. si asa trecura orele la sfarsyt cnd mai ramasai eu cu el si cu un prieten imi zisa k pleaka si venii la mn si ma pupa...iar a 3 zi ma dusai eu la el il salutay si il pupai ce sa fac? ma foloseste?:(( va rog frumos:(( ajutaty'ma

    0
    0

  • yasm_ine pe 23 Dec 2009, 22:15
    :(

    la mine nu e o despartire.. mie imi place de un baiat care ieri a aflat dar nu de la mine. iar cand ma vede fuge de mine.. zice ca nu sunt genul lui si ca lui ii place alte fete.. eu vreau sa il uit fiindca sunt foarte foarte aproape de o depresie. mai rau e ca are prietena...

    0
    0

  • Andreea pe 23 Dec 2009, 14:39
    durerea

    eu cred ca inca ma place dar nu vrea sa arate asta, ceea ce ma doare, prietena mea cea mai buna este si prietena lui cea mai buna si ea mai afla de la el diferite chestii si imi spune. as vrea sa-l uit, dar nu pot pt ca invata chiar langa cls mea, il vad in fiecare zi la scoala, il vad cand se da la alte fete ca sa ma faca geloasa. cu toate astea incerc sa ma abtin sa nu zic nimic. am incercat sa ma impac cu el si mi-a zis k ar vrea sa fie cu mn iar. dar m-a mintit. i-a spus adevarul prietenei mele. va rog din tot sufletul sa ma ajutati!!:(( nu stiu ce sa mai fac sa-l uit...spuneti-mi va rog ce sa fac...:( voi astepta raspuns...

    0
    0

  • mugur pe 21 Dec 2009, 15:50
    tristetea

    buna. sunt mugur.sunt baiat si trec prin aceeasi situatie. azi m-am despartit de prietena mea din cauza ca ea credea ca nu ne potrivim. eo sunt de alta parere. daca vrei sa uiti pe cineva nu-l mai suna, incearca sa nu mai prti discuti cu el, sa nu-l mai vezi etc. cu timpul tristetea va trece, dar daca nu vrei sa-l/s-o uiti incearca sa fi mult mai apropiat de el chiar daca nu este mai recomandat, credema am 12 ani si am multa exeprienta , dar tristetea ma invinge mai mereu. daca esty trist nu apela la lucruri de genul: nu te taia, nu te droga, nu te imbata sau in cel mai rau caz nu te omora sau sa-ri jignesty prieteni. atat pot sa spun si eo. daca vreti mai multe detali si sfaturi contactatima la id-ul mugur_14_2010 mult . norok!

    0
    0

  • anna pe 3 Dec 2009, 11:36
    fericirea noastra

    nu trebuie sa ne facem fericirea pe razbunarea lor...ci sa ne facem razbunarea prin fericirea noastra..

    0
    0

  • anonim pe 26 Nov 2009, 23:25
    mi-e foarte greu fara el

    am avut o relatie de un an juma,ne-am certat in acest timp,dar mereu stiam ca ne vom impaca,il iubeam nebuneste.si el ma iubea...nu credeam ca o sa ne mai despartim vreodata,m-a inselat dar sie eu am facuto...akm viata m-a pedepsit,de jumatate de tara sunt plecata in italia,si el e venit,dar la o distanta mare...nu vbesc cu el de 5 luni,imi lipseste enporm,nu am o poza nimic,doar ursuletul de la el...nun stiu ce sa ma mai fac,sufar enorm,nu mai pot iubi...mi-e atat de greu fara el,nu am gandit niciodata ca il voi pierde,dar s-a intamplat...

    0
    0

  • Maria pe 20 Nov 2009, 14:47
    chiar nu se merita

    Daa..poate ca e varsta sau nu stiu..da e foarte greu sa desparti de cinevaa..sau sa'l uiti pur si simplu..sa te gandesti ca nu mai exista..cand ai petrecut atata timp cu el,cand te'ai distrat atat de bine cu el..si ti'a placut tot la el..cand tia placut felu in care sa purtat cu tine..cand il priveai in ochi si parca atingeai cerul..cand dormea cu capu pe si si tu il magaiai usor pe cap..cand te loveai la cap si el te pupa pe fruntee..da cu toata asteaa..cand iti era frig..iti dadea hanoracul lui..cand mergeai vara cu el prin cimitir. si mancai semintee..cand dormeai in bratele lui..cand te trezea cu un sarut..dar..se pare ca nu s'a meritat nimic din toate lucrurile care s'au intamplat..pt ca el..nu mai simte nimic pt tine..sau nu stii..nic macar care'i motivu pt care te indeparteaza de tinee..pt care nu te mai pupa..pt care nu te mai ia in bratee..si tu..nai ce sa faci..te uiti la el..si te doare sufletu stiind ca asta a fost..si incercand sal uiti..durandute in continuare sufletuu..asta e..chiar nu se merita. :|

    0
    0

  • tataru pe 26 Oct 2009, 21:30
    il seduci

    La varsta mea fetelor am avut si eu multe intamplari de felul acesata ba chear si acuma. Sfatul meu , sa te uiti mai des in oglinda si sa zici ca tu esti ce-a mai buna si mai frumoasa fata .daca nu-ti darueste nimeni flori sa ti le cumperi tu singura .sa faci in asa fel casa te vada si el . tu sa traji cu coada ochiului la el dar sa nu-l baji in sama si sa mirosi florile strangandule la pept .servi..reactie o sa aiba el tu sal respenji

    0
    0

  • cristina pe 17 Oct 2009, 23:00
    suferinta

    ma doare f tare am avut o relatie de aproape 4 ani si nu pot sa il uit totul a fost superb el a fost plecat o perioada din tara dar totul a fost bine asteptam cu nerabdare sa vina acasa a venit acum 2 sap prima sap a fost de vis neam inteles de minune imi zicea ca nu poate trai fara mine k ma adora iar eu la fel pe el dar dupa sap aia minunata au intervenit multe vb barfe care nu sunt adevarate si ma doare f tare iam demonstrat ca sunt numai minciuni dupa o saptamana de suferinta nu pot dormi nu pot mank plang intruna dar el tot nu ma crede zice ca nu ii mai pasa iar eu nu il pot uita tot ce ma inconjoara imi aduce aminte de el il sun ii trimit mesaje dar nu vrea sa ma asculte nu ma pot abtine sa nu il caut nu imi pot imigina viata fara el nu ma pot imagina langa o alta persoana ma simt distrusa simt ca viata asta numai are rost fara el!ce sa fac cum sa trec peste asta ????el iese cu prieteni lui !cred ca acum se distreaza de minune iar eu stau si sufar mi sa rupe inima nu il pot uita ce sa fac?cum sa trec peste asta?mai ales ca nu iam gresit cu nimic cat a fost plecat am stat numai in casa lam asteptat iar lui nici nu ii pasa!!!!simt k inebunesc.........

    0
    0

  • simona pe 22 Sep 2009, 18:04
    nu merita

    si eu sunt in aceeasi situatie,m-am despartit de un baiat dupa 4 ani,iar el a doua zi era cu alta fata,si tot el imi spunea ca ii e greu,am suferit si sufar in continuare,chiar daca ne-am despartit de 4 luni, imi e foarte greu sa il iut,pt ca inca il iubesc enorm,dar am ajuns la concluzia ca daca nu a fost in stare sa reziste langa mine inseamna ca nu este destul de puternic sa imi fie alaturi,si daca el calca in picioare pers.care il iubesc cel mai mult,atunci nu merita iubirea mea.Dar cu toate avem pe cineva sortit noua,trebuie sa asteptam.

    0
    0

  • simona pe 22 Sep 2009, 17:55
    nu merita

    si eu sunt in aceeasi situatie,m-am despartit de un baiat dupa 4 ani,iar el a doua zi era cu alta fata,si tot el imi spunea ca ii e greu,am suferit si sufar in continuare,chiar daca ne-am despartit de 4 luni, imi e foarte greu sa il iut,pt ca inca il iubesc enorm,dar am ajuns la concluzia ca daca nu a fost in stare sa reziste langa mine inseamna ca nu este destul de puternic sa imi fie alaturi,si daca el calca in picioare pers.care il iubesc cel mai mult,atunci nu merita iubirea mea.Dar cu toate avem pe cineva sortit noua,trebuie sa asteptam.

    0
    0

  • claudia pe 3 Aug 2009, 13:41
    capul sus

    asa e indiferenta doare cel mai tare.. si pana la urma baietii o sa isi dea seama ce au pierdut dupa ce ne vede cu altul de mana.si eu am trecut prin asa cv doar ca eu lam lasat si a doua zi a umblat cu alta de mana doar ca sa imi faca in ciuda.acu imi pare rau dar eu nu am facut nik rau asa ca am constiinta impacata..deci toti sunt niste nesimtiti

    1
    0

  • ELENATM pe 23 Iul 2009, 12:51
    respect fetelor

    daca voi nu va respectati sa va respecte ei?nu dragele mele,barbatul devine mai indiferent daca va aratati dependente de el,nu mai are nimic de cucerit.Dupa ultimul meu esec am invatat multe,o femeie nu trebuie sa lase din orgoliul ei cu atat mai putin din demnitate,la urmatoarea iubita o sa realizeze ce a pierdut,daca nu la a doua dar o sa ii para rau,cu siguranta.Si eu am sufletul zdrobit dar nu vreau sa stie el asta,tot ce-i doresc eu este sa nu -si gaseasca fericirea si Dumnezeu e sus,a vazut tot,cata durere mi-a provocat,cate vorbe grele,o sa trec peste tot dar tine de vointa,capul sus,CURAJ,meritam ceva mai bun!!!

    3
    0

  • Klara pe 17 Iul 2009, 23:43
    o parerea..

    .doare..cand se intampla asa ceva.simti ca lumea se naruie peste tine..pur sii simplu simti ca ai ramas fara nimic.poti sa fi inconjurata de o multime de prietene/i..insa te vei simti singura,durerea va trece cu timpul..poate cu anii..nu sunt deacord cu aruncatul lucrurilor..sunt chesti copilaresti as zice eu.da ar trebui puse intr-un loc..pana durerea dispare.ar trebui sa iesi din casa chit ca te simti fara vlaga,si ce daca frecventezi locurile unde e si el?aratai ca nu te doare...pana la urma cui pe cui scoate..

    0
    0

  • Klara pe 17 Iul 2009, 23:41
    o parerea..

    .doare..cand se intampla asa ceva.simti ca lumea se naruie peste tine..pur sii simplu simti ca ai ramas fara nimic.poti sa fi inconjurata de o multime de prietene/i..insa te vei simti singura,durerea va trece cu timpul..poate cu anii..nu sunt deacord cu aruncatul lucrurilor..sunt chesti copilaresti as zice eu.da ar trebui puse intr-un loc..pana durerea dispare.ar trebui sa iesi din casa chit ca te simti fara vlaga,si ce daca frecventezi locurile unde e si el?aratai ca nu te doare...pana la urma cui pe cui scoate..

    0
    0

  • ANa pe 9 Iul 2009, 10:21
    cum fac sa il uit ca nu pot...:((

    am avut o relatie destul de frumoasa timp de 2 luni da in acest timp mam atast foarte mult de el ,si neam certat dintr o prostie ,iam zis sa ne impacam da nu mai vrea.dupa ce neam despartitnu pot sa nu ma mai gadesc la ea pe unde ma duc numai cu ea ma gasesc la plaja ,ies prin oras ma intalnesc mereu cu el cum as putea so uit dak si noaptea nu pot sa dorm ca ma gandesc la el ,a fost o perioadad e 4 zile in care nici nu mancam ........Nu stiu cum sa fac sa nu mai ma gandesc la el

    0
    0

  • anda pe 19 Iun 2009, 13:41
    usor de spus...dar fffff greu de facut

    e usor sa spui UITA-L,mai ales dk e primul barbat care te-a facut sa te simti cu adevarat femeie si dk il si iubesti enorm.cum sa-l uiti? e usor sa spui UITA cu toate k esti doar AMANTA,cu taote k nu e casatorit ink....dar urmeaza.a stabilit nunta inainte sa ma cunoasca si e prea las sa o anuleze cu toate k ma iubeste pe mine mai mult decat pt ea,SUNT SIGURA

    1
    0

  • anda pe 19 Iun 2009, 13:40
    usor de spus...dar fffff greu de facut

    e usor sa spui UITA-L,mai ales dk e primul barbat care te-a facut sa te simti cu adevarat femeie si dk il si iubesti enorm.cum sa-l uiti? e usor sa spui UITA cu toate k esti doar AMANTA,cu taote k nu e casatorit ink....dar urmeaza.a stabilit nunta inainte sa ma cunoasca si e prea las sa o anuleze cu toate k ma iubeste pe mine mai mult decat pt ea,SUNT SIGURA

    0
    0

  • eu pe 17 Iun 2009, 23:44
    care e logica? baietii simt mai putin?

    sincer sa fiu cred ca nu doar fetele sufera.. sunt multi baieti care se simt singuri si ar dori sa sa intoarca la fosta prietena.. poate doar din motivul ca o iubesc cu adevarat.. si mie mi s-a intamplat sa fiu lasat oarecum in aer. dupa un an in care i-am aratat cat tin la ea m-am trezit ca gata.. ne despartim.. nu afirm faptul ca am fost perfect dar cred ca nu poti niciodata sa fii indiferent de celalalt sis a iti bati joc de sentimentele lui.. cred ca am fost foarte copilaros ca am iubit-o.. sincer sa fiu.. si acum cand o vad si acum ma coplesesc amintiri si imi pun intrebarea doar d c? si acum mi-e greu dupa un an jumate de cand ne-am despartit mi-e greu sa accept asta.. ea se tot vede cu un amic si parca simt ca mor cand aflu ca iese cu el.. nu inteleg cum poti sa fii atat de neopasator si sa ii dai cu piciorul unui om care trece cu tine printr-un moment naspa.. crreedetic a un baiat nu sufera dupa ce renunta la o relatie? caut de atatea ori un raspuns si mi-e foarte greu sa il gasesc.. cu as dori sa ma impac cu ea dar nu stiu d c.. poate pt ca am tinut la ea.. probabil doar pt asta.. danyway.. e aiurea sa iti zica cineva la care tii sa te desparti intr-un moment in care suferi.. e destul de greu sa te desparti si de ea.. si sa te desparti si de un copil care vine pe lume si care il refuzi.. pt ca vrei sa ii fie ei bine.. cred ca si altii sufera si nu isi baga doar ..... .. in oricine.. scuze de limbaj.. cred ca suntem oameni si asa trebuie sa ramanem.. si sa tinem cont si de sentimentele celorlalti.. si da... razbunarea e cea mai proasta arma.. mai bine uiti si mergi mai departe.. desi pierzi.. la un moment dat vezi cat ai de castigat..

    0
    0

  • deea pe 8 Iun 2009, 13:53
    sunt distrusa

    nu stiu ce sa fac sunt la a doua dezamagire primul iubit ma parasit dupa 6 ani jum pt ca vroia sa se distreze fara obligati am suferit foarte mult dupa un timp am cunoscut un baiat care imi spunea ca vrea o relatie serioasa pt ca si el a suferit foarte mult am vb ceva timp la telefon pt ca el nu era in tara pe internet pana la urma mam dus la el ..mam intels foarte bine cu familia lui mam atasat foarte mult de ei ...in primele zile mia fost greu pt ca ma mai gandeam la fostu si cel mai rau era ca ca il chema ca pe fostu.....dupa un timp nu mam mai gandit la fost eu am zis ca nu o sa ma mai indragostesc ca nu mai vreau sa sufar....fara sa imi dau seama am inceput sa il iubesc el imi oferea ce nu am avut parte cu celalalt intelegere, respect si afectiune ne intelegeam foarte bn ..pana intro zi cand la sunat fosta nu ia raspuns ...cand lam intrebat daca o mai iubeste mia raspuns ca da ca nu poate sa o uite dar ca nu vrea sa ma faca sa sufar si ca o sa fie bn... nu imi arata ca sufera dupa ea sau ca o mai iubeste eu nu miam dat seama doar cand lam intrebat ...dupa ceva timp eu mam intors in tara am vb pe internet si mia zis ca sa impacat cu ea ca vrea sa ii mai dea o sansa ,ea ii cu 10 ani mai mare ca el am ma durut foarte rau....mia zis ca nu ma va uita niciodata ca tine foarte mult la mn si ca nu se stie poate o sa mai fim impreuna ii greu sa ma trezesc dimineata sa nu fie langa mn ..vb la tel si pe internet zi de zi..eu ii spun tot timpul ca il iubesc si ca mi dor de el nu stiu ce sa fac nu mai pot ii foarte greu credetima..Am cunoscut un barbat ii cu 12 ani mai mare ca mn nu stiu ce sa fac sa ies cu el sau sa mai sper ca celalalt va fi cu mn...voi ce ziceti datimi un sfat va rog sunt disperata ...nu mai pot miam pierdut toata increderea

    0
    0

  • hello pe 29 Mai 2009, 20:14
    :(

    eu sunt distrusa de un an intreg.incerc sa il uit si nu pot.ii drept ca nu pot sa zic ca am facut prea multe.dar cum as putea sa il uit.suntem in aceasi clasa aceasi banca....dupa 2 ani de relatie.ma face sa sufar zilnic...intr-un fel inca suntem impreuna.nimeni nu stie.da nu avem obligatii sau nimic de genu.ne intalnim cam odata p luna si mai vorbim la telefon.s-a schimbat foarte mult.vorbeste groaznic cu mine.nu mai exista respectul intre noi doi.parca nu ii mai pasa.VREAU SA IL UIT.da nu pot sa rup legaturile cu el.nu pot..ma doare prea tare,as vrea sa fiu puternica.. ma simt groaznic,sunt disperata,plang non stop.mam saturat.va rog .help......

    0
    0

  • lariq pe 7 Mai 2009, 19:28
    pff..

    eu sunt dependenta de prietenul meu, nu ma vad fara el...si dak ,doamne fereste, ar fi sa se intample asta nu pot face ceea ce zici u in articol din contra m'as izola de toata lumea. stiu k nu e bn dar nu stiu de ce as fi in stare dak ne'am desparti :|... cert e k stau ft prost cu psihicul :|

    0
    0

  • anania pe 29 Apr 2009, 12:41
    .......

    sunt plecata intr-o tara straina si timp de un an de zile nu am fost u nimeni!Dar a trecut un an si un baiat mi-a atras atentia,era de o varsta cu mine si imi placea de el.Am fost impreun un si ceva,inainte de craciunul anului 2008,mi-a spus ca vrea sa ne despartim,ca vrea sa fie singur.....de ce?nu stiu nici acum,am plans,am acceptat sa ma intalnesc cu el,timp de cateva saptamanii,chiar dk nu mai eram impreuna,iar intr-un final mi-am impus sa-l uit,ca nu este de mine si ca isi bate joc de mine!!Cam greu am realizat asta,dar............in martie,anul acesta,baiatul a inceput sa ma caute,a vina mai des la locul meu de munk(lucrez intr-o cafenea),si sa-mi afle noul meu numar de tel(dupa despartirea de el l-am schimbat),si incet ma invitat in oras,si mi-a cerut sa ne impacam,ca fara mine nu poate sa stea....si ca ii pare rau tot ceea ce a facut!!Eu ca proasta,l-am crezut si ne-am impacat cu gandul ca el se va schimb si totul v fi bine.....asta pana ieri cand,mi-a spus ca o sa mergem la cinema si dupa ca nu mai mergem,ca tre sa uite la meci(barcelona&celsea),si ca dupa meci mergem in oras...m-a mintit,ma- facut sa ma imbrac,sa-la stept si intr-un final sa nu ma mergem nicaieri....I-am spus ca nu mai vreau sa il mai vad si sa ne despartim(oricum mi-a facut prea multe,nu vreau sa mentionez,ca mi-e rusine de mine),a acceptat si nici acasa nu a ajuns devreme.......ideea este k nu ma simt ca inainte,sunt ok,am plans putin ieri seara,poate doar de oftica,dar azi sunt bine,desi aici in tara asta sunt singura.......inseamna ca sunt puternik??eu sper ca da:)

    1
    0

  • stan ionela pe 29 Nov 2008, 22:24
    barbatii

    Da am citit majoritatea articolelor si ii dau dreptate elenei k ei ne-au pierdut pe noi.si eu trec chiar in clipele astea printr-o astfel de perioada si momentan ma simt mai bn dar cred k peste o sapt nu o sa mai fie la fel si o sa-i simt lipsa

    0
    0

  • ina pe 5 Aug 2008, 10:17
    pt anna

    Multumesc Anna, dar sti cat doare......au trecut 5 saptamani si imi este din ce in ce mai greu. Nu stiu ce sa mai zic, dar stiu ca odata va plati pt asta.Nu inteleg ce suflet pot sa ai,cat de rau poti fi.Sati cu o persoana 6 ani,iti ofera tot ce are mai bun, treceti prin multe si apoi cand ne era mai bine, dai o explicatie prin telefon..penibila si termini cu totul. Eu una ma consider un pic vinovata ca i-am spus ca nu prea tin la maica-sa, dar am motive intemeiate, dar toata lumea zice ca a cate mi-a zis el si la cate mi-a facut, nu meritam asta. L-am iubit enorm, mai mult decat orice pe lume. Asta este, ma doare enorm si nu stiu daca vreodata o sa-l pot uita.

    0
    0

  • cami pe 1 Aug 2008, 16:29
    Cine este de vina?

    mai femeilor, nu va dati seama ca tot voi sunteti de vina? voi furati barbatul altei femei, si tot voi va plangeti, saracii barbati sunt atat de prosti de se uita dupa fiecare fusta ridicata., si chiar daca n-ar fi asa, de ce acceptati relatii cu barbati insurati , ce au copii,(ei ar bate in zadar la poarta voastra si voi nu le-ati deschide) . daca voi nu i-ati atrage prin comportament, ei ar fi niste barbati la casa lor, si tb sa va aduceti aminte de stramoasa voastra eva, ce este prima care a cedat ispitei (nu adam), deci intrebarea mea este: CINE PE CINE INSEALA? din pacate barbatii par mai tari de inger si nu se exteriorizeaza atat, si mai avem un handicap, statistic vorbind, numarul femeilor este mai mare decat al barbatilor, (cam 55%fata de 45%), si atunci ce sa faca cele 10 procente?, tb sa fure barbatul alteia! Si ar mai fi ceva , media de viata a barbatilor este mai scurta ca a femeilor cu 10 ani eu zic ca aceasta problema este grava, si nu-i vad solutie, acest lucru le asteapta si pe fetitele noastre si pare a fi inevitabil ca si ele la randul lor sa nu fie inselate

    0
    0

  • Anna pe 31 Iul 2008, 17:13
    eeeiii....

    Ina trebuie sa te aduni! si e valabil pentru toate..fiecare dintre noi am suferit o deceptie in dragoste ..dar suntem fete/femei si TREBUIE sa fim puternice !!! `n fond ei ne-au pierdut pe noi.. pentru ca pana la urma candva in timp vor realiza ca cel mai bine le erau alaturi de noi.. si intr`adevar barbatii sunt niste prefacuti ! Pot sa ne sarute si sa ne zica ca ne iubesc Dimineata.. iar seara sa`i zica unei alte femei ! Si nu uitati : CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNICA !

    0
    0

  • elena pe 31 Iul 2008, 08:35
    ...

    Multumesc mult pentru sfaturile date.Am incercat cat am putut sa nu-l mai caut, dar din pacate ieri am cedat si l-am sunat...bineinteles ca nu mi-a raspuns.Chiar am sa incerc sa nu-l mai caut deloc.Trebuie sa reusesc.Aaaa, si inca ceva, ea a aflat de mine pt ca s-a uitat in telefonul lui si a vazut cateva mesaje de la mine.Intr-o zi, eram cu el pe faleza, si m-a sunat cineva cu nr ascuns...nu vorbea, doar asculta...si la un moment dat mi l-a cerut pe george la telefon.Am ramas blocata, nici nu stiam ce sa mai spun.Bineinteles, la un moment dat m-a facut proasta si mi-a inchis.Apoi au urmat mai multe telefoane data lui de catre ea, prin care ii spunea sa vina acasa, il facea in tot felul...

    0
    0

  • lore pe 30 Iul 2008, 14:47
    pt elena

    draga mea....sti proverbul "ce tie nu ti place altuia nu i face"?..ceea ce ti voi scrie nu o lua ca pe o judecata a mea,eu judecatorul tu acuzata ,nu sunt doar niste sfaturi si o analiza a problemei... 1.cand iubitul tau ti a spus ca il pliktisesti te a durut nu?...atunci gandeste cum s ar simti iubita lui george cu care are o relatie si un trecut dak ar afla de existenta ta.... 2.te a durut cand il vedeai cu altele si apoi cand ai aflat ca te insala....asa o s o doara si pe iubita lui george daca afla de existenta ta.... si george baiatu asta nu stie ce vrea....dak te vroia pe tn renunta la acea fata de mult,,,,,,,asa sta cu amandoua.....asc mel Monik-intre doua nu te ploua;).....poate in disperarea ta de a terce peste suferinta te ai bagat intr o belea mai mare din kare ai putea sa iesi ranita...analizeaza lucrurile si spune i lui george ca te iubestis i te respecti pe tn si ca nu poti continua fiind a 2 persoana,fata de schimb...ori cu tine ori cu ea.....crede ma e cea mai buna solutie;)

    0
    0

  • catalina pe 30 Iul 2008, 10:28
    fereste-te

    Ultimul mesaj al Catalinei e pentru Elena(tanara)

    0
    0

  • catalina pe 30 Iul 2008, 10:26
    fereste-te

    Fereste-te de astia care vor sa stea cu fundu-n doua luntri prefacandu-se bantuiti de crize existentiale("nu mai stie ce simte" - ?) Pai cum sa nu? Varietatea il improspateaza! ii convine ca din cand in cand sa schimbe peisajul! Eu zic sa-i multumesti ca te-a ajutat sa depasesti faza cu primul animal(te-a ajutat avand partea lui de castig) si sa te comporti ca si cum n-ar exista. Nu cauta carje de sprijin, ci dragoste, atata cat putem noi, oamenii, duce...

    0
    0

  • elena pe 30 Iul 2008, 09:51
    nu stiu cum sa fac

    Fiecare are povestea lui...am citit comentariile acestui articol, si incerc sa-mi pun si eu ordine in ganduri, dar...nici nu mai stiu ce sa mai cred.Povestea mea e un pic mai complicata.Am fost timp de 1 an cu un baiat, totul era ok, nu aveam nicio pb, iar intr-o zi, din senin, mi-a spus ca-l plictisesc si sa-l las in pace.Totul se terminase intre noi, din punctul lui de vedere.Au urmat niste luni groaznice, pline de suferinta, nu aveam pe nimeni alaturi, nu stiam cum sa ies din acea stare mai ales ca il vedeam in fiecare zi cu noua lui "achizitie".Am incercat toate metodele sa ma impac cu el, dar...din pacate s-a ajuns mai rau, pana si la bataie, tot el a dat in mine pt ca i-am reprosat faptul ca s-a folosit de masina mea pt a se plimba cu fetele prin oras, fara ca eu sa stiu.Bineinteles, si lucrul asta l-am aflat din intamplare.Ma rog...pana la urma am reusit intr-un final sa-l mai uit, asa zic eu. Eu lucrez la un ziar din Galati,si din fericire, intr-o zi am intalnit un baiat, pe nume George, cu care am inceput sa ies, dar mai rar pt ca avea unele momente cand nu putea sa-mi raspunda la telefon.Am aflat pana la urma ca este cu o fata de 2 ani de zile, si ca stau si impreuna.Am continuat sa iesim fara sa afle fata respectiva, ne plimbam, totul era ok, numai ca la fiecare sfarsit de saptamana nu mai luam legatura deloc cu el, pt ca...era cu ea.Imi trimitea tot timpul mesaje, vorbeam cu orele la telefon....dar, dintr-o data, mi-a spus ca nu mai stie ce simte, nu stie ce sa faca,mesaje nu-mi mai trimite, la telefon nu mai raspunde...nu stiu ce sa fac.Aseara i-am trimis un msg prin care l-am intrebat daca vrea sa-l mai caut sau nu...si mi-a spus ca daca mi-ar spune "da, nu ma mai cauta", am sa fiu trista, daca imi va spune "nu, nu ma mai cauta", o sa-mi fac sperante.Mi-a spus ca nu mai stie ce simte.Acum....nici nu mai stiu ce sa cred, nici nu mai stiu ce sa fac, pe de o parte imi vine sa-l las in pace si sa nu-l mai caut, pe de alta parte nu vreau sa renunt la el, pt ca m-a ajutat foarte mult sa trec peste relatia esuata dinainte. Nu stiu ce sa fac....DATI-MI UN SFART VA ROG !!!!

    0
    0

  • catalina pe 29 Iul 2008, 07:31
    pentru Elena

    Draga Elena, traiesti intr-o sfanta nevinovatie. Nu vreau sa te "otravesc", dar ai rabdare, nu-i timpul trecut. Oricand poti descoperi ca, de fapt, ai trait intr-o mare minciuna(chiar si spre sfarsitul vietii). N-am inteles insa ce inseamna amorul "seara de seara chiar nefinalizat". Ma faci sa cred ca, de fapt, secretul e tot sexul. Nu e corect. Seara de seara??? Dar mai poti fi bolnav, mai poti fi plecat si nu doar pentru o seara. Ori trebuie sa "anulezi" boala, plecarea( in interes de serviciu, parinti bolnavi etc), spre a asigura acel AMOR fara de care, cum spui tu, "nimic nu e". E trist. Si nu e nevoie sa-l iei drept martor pe Dumnezeu, ca eu te cred in aceste conditii. Si inca ceva: asta e experienta ta. Ce te faci insa, ca exista si oameni cu care te intelegi intr-un fel din start si, pe drum, ei isi schimba opiniile? Ba invoca in acest sens chiar legea firii care e schimbarea? P.S. Comparatia cu dragostea pentru copil mi se pare neinspirata.

    0
    0

  • lidia pe 28 Iul 2008, 14:06
    fetelor, ce ma fac? pt elena

    apreciez mult sinceritatea si experienta dvs. vorbiti din inima si asta merge la inima. dar ce as mai putea face acum cand relatia de dragoste s-a confundat cu cea de servici. noi ne-am schimbat serviciile tocmai pt ca am crezut ca vom reusi impreuna sa ne cumparam o locuinta numai a noastra in care sa ne putem trai povestea de dragoste. problema e ca pe omul meu l-au schimbat banii. a inceput sa-si doreasca altceva, sa-si caute alti prieteni si alte anturaje. eu nu m-am schimbat, eu cred ca nu a fost intamplatoare intalnirea nostra si tot ceea ce am trait impreuna. toata rasturnarea asta de situatie ma depaseste, cu atat mai mult cu cat ne vedem zilnic. ma tortureaza prezenta lui, il vreau inapoi ... asa cum este el in adancul sufletului. nu stiu ce as mai putea face. nu sunt genul care sa zburde din barbat in barbat. nu ma consoleaza faptul ca am aflat cum e acum decat sa fii aflat mai tarziu. sunt oameni pe care-i astepti o viata intreaga si el este pentru mine acel om. imi doresc putere si incredere sa lupt pentru dragostea noastra. dragostea moare atunci cand nu mai e speranta iar eu mai am inca, pentru amandoi. poate ca o imbunatatire peste noapte a partii materiale schimba un om, dar ea este trecatoare. poate ca atunci cand ai bani multi, masina si multe fete dornice sa profite de ele adormi singur si nefericit. si alt suflet care te iubeste se zbate la fel de nefericit in singuratate.

    0
    0

  • Elena pe 28 Iul 2008, 11:48
    pentru Catalina

    N-am cum sa conving, aici, in lumea virtuala ceea ce voi spune! Am mai incercat si tot incerc, pe un blog, sa conving de adevar ! Stiu ca n-am sanse! Stiu ca suntem..."anapoda" fata de cele ce ai postat mai sus, Catalina si fata de ceea ce se intampla ACUM in casele romanilor nostri! Sunt cu barbatul meu de 38 de ani! Am stiut, amandoi, ce vrem, din start : camin ideal, viata intima veritabila, armonie, altruism, fidelitate s.a.m.d.! Daca acestea sunt trebuiri care releva "interes ", OK ! Luati-le, si asa !Dar, si-n sentimentul matern este un interes: "dau eu pe de laturi cu iubirea, ca mi-o da si el/ea paharul ala, "in iarna vietii"!!! Am discutaT amandoi, in start, si am inteles, ca amandoi gandim la fel, in acest segment, si anume: "IUBIREA intre noi doi vrem sa fie la fel de ardenta , veritabila si eterna, ca iubirea fata de copilul nostru( bineinteles, numai ca substanta, cata vreme exista, si iubirea de parinti, de tara etc.). Am stiut, din start, ca va trebui sa ne iubim, toata viata, asa cum ne vom iubii fii ! Un copil este iubit din pantece; mai apoi, ca bebe, ca si copilas, ca puber, iar cand ajunge, si adolescent, cumva pe la 18 ani, creste inima in noi de fericire! Il iubim , si mai mult! Sia asa toata viata ! Exista in caminul de oameni NORMALI fenomenul de RUTINA fata de iubirea catre fiul lor!?Nu cred ! A simtit un parinte adevarat ca....s-a plictisit, ...ca s-a rutinat sentimentul, ca...vrea altceva s.a.m.d. ????????????????????????? Ei ! Asa-i si cu iubirea in cuplu! Nu te ...plictisesti , nu apare RUTINA asta nenorocita, ci si mai mult iti iubesti, in timp, partenerul! Nu fabulez, nu vorbesc din carti, dar "iubirea e ca o floare, care zilnic trebuie udata", cu vorbe tandre, cu sarutari, cu imbratisari, cu DEAGOSTE, nu sex nemernic( care e aceeptat doar dimineata; stiti de ce !), cu implicare, cu fidelitate, altruism s.a.! Cheia este AMORUL, seara de seara, chiar daca nu se finalizeaza, de oboseala, de tracasari etc. Dar imbratisarea la culcare, atingerea, sarutarile , comunicarea despre tot ce trebuie facut a doua zi ( dar musai imbratisati; sa va simtiti trupurile aproape; sa le lasati sa transmita enerie unul de la altul), OAMENI BUNI, credeti-ma ca suntem exact ca mobilul, ca aparatul foto digital s.a., adica avem nevoie - si unul , si altul - de a ne incarca spiritual, mai ales, de a fi"mereu in PRIZA", altfel....pa-pa !! Si...cat costa toata aceasta tandrete??? Nici 1 leu! Pacat, mare pacat ca OMUL nu exploateaza cea mai ieftina "valoar adaugata"( pe langa AER, APA, HRANA etc.) , care e IUBIREA sincera, curata si ...AMORUL, neaparat ! Recunosc, sunt foarte putine cupluri care gandesc asa ca noi! Recunosc , si faptul ca NU NE CREDE NIMENI, dar...uite ca SE POATE! Numai de voi depinde! Cu Dzeu deasupra ca se poate!De noi depinde! Pentru ca "Unde Iubire &Amor nu e, NIMIC nu e !!!" Cu sinceritate debordanta ! O saptamana cat mai implinita, din toate p.d.v. !

    0
    0

  • o femeie pe 28 Iul 2008, 10:32
    tot pentru Laura

    Inca ceva: s-ar putea ca atunci cand ii vei spune ca vrei sa solutionezi problema voastra, el sa strige ca, in sfarsit, ti-a venit mintea la cap si ca e fericit ca e liber. Sa nu te pierzi cu firea, sa nu-ti fie teama ca asta inseamna ruptura definitiva, sa nu tipi. Fii calma in continuare, zambeste superior si taci. Nu te apuca sa analizezi, sa repeti explicatiile, justificarile tale, pe care el le-a auzit de zeci de ori, nu-i da prilejul sa-ti spuna ca tocmai de-asta te lasa. Cel mult poti sa-i spui: "Parerea mea o stii" sau "Asta-i parerea ta, nu si a mea . Am destula minte sa ...posed o opinie personala" sau: "Unu plus unu fac doi si nimic mai mult. Sper c-ai inteles despre ce-i vorba in propozitie". Dar totul pe un ton calm, superior, detasat, nu ca o tata(Fa exercitii inainte!). Nu uita sa fii ingrijita si cocheta cand se afla in preajma ta, suferinta, lacrimile ne fac efectiv urate. Un zambet ne lumineaza fata. Mult succes!

    1
    0

  • o femeie pe 28 Iul 2008, 07:31
    pentru Laura

    Am patit cam la fel. Tu esti intr-o depresie, e clar. Plus dependenta emotionala(cauta pe net). De asemenea, el te-a facut sa te simti mai prejos decat altele, sa te subestimezi. Pe el il vezi ca pe un ins superior, puternic, care are atuurile in mana. Aici e cheia. Trebuie sa ridici capus sus, sa stii ca esti frumoasa, desteapta, ca poti sa-ti faci viata frumoasa, buna, in timp ce el e un ins jalnic, un sadic, care insulta, jigneste, care isi ia seva vietii din energia ta calcandu-te in picioare. (Cu cat suferi, cu atat ii face placere sa te mai loveasca o data, sa te vada umilita.) De altfel, sa stii ca barbatii jignesc, lovesc, din slabiciune. Au niste slabiciuni, fie ca le stii, fie ca nu. Ori au fost refuzati, ori au avut un esec sexual, ori se simt pur si simplu mai slabi ca alti barbati. Sigur ca asta nu le da dreptul sa se razbune pe cea de langa ei. Daca vrei sa-l pastrezi(sau nu), indreapta-ti coloana vertebrala(si la propriu si la figurat), nu mai plange, urmeaza-ti viata, indiferenta, calma, fara sa-i reprosezi, afiseaza chiar buna dispozitie. Fa-te frumoasa, cocheta. Poti sa-l provoci la o discutie scurta si sa-i spui ca simti ca a venit timpul sa-ti vezi de viata ta si ca peste o saptamana vreti sa discutati serios. Sa vezi ca se va mira ca nu mai are sacul de boxat., ca femeia care suferea pentru el deodata nu mai sufera . Lui asta ii dadea putere. Ia-i puterea asta. Dar te anunt ca nu e usor, ca trebuie vointa. Daca te iubesti si te respecti cat de cat, trebuie sa faci asta. Altfel, rezultatul va fi ca te faci urata, imbatranesti si te imbolnavesti de nervi. Daca vei reusi sa te detasezi putin de el, vei vedea ca ai puterea sa decizi singura despartirea de un barbat care nu merita atata atentie.

    1
    0

  • catalina pe 28 Iul 2008, 07:12
    pentru Lidia

    Nu exista barbati care sa nu fie tentati de alta femeie. In casnicie, cu atat mai mult. In casnicie intervine rutina, lipsesc patima, vraja, visul, adica acel ceva care inseamna iubire si care ne urca in slavi sau fac ca atractia sexuala sa fie innebunitoare pentru barbati. Iar barbatii(ca si femeile de altfel) nu concep sa nu mai traiasca fiorul. Aproape toti suntem inselati, aproape toti inselam. Nu insala indolentii, comozii, semipotentii, impotentii, bolnavii. Educatia asta ar trebui facuta si fetitelor, in scoala: sa nu se mai amageasca cu amorul vesnic, cu fidelitatea pe viata. Astea sunt basme de adormit gospodinele, casnicele. Un mod de a le smulge acestora fidelitatea, in timp ce celalalt insala pe rupte. Incredere, incredere! Asta se tot cere. Ce inseamna incredere? Eu sa fiu convinsa ca el n-are cu colega de serviciu decat o relatie de birou, in timp ce el si-o trage cat poate cu ea. Si astfel totul e ok., eu il astept cu masa, el ma saruta conjugal. Iata ce inseamna increderea. Ce e mai trist e ca asta e in legea firii.

    0
    0

  • laura pe 28 Iul 2008, 07:03
    eu nu mai stiu ce sa cred

    in viata asta toata lumea sufera, iar knd suferinta este prea mare se ajunge la depresii, disperare, in final te poti imbolnavi nervos, eu cel putin asa am ajuns dupa o relatie de 2 ani in care pe langa mom frum petrec alaturi de el au fost multe criticari din partea lui, comparari cu alte femei din viata lui, razgandiri, si totul nu a facut decat sa ma trimita aproape la nr 9, toti priet si rudele imi spun sa ma debarasez de el, dar nu pot pt k il iub prea mult, plansul m-a acompaniat intotdeauna la nevoie dar nu m-am ajutat cu nimic, de multe ori sunt fericita numai sa il vad, daramite sa ii simt mirosul pielii cu care adoram sa ma trezesc in fiecare dimineata... el acum a renuntat sa ma sarute, il simt cum s-a debarasat fata de mine.... dar in schimb are multe pretentii de la mn.... eu deja am innebunit... nush ce sfaturi sa dau, pt k nici makr pt mn nu stiu makr fiti puternice si nu va lasati calcate in picioare

    0
    0

  • LAYDYMARIA pe 27 Iul 2008, 19:35
    pt lidia

    imi pare rau pt tine si voi fi sinceradaca te a inselat inseamna ca nu te a iubit nu te a apreciat daca si a cerut iertare poate fi un fel de disculpabilizare oricemotiv zice el ca a avut nu l scuza a inselat iar tu nu o casnicie se bazeaza pe incredere iar tu ti ai pierdut o eu cred ca si a dat arama pe fata iar tu ai de castigat din asta ti ai dat seama ce fel de om e gindeste te bine daca merita sau nu sa l ierti daca te a inselat odata si nici macar nu sinteti casatoriti ce o sa faca mai tirziu?eu cred ca doar tu iubesti el nu gindeste te bine avem o singura vita si pe aceea vrei sa ti o traiesti cu un om care inseala?

    0
    0

  • lidia pe 26 Iul 2008, 16:13
    fetelor, ce ma fac?

    m-am despartit de o luna de logodnicul meu. am aflat ca a avut o aventura. am 2 probleme: una ca il iubesc tare mult si imi fac mustrari de constiinta ca nu l-am iertat atunci cand si-a cerut iertare si a doua ca suntem colegi de servici si ne vedem zilnic. E crunt si ma lasa nervii. nu-mi pot continua viata. merg la servici numai ca sa-l vad. stiu ca ceea ce a facut este impardonabil, la fel stiu ca sunt tanara si am toata viata in fata ... dar deocamdata omul asta mai este inca viata mea. as vrea sa-i spun toate lucrurile astea dar nu pot, as simti ca ma umilesc si sunt convinsa ca o sa ma respinga. suntem amandoi foarte orgoliosi. Ce ma sfatuiti?

    0
    0

  • lore pe 25 Iul 2008, 22:43
    pt cory

    povestea ta e una comuna...multi tineri intampina proble deoarece realtiile lor nu sunt acceptate de parinti...ce ai putea face asta e intrebarea ta??...pai in primul rand sa afli cauza faptului ca parintii tai nu l plak dc considera ei ca e baiatul nepotrivit,,,incearca s ai convingi sa i dea o sansa s al cunoask...daka sunteti de 1 an jumate impreuna lucrul acesta spune f multe si adauga puncte in plus pt el...e perea scurt ce ai scris u poate dak dadeai mai multe detalii iti dadeam sfaturi mai concrete

    0
    0

  • cory:( pe 25 Iul 2008, 20:51
    nu stiu ce sa fac:(((

    sunt cu un baiat de 1 an jumate.il cunosc de mult timp.ne iubim..dar din pacate nu avem o relatie frumoasa,deoarece parintii mei nu sunt de acord.le-am explicat de multe ori k el tine la mine dar ei cred k nu este baiatul potrivit.am 19 ani si eu cred k sunt suficient de matura si imi dau seama ce este bun pt mine.din pakate nu ne putem intalnii foarte des deoarece el locuieste aproape de mine si apar discutii...x este alaturi de mine dar ne-am dat sema k aceasta relatie nu o sa dureze mult timp.ne dorim o relatie obisnuita,sa nu ne mai ferim de altii dar parintii mei nu il suporta.as vrea cateva sfaturi de la voi...va rog:(

    0
    0

  • crina pe 25 Iul 2008, 03:49
    dragostea asta:(

    Toata loomea sufera cel putin o data in viata dar culmea cum se face ca tot femeile se plang baietii chiar nu u nici o treaba sau se ascund:-??am mai intalnit si baieti care sufera da mai rar.pana la urma vina cui e ca ne parasesc a noastra ca nu stim sa-i tinem langa noi sau a naturii ca pur si simplu nu mai merge?in orice caz e nasol cand suferi eu de pilda dupa o desprtire dureroasa procedez cam asea:sterg nr de tel adresa de mail si ignor pt ca ignoranta doare cel mai tare si recunosc ca si razbunarea are rolul ei dar la timpul potrivit.pastile sunt pt toate bolile dar pt aceasta bola singurul medicament este timpul care le vindeca pe toate daca le vindeca:),sau sa mai traiesti cu impresia si gandul ca ce-i al tau e pus deoparte:)nu se stie niciodata .nimeni nu poate ajuta pe nimeni daca noi nu ne ajutam pe noi,macar sa ne conformam cu gandul ca intr-o zi va iesi soarele pe strada noastra si ce e mai interesant ca atunci cand nu te astepti el rasare:).

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod