Vrei sa il uiti, dar... cum?

Ce faci daca, in aceasta vara, dupa o relatie de dragoste indelungata, iubitul tau te paraseste? Vei sta toata vara inchisa in casa si vei plange, refuzand iesirile cu prietenii...
Ce faci daca, in aceasta vara, dupa o relatie de dragoste indelungata, iubitul tau te paraseste? Vei sta toata vara inchisa in casa si vei plange, refuzand iesirile cu prietenii la mare sau la munte? Fara sa profiti din plin de aceasta vacanta?

Nu este atitudinea pe care trebuie sa o adopti... nu te va ajuta sa treci peste momentele grele, iti va face mai mult rau si te vei afunda mai adanc in tristete. Nu incerca nici razbunarea; este normal ca acesta sa fie primul imbold, dar iti va oferi doar o satisfactie de moment, iar mai tarziu este posibil sa regreti faptul ca ai cheltuit toti banii de pe cardul lui sau i-ai adresat cuvinte "grele".

Trebuie sa il uiti, iar acest lucru este foarte greu, nimeni nu contesta asta, dar incearca sa depui putin efort si, treptat, vei reusi.
Daca esti sigura de faptul ca iti doresti sa il uiti si sa renunti definitiv la vreo sansa de reconciliere, poti tine cont de cateva sfaturi:

Da-l jos de pe piedestal

In primul rand, nu il mai idolatriza. Da-l jos de pe piedestalul pe care i l-ai creat in timpul relatiei voastre de dragoste. Nu mai este nevoie sa il tratezi altfel decat ca pe oricare dintre amicii tai; este foarte greu, cu toate stim asta, dar incearca sa il privesti ca pe o persoana oarecare, cel putin pana te acomodezi cu ideea de despartire.

Daca te-ai hotarat sa nu mai speri ca va veti impaca, in mod sigur nu vei mai depinde de el, din punct de vedere emotional; te vei simti mult mai libera si plina de speranta ca vei gasi persoana potrivita.

Nu il mai contacta

Dupa ce relatia dintre voi a luat sfarsit, rupe legatura cu el, cel putin pentru moment, pentru a-ti face ordine in ganduri. Incearca sa nu ii raspunzi la email-uri sau telefoane - pentru a nu accentua durerea provocata de despartire.

Scrie-ti toate sentimentele negative pe hartie

In loc sa planuiesti o razbunare, pe care mai tarziu sa o regreti, iti poti asterne pe o hartie toate sentimentele negative si sa descrii durerea pe care o simti. Nu este o scrisoare pentru fostul iubit! Acest lucru te va ajuta sa te descarci de energiile negative - este ca si cum ai spune cuiva ceea ce simti.
 

Comentariile 1-50 din 269

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Kness pe 8 Dec 2015, 10:14
    Cum am luat-fostul meu iubit înapoi

    Viata mea este înapoi! După 8 ani de căsătorie, soţul meu m-a lăsat şi mi-a lăsat cu trei copiii noştri. Am simtit ca viata mea a fost cale de a termina, şi a fost în scădere în afară. Am contactat mare MUTABA iubi vraja şi după ce am explicat problema mea, în doar 24 oră sotul meu s-a întors la noi şi arată mine şi copiii mei mult iubesc şi -mi cer scuze pentru toate durerea el au aduce familia. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericit mai mult decât oricând înainte de mare MUTABA sunt mai bune vraja rolă. Apreciez vraja iubirii vă exprimate pentru mine de a intoarce omul la viata mea va păstra schimbul de mai multe mărturii oamenilor despre munca ta bună. Vă mulţumim din nou mare MUTABA. Puteţi contacta, de asemenea, mare MUTABA prin adresa de e-mail: alte greatmutaba@yahoo.com în cazul sunteţi în orice problemă puteţi contacta acest om pentru ajutor el este mereu acolo în Templul său pentru a vă ajuta să rezolva problema de Contact E-mail este: greatmutaba@yahoo.com contactaţi astăzi-l prin acest E-mail Adresa: AS său puterile sunt SO puternic şi foarte eficiente şi a nu rău efect în schimb l au A foarte bun rezultatul după turnare vraja de greatmutaba@yahoo.com.

    0
    0

  • Nastea pe 14 Apr 2015, 12:37
    As vrea sa-l uit dar nu pot...dar cum?

    Hey buna sunt Nastea am 15 ani.....si deci un baiat Andrei s-a indragostit de mine si bineinteles ca ma facut sa ma indragostesc si eu de el....si asa ne-am intilnit aproape 3 luni ...El vorbea cu prietena mea si ii spunea ca sal ajute sami cumpere un cadou de ziua mea...si prietena mea imi zicea ca voi avea cea mai frumoasa zi de nastere insa de atunci urasc zilele de nastere....Asteptam sa ma felicite...sa vina sa ma vada ....insa chiar de ziua mea ne-am despartit.....a spus ca sunt mica......pai nu inteleg una de ce ma luat daca a stiut ca sunt mica si in aceste 3 luni nu eram mica eram perfecta pentru el dar de ziua mea la un moment dat sunt mica......as vrea sa-l uit insa nu stiu cum .....ajutatima va rog...

    2
    0

  • iuliana pe 12 Mar 2015, 16:49
    cum sa il uit

    buna sunt iulia aqm 2 ani m-am indragostit de un baiat care nu merita,am avut o relatie cu el de vro 3 luni...ne intane-am doar cand vroia el ma suna si imi spunea hai iesi sa ne intalnim iar eu ca proasta iesieam...cam vro luna nu am mai vb cu el de loc... iar mie mi se facea rau intruna nu stiam ce am atunci eram in clasa a 12... am intrebat pe o colega de a mea de ce imi este asa rau iar ia mia zis poate sunt insarcinata in sapt a 3...iar eu am sperat ca nu este asa ..m-am dus cu ea la doctor si mia zis ca sunt insarcinata...Doamne ce sa fac nu stiam ce mai este cu mine atunci...dar sincer nu stiam ce sa fac copilul nu il pute-am sa il pastrez si nici la baiat nu pute-am sa ii spun...in una din zile m-am dus singura la doctor sa fac avort...nu a mai vb de loc cu el si nici in zia de azi el nu stie ca eu eram insarcinata atunci dar nush ce sa fac de 2 ani de zile ma gandesc numai la el nu pot sa il scot din minte,mie gandul numai la el...chear sincer el a mai vrut sa ne inpacam dar orgoliul din mine sune ca nu il mai vreau niciodata dar in mintea mea numai el este...si stau cate o data si ma gandesc sa ii spun ca am fost insarcinata.. nu nu niciodata nu o sa ii spun...nu stiu ce sa fac sa il uit sa nu imi mai aduc aminte de el.....

    2
    0

  • Crys97 pe 2 Ian 2015, 14:14
    ce sa fac?

    buna...daca un baiat se uita la mine si eu cand ma uit la el isi schimba rapid privirea zambeste la mine si e uita din cand in cand cu coada chiului imi zambeste ce sa inteleg din asta ca ma place ma admira sau si-a facut o impresie...problema e (el e prieten cu verisorul meu dar el e din Costanta si eu din Bucuresti)cand am ajuns acasa eu il salutam raspundeam daca nu il salutam el nu facea nimic nu stiu ce sa inteleg la toti cunoscuti le da like mie deabia daca mia dat 4 like nu stiu ce sa inteleg ar trebui sa imi iau gandul de la el si ar trebui sa imi gasesc pe alcineva.As fi recunoscatoare daca mi-ai da sfatul urgent multumec :*

    0
    0

  • gabriela pe 4 Nov 2014, 23:06
    vreau sa il uit

    buna.... nici nu stiu cum sa incep... daca ar exista magie sau un pestisor care implineste dorinte.. dorinta mea ar fi sa il uit pe baiatul pe care il iubesc. e dulce cu mine tandu imi arata ca ma iubeste , insa face greseli peste care eu nu pot sa trec. nu mai vreau sa plang, sa sufar sa nu pot dormi noaptea. Suntem de 4 ani impreuna dar relatia a inceput serios cam de 1 an jumatate sa zic 2. El nu locuieste in acelas oras cu mine acum e la facultate . ne vedem in fiecare weekend nu e o problema , dar cand eu vin acasa el deja face lucruri aparent banale care pe mine ma supara. si le vad o anumita logica, mai concret de ce ai iesi in grup cu prietenii tai si sa mai vina o tipa pe care nu o suporti? eu as prefera sa stau acasa sa fac orice altceva numai ca sa nu dau cu ochii de persoane cu care nu am ce vorbii... mai multe din astea iar daca spun ca nu prea imi place ideea se enerveaza , tipa si sta suparat pe mine . ma cauta cand ii trece. dar ideea e ca in ultima perioada se intampla destul de des asta si ma stresez sunt agitata si plang mereu cand nu imi place ce face iar uneori incerc sa nu exagerez cand ma cert cu el. Nu mai vreau sa plang .. dar tin enorm la baiatul asta..

    0
    0

  • Valentina pe 17 Sep 2014, 22:49
    Durere

    As dori sa incep cu un buna,nu am crezut ca vre-o data voi scrie pe asa site,dar oricum incerc...mult zic ca iubirenu exista eu tot asa credeam pina nu m-am indragostit atunci cind ascult muzica sau privesc un film ma gindesc doarla el Vreau sa-l uit,nu ne-am intilnit mult 2 luni dar m-am indragostit acum sufer ft ft tarea...as da orice numai ca acum sa fie linga mn insa nu-i posibil...dar El mereu va fi persoaan pe care o voi iubi(L))(L)

    1
    0

  • ruth pe 15 Sep 2014, 05:15
    help

    Numele meu este Ruth am fost căsătorit cu soțul meu de 5 ani am fost trăiesc fericiți împreună pentru acest an și nu până când a călătorit în Italia pentru o călătorie de afaceri, unde a cunoscut-o pe fata asta și de atunci mi-a și copiii ură și dragoste numai ei . Deci, atunci când soțul meu sa întors din călătoria el a spus că nu vrea să mă și copiii mei văd din nou așa că ne-a condus afară din casă și el a fost acum de gând să Italia a vedea ce alte femei. Deci, eu și copiii mei au fost acum atât de frustrat și am fost doar stau cu mama mea și cu mine nu a fost să fie trata bine, pentru că mama mea sa căsătorit cu un alt bărbat, după moartea tatălui meu, așa că bărbatul sa căsătorit pentru a nu a fost tratat-o ​​bine, i și copiii mei au fost atât de confuz și am fost în căutarea pentru o modalitate de a obține soțul înapoi acasă, pentru că eu iubesc și prețuiesc atât de mult într-o zi ca am fost de navigare pe computerul meu am văzut o mărturie despre aceasta vraja rolă DRokowaspelltemple, mărturii comun pe internet de o doamnă și mi-a impresiona atât de mult i, de asemenea, cred că a da o încercare. La început m-am speriat, dar când mă gândesc la ceea ce mi-și copiii mei trec prin așa i-l contacteze și el mi-a spus să stau calm pentru doar 24 de ore că soțul meu va veni înapoi la mine și la cel mai bun surprinderea mea, am primit un apel de la soțul meu în a doua zi a cere de la copii și am sunat drokowaspelltemple și el a spus problemele tale sunt rezolvate copilul meu. astfel încât acest lucru a fost cum am lua familia mea înapoi după un stres lung de frână de către o doamnă rău așa cu toate acest ajutor de la DR OKOWA, i vreti pe acest forum să mi se alăture pentru a spune un imens datorită DR OKOWA, și eu va, de asemenea, sfaturi pentru orice unul din aceste sau similare probleme sau orice fel de probleme ar trebui, de asemenea, l contactati pe email lui este (drokowaspelltemple@GMAIL.COM sau 2348068048519) el este soluția la toate problemele tale si predictii in viata. din nou adresa de e-mail este (drokowaspelltemple@gmail.com) este specializat în vraja de mai jos. (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), în cazul în care aveți mereu coșmaruri. (3) În cazul în care doriți să fie promovat în biroul dumneavoastră. (4) În cazul în care doriți femei / bărbați pentru a rula după tine. (5) Daca vrei un copil. (6) în cazul în care vrei să fii bogat. (7) în cazul în care doriți să lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) în cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (9) ai fost scammed și vrei pentru a recupera ți-ai pierdut banii. (10) în cazul în care doriți să opriți divorț dumneavoastră. (11) în cazul în care doriți să divorțeze de soțul dumneavoastră. (12) în cazul în care doriți dorințele dumneavoastră să fie acordată. (13) vraja Sarcina de a concepe copilul (14) Garantarea vei câștiga cazuri în instanță tulburătoare și divorț, indiferent de cât de ceea ce stadiu (15) Opriți căsnicia ta sau relație de rupere în afară. (16) în cazul în care aveți orice boală ca (HIV), (cancer) sau orice boală. (17) în cazul în care aveți nevoie de rugăciuni pentru izbăvirea pentru copilul tau sau pe tine. Încă o dată, asigurați-vă că-l contacteze dacă aveți orice problemă te va ajuta. Adresa de e-mail este (drokowaspelltemple@gmail.com) contactați-l imediat ...

    2
    0

  • Florentina pe 31 Aug 2014, 12:55
    Vreau sa-l uit, dar....... :(

    Relatia cu el a inceput acum doi ani...eram clasa a saptea, faceam totul impreuna , ne spuneam secretele unul altuia ne dadeam sfaturi, ne completam unul pe celalat stateam pana si in aceeasi banca cu el,eram unul langa altul permanent. Era dragut, protector si extrem de gelos pe cei care stateau langa mine.Se lua la bataie cu baieti pt mine,era dispus sa faca orice pt mine.Toate pana intr-o zi cand mama ma transferat la o scoala mai buna ,am fost devastata nu-mi venea sa cred ca ii spun adio.Dupa 10 luni incepusem sa-l mai uit cat de cat dar din nou soarta ne-a adus impreuna.Aveam acelas cerc de prieteni si am hotarat ca de revelion sa facem o petrecere la mn acasa.Ma rugat sa fim din nou impreuna si am acceptat dar dupa inca 2 luni ne-am despartit din nou.A incercat sa mai vina in casa mea si dupa despartire, eu incercam sa il evit pe cat posibil nu vroiam sa ma mai insele,se vedea pe fata lui ca ii pare rau dar era cam tarziu ,vroiam sa ma indepartez definitiv de el dar de fiecare data ne apropiam mai mult pana cand soarta ma trimis la 300km de el.Acum ne-au ramas decat amintirile si trecutul care nu ma lasa sa il uit.Il visez in fiecare seara ca imi cere scuze si ca vrea sa fie ca la inceput. Si vreau sa- uit dar nici dupa 8 luni nu am reusit...ce sa fac?

    0
    0

  • Danniela pe 6 Apr 2014, 22:26
    Despartire

    si eu am avut o relatie de 4 ani,dar ne-am despartit in urma cu 7 luni din cauza certurilor care erau in ultimul timp intre noi(sau cel putin asa a zis el),defapt la doar 7 zile de la despartire am aflat ca are alta( una de 17 ani,mai frumoasa si care ii ofera tot ce cere).....Am hotarit sa ma razbun si asa am ajuns sa fiu impreuna cu un coleg de facultate,un baiat dragut, care aparent ma placea-timp de 3 luni totul mergea normal,parca il uitasem pe fostul si vedeam ca nu toti baietii sunt la fel..............dar m-am inselat si de data asta.Acest coleg doar ma folosea pentru al ajuta la ore, si atunci cind semestrul s-a finisat a incetat sa mai tina legatura,numarul ii uitase deja. Acum ma gindesc ce-am obtinut? Pa care trebuie sa-l uit acum? E tirziu,dar am inteles ca razbunarea nu ajuta din potriva face doar rau....

    4
    0

  • mari pe 22 Feb 2014, 20:36
    cum sa uiti

    andreea eu as vrea o iubita cuminte si inteleapta, de unde esti ? as vrea sa vorbim..

    3
    0

  • andreea pe 20 Feb 2014, 12:06
    suferinta tristete si dezamagire si ura in inima mea

    buna la toti care vrea iubita sa ma anunte... Totul intre mine si el a inceput acum 3 luni cu bine am avut o relatie frm pana acum o saptamana cand intr-o zi cand am mers la el la munca cu colega mea de cls pe nume Maryana care acum o urasc de moarte... El mi-a zis ca ma lasa pe mn care il iubeam pt aia ca sa indragostit de ea si ca vrea sa fie cu ea eu i-am zis ok. dar in inima mea suafr dupa el si il iubesc mai ales ca acum o vad pe ea vorbind mereu cu el la tel si cand se vad ma doar totul

    4
    2

  • mihaela pe 15 Feb 2014, 20:50
    despartire

    eri a fost sf.valentin baiatul pa care il placeam mea dat un cadou si adoua zis mea zis ne desparitim eu nu am vrut as vrea sal uit dar nu pot

    5
    3

  • oana pe 15 Feb 2014, 13:05
    iubire

    vrau sa il uit dar cum sa sa fac ca vreau sa fiu intr-o relatie

    2
    0

  • florica pe 28 Dec 2013, 14:43
    E greu.....!

    E foarte greu si eu am fost cu un baiat 6 ani ne-am despartit de 7luni dar gandul meu e tot la el avem impreuna un copil de 5ANI in aceste 6ani ,2ani am avut numai certuri ma jignea tot timpul ca eu sunt mai mare cu 2ani si el vrea una mai mica decat el dar la inceput nu a avut nimic impotriva pana cand ma-m saturat si am plecat de acasa pana acum nici eu nici el nu avem nicio relatie .Dar eu vreau sa-l uit dar nu pot pentru ca eu l-am iubit si il iubesc in continuare .

    0
    1

  • alexandra pe 27 Dec 2013, 16:37
    dragoste

    este un baiat pe care eu il plac suntem colegi de scoala dar a venit o colega noua si el numai la ea se uitape mine nu ma mai baga in seama si culmea ea e prietena mea are incredere in mine imi spune toate secretele inainte nu era asa ne priveam si chiar ilplac dar simt ca mam racit fata de el !Ce sa fac?

    2
    0

  • Tramvai28 pe 24 Oct 2013, 01:57
    ...

    Si daca nu am nici un sentiment negativ pentru persoana respectiva???

    4
    0

  • geany pe 15 Sep 2013, 11:44
    drga diana

    imi pare rau pentru ce ti se intampla.si sincer prin asta am trecut si eu si credema temerile tale nu sint fictive.se va ajunge la inchis telefonul in nas,apoi nu mai ai dreptul sa sti ce face in acel moment si va cauta tot felul de scuze sa evite discutiile.vor urma multe altele.eu nu am stiut ce sa fac in acele momente si de 1 an si 7 luni mam luptat singur nevrand sa cred ca relatia mea e pe sfarsite.dar cel mai greu si mai dureros lucru e ca nici nu la pune punct la relatie pana nu se va plictisi de tine.eu am trait impreuna 3 ani si inca 1,7 ani mam amagit deci.4 ani si 7 luni inseamna ceva pentru tine?tiai permite sa arunci atatia ani pe fereastra?daca vrei sa vb mai multe.adresa mea solo_mee@yahoo.com.si vorbim mai multe

    1
    1

  • diana pe 25 Aug 2013, 22:19
    Incertitudine

    Desii relatia inca nu s-a incheiat, simt ca sfarsitul e aproape. Am o relatie de 10 luni in care am mai avut probleme, dar si momente bune. De la un timp (cam de o luna si jumatate) imi zice ca il sun prea des, acum l-am lasat sa vad cat de des ma suna el, astazi m-a sunat doar odata, poate o sa ma mai sune mai tarziu(de obicei vorbim seara). Nu stiu ce sa cred, sunt confuza, ar trebui sa renunt la el sau sa continui asa, desii eu cred ca el nu mai tine la mine, sunt toate semnele...

    5
    0

  • Dinayu pe 11 Aug 2013, 09:57
    Ia prietenul sau prietena ta înapoi

    Nu voi spune că am noroc, dar eu sunt binecuvântat să fi avut cel mai bun Dr. vreodată pentru a arunca o vraja reuni pentru mine grandprinceoflove@gmail.com, numele meu este doamna Dinayu de la East Tennessee State University, am fost căsătorit pentru a-mi Soțul de 21 ani și am fost atât de binecuvântați cu copii, care trăiesc împreună ca o până în martie 2013, când lucrurile nu mai era așa cum a fost atunci când și-a pierdut slujba. Dar atunci când el devine mai târziu un loc de muncă nou 3 luni, a început să se culce în afara casa noastră matrimonial și merge la club toată noaptea. Doar pentru mine să aflu că el avea o aventură cu femeia care ia dat locul de muncă. din acea zi, el nu mai vină acasă, nici ridica la apelurile mele și nimic bun și pozitiv pare să vină de la el. Cu toate acestea, bărbații mei doar încă în continuare, pe noua prietenă până Doc. G Domnul o vrajă pentru mine, acum el este cu mine și mine doar. Și eu sunt fericit cu familia mea, dacă aveți nevoie de contactul ajutor pe prin e-mail, grandprinceoflove@gmail.com

    2
    0

  • Michael pe 29 Iul 2013, 10:10
    cum puteți obține soluția la problemele tale

    care mai este citit această mărturie astăzi ar trebui să vă rugăm să sărbătorească cu mine și familia mea, pentru că totul a început ca o glumă a unor oameni, iar altele au spus că era imposibil. Numele meu este Michael Eu locuiesc în Chicago, eu sunt fericit căsătorit, cu doi copii și o soție frumoasă ceva groaznic se întâmplă în familia mea de-a lungul liniei, am pierdut slujba mea și soția mea ambalate afară din casa mea, deoarece am fost în imposibilitatea de a avea grijă de ea și copiii mei la momentul respectiv. Am gestiona toate prin intermediul a cinci ani, nici soția să mă ajute să aibă grijă de copii și de acolo vin o zi credincios care eu nu va uita niciodată în viața mea am întâlnit un prieten vechi care i explica toate greutățile mele, și el mi-a luat o rolă vraja și și numele templului este numit, DR Okoro, am fost asigur că totul va fi bine și soția mea va veni înapoi la mine după minunata lucrare de Dr. Okorospelltemple, soția mea a venit înapoi la mine și azi eu sunt unul dintre cel mai bogat om din țara mea. Vă recomand dacă aveți orice problemă l-mail cu acest e-mail: dr.okorospelltemple01@gmail.com si vei avea cel mai bun rezultat. ia lucrurile de la sine și se va lua de la tine. Vă doresc toate cele bune. A lua legatura cu Dr. Okoro pe: dr.okorospelltemple01@gmail.com

    1
    0

  • Cristi pe 11 Iul 2013, 22:16
    :)

    Parerea mea este ca, decat sa iti ineci amarul in fata unui monitor plangand si gandindu-te 24/24 la ceea ce a fost, mai bine iti iei un/o prieten/a iesiti la o terasa si te descarci emotional...sau pur si simplu daca nu ai curaj sa vorbesti despre asa ceva iti faci cu 1/2 pahare de vin...in general si barbatii sunt mai sinceri si deschisi la discutii atunci cand servesc un pahar...:) Viata este scurta, va treziti peste cativa ani linga un tip/tipa dragut/a si iti aduci aminte ca ai pierdut X timp din viata inecandu-ti amarul in fata monitorului cand toata fericirea trecea pe linga tine...O seara placuta!

    6
    0

  • Maria pe 2 Mai 2013, 02:26
    si eu sufar

    Sunt casatorita de 5 ani insa de circa 1 an jumate familia mea e un dezastru.Am cunoscut in internet un baiat stiu ca el e jumatatea mea si el a mea,nu ne-am vazut niciodata dar am vorbit zilnic de 4 luni ore in sir,ne certam de multe ori din tampenii dar de fiecare data sufar cumplit.Acum ne-am certat si sunt distrusa pt ca nu ma mai cauta,vreau sa-l uit pt ca nu vreau sa imi stric casnicia pt el..dar nu pot.Am crezut ca el e diferit dar m-a enervat de multe ori si e f indiferent,Nu inteleg de ce ma afecteaza asa de tare pt ca nu ne-am vazut niciodata.Eu si sotul meu ne certam din prostii dar nu pot sa renunt la casnicia mea pt ca avem multe bunuri in comun si copii.M-am jucat cu focul si m-am ars pt ca nu imi mai gasesc linistea sufleteasca.As vrea sa vb iar in internet ca inainte dar fara sa ne cunoastem fizic.

    7
    2

  • tristtt pe 3 Apr 2013, 09:34
    cum sa il uit

    am stat cu un baiat 1 an si cv si acum ne-am despartitt bine ca am trecut prin multe despartiri si impacari noi credeti ca e bn sa mai o lom de la capat

    7
    2

  • maryy pe 27 Mar 2013, 10:01
    cum sal uit?

    buna ma numesc mariana am 15 ani si am stat cu baiat impreuna un an si4luni acum 2zile ne am despartit nul pot uita ma gandesc incontinuu la el.....il iubesc mult si nl pot uita intrati pe Mariana_Boboc15@yahoo.com si datimi niste sfaturi

    7
    1

  • maria pe 20 Mar 2013, 10:55
    il vreau inapoi...am cazut in depresie ...ce sa fac?

    buna...ajuta ti ma va rog pentru ca innebunesc...am fost buna prietena cu un baiat timp de 2 ani de zile...dupa care ,acum 4 luni ne am combinat.el fiind tot timpul interesat de mine.dar el lucra la o firma si trebuia sa stea 2 luni in tara si 2 luni plecat...asa ca ne am combinat si dupa 2 saptamani a plecat din tara.era totul atat de frumos....dar cand a plecat sa rupt totul.el lucra mult si nu mai avea timp de nimic...nici macar sa vorbim...abea daca vorbeam pe facebook o data pe saptamana....s-a intors in tara de o luna si jumatate...si eu a trebuit sa ii spun ca,cat timp a fost plecat,am dormit (si atat) cu fostul me logodnic dupa ce mama lui murise. si i am spus asta pentru a fii totatl sincera.el a crezut ca nu s-a intamplaty nimic intre mine si fostul logodnic dar si-a pierdut increderea in mine...el fiind inselat de toate fostele lui ,e normal sa fii fost dezamagit....am incercat sa ma revansez...i am pregatit o seara romantica si nu a vrut sa vina pentru ca nu ii plac lumanarile si nici surprizele....m a sters de pe facebook si mess,si mi a sters si nr de telefon cand inca eram impreuna...spunandu mi ca daca el vrea sa dea de mine,reuseste.imi stia nr de tel pe de rost,oricum.dar el nu si a dat interesul...nu ma cauta niciodata....eu eram cea care il cauta sa iesim la o bere tot timpul...el si grupul lui erau tot ce aveam...si cu el nu m a vedeam aproape deloc doar noi doi....dar intr un final,eu am incercat sa discut cu el ca nu imi convenea faptul ca era indiferent si m-am saturat.dar s-a enervat si nu a vrut sa discute cu mine.am fost dupa el pana la el acasa in timp ce el fugea de mine rugand ul sa stea de vorba cu mine...cand am ajuns in fata portii lui,.a stat de vorba cu mine si mi a spus ca m-am schimbat si nu mai sunt acea persoana pe care el o stie.da,mam schimbat pt ca il iubeam...si intr o seara am insistat sa merg la el acasa sa dorm cu el...dupa ce am facut dragoste am incercat sa stau de vorba cu el sa vad ce are de gand cu noi...eu incercad sa fiu f indiferenta...si mi a spus ca e mai bine sa o lasam balta...pentru ca s-a dezobisnuit de mine si nu mai are incredere in mine...asta era acum 4 zile...de atunci stau numai in casa si plang...lam pierdut pe el dar si prietenii lui care imi erau si mie prieteni...sunt distrusa....nu l-am mai cautat de atunci dar mi a rupt inima....ce pot face?il vreau inapoi cu orice pret...il iubesc....

    5
    0

  • Iuliana pe 7 Mar 2013, 21:12
    plans in fiecare zi

    buna fetelor, am 22 de ani si am o relatie de 3 ani jumate:| el are 23 de ani, aproape toata relatia noastra a fost la distanta, acum pe 20 martie ar trebui sa ne mutam "definitiv" impreuna, dar eu nu stiu ce sa fac :( il iubesc mai mult ca viata mea, dar simt ca el nu ma mai iubeste, defapt nu ma mai iubeste de aproape 2 ani, probabil nu m`a iubit niciodata. el este in italia si eu sunt in romania, motivul pt care nu as fi inca si eu acolo este facultatea mea, precizez ca am crescut in acelasi oras. Anul trecut in martie a venit acasa pt 2 sapt(nu ne vazusem de 3 luni) si dupa o saptamana de stat impreuna el s`a intalnit cu fosta lui intr`o sambata noaptea pe la ora 3am, l`am prins :(( mi`a spus el niste explicatii(care oricum nu l`am crezut) dar l`am iertat in 2 ore deoarece mi`a fost prea dor de el si nu vroiam sa`l pierd pentru totdeauna, in fine vreau sa spun ca de atc in fiecare zi imi amintesc momentul ala :(nu am incredere deloc in el, mai ales el fiind acolo si eu aici. Sunt extrem de geloasa si posesiva, am incercat sa schimb asta dar nu reusesc. Problema e ca nici cand suntem impreuna nu ne intelegem bine. Ma jigneste, imi inchide telu in nas oricand vrea el si nu`mi mai raspunde. Plang in fiecare zi pt ca`l simt rece si indiferent, nu mai aud un compliment de la el de mult timp, nu vreau sa ma despart de el, vreau sa fie ca la inceput. Au fost si lucruri super frumoase, dar simt ca nu mai rezist cu indiferenta lui, cred ca mi`a spus de 100000 de ori ca s-a terminat, dar eu tot il sun ca disperata. Sufar enorm d mult si nu trece o zi in care sa nu plang:(((((( probabil ca doar daca m`ar ignora total as reusi sa renunt la el. Va multumesc ca ati avut rabdare sa-mi cititi drama mea :*

    12
    0

  • aur pe 18 Ian 2013, 23:36
    Buna

    Vrei sa-ti spui off-ul?Ma poti contacta pe e-mail-ul aurelyan_13@yahoo.com . Sfaturile, chiar si de la straini , sunt bine venite.

    5
    0

  • Elyza pe 1 Ian 2013, 21:17
    Ma inselat

    Buna!am 18 ani si am avut o relatie de 2 ani!! Ne-am despartit chear in seara asta deoarece el si-a gasit pe alcineva fix in noapre de revelion!!! Am avut o relatie cu bune si cu rele. Mai mult cu rele decat cu bune. Ma inselat si am decis sa il iert chear daca el nu a avut curajul sa recunoasca nici pana acum. Lam iertat pt ca eram orbita de iubire. Dupa care au aparut certurile. Nu cred ca era saptamana in care sa nu ne certam. Asta sa intmplat in 2011 prin august chear de ziua lui. Eu tot timpul cu reprosurile. Acum 3 luni am hotarat sa luam o pauza pt ca deja nu mai suportam, el a aftal ca ma cuplasem cu cineva si a venit sa ne impacam. Am acceptat pt ca inca il iubeam. Sa schimbat pana dupa craciun anul acesta. Iar acum cand cu o zi inainte de revelion am inceput iar cu certurile si reprosurile. Iar azi ma anuntat ca si-a gasit pe alcineva in club tocmai in noaptea de revelion. Si este cu acea persoana. Eu nu stiam ce sa fac, as fi facut orice sa fiu cu el. Dar asta a fost alegerea lui. Nu o pot schimba eu cu nik. Doar ca il iubesc ft mult. Si am fost o fraiera sa crd toate minciunile si vrajelile lui.

    5
    1

  • kata pe 15 Nov 2012, 08:51
    despartire si suferinta

    buna.ma numesc catalina am 23 de ani si am avut o relatie de 7 ani.a fost o relatie frumoasa cu bune si cu rele.in acesti 7ani vreau sa va spun ca nu l-am inselat niciodata pe iubitul meu am fost alaturi de el in orice moment.insa anul precut prin septembrie ne-am certat urat deoarece o perioada nu ne mai intelegeam si ne certam din toate prostiile, am stat despartiti 3 luni de zile ,se purta urat cu mn,iar eu ajunsesm in ultimul hal sa ma milogesc de el sa ne impacam, iar in ajunul craciunului ne-am impacat pt ca a aflat ca eu am cunoscut pe altcineva si nu suporta ideea sa ma vada cu altu.in fine neam inteles bine pana acum pe 9 nov cand el a avut un bal la care trebuia sa merg si eu cu el iar el ma anuntat in ultimul moment ca nu are masina sa vina sa ma ia si sa vin cu microbuzu la respectivul local( a intrat la o scoala de maistrii militari).lucrul asta ma deranjat si am rabufnit si l-am jignit.pt ca in ultimul timp sau strns mai multe neintelegeri si mereu am lasat de la mn iar acum nu am mai putut,recunosc nu trebuia sa fac asta orice miar face dar pur si simplu nu am mai putut rezista eram prea nervoasa,nefiind prima data cand merge undeva fara mn,si ma deranjat ca nu a facut rost de masina stiind ca avea de unde.iar aseara miam cerut scz si l-am rugat sa ma ierte dar nu a vrut si mia zis sa il las impace ca sa terminat totul intre noi.iar acum stau si planf ca o proasta si imi pare rau pt ca nu vreau sa se duca o relatie de 7 ani pt o prostie.ajutatima cu un sfat.va rog

    4
    1

  • alexandra pe 13 Nov 2012, 00:35
    nu stiu ce sa mai fac cu viata mea!

    Buna! Ma numesc alexandra,am 26 de ani si o poveste parca desprinsa din filme.Acum 5 ani am cunoscut un baiat,eu eram intr-o relatie,el nu,l-a inceput il uram si il consideram cel mai urat om din galaxie....nu dupa mult timp mai exact un an soarta a decis sa ne apropie si am devenit amici,am cazut in capcana lui(ce-a de baiat suferind ca nu il place nimeni,ca nu se uita nimeni la el....etc)si m-am decis sa ""il ajut""sa ma conbin cu el doar de dragul amiciei si sa iasa din acea stare.doar ca nu am cantarit bine situatia si m-am indragostit d el,ma fermecase ...nu stiu cu ce dar ma fermecase,adoram sa il vad zilnic,sa ies in oras zilnic ...ceea ce cu iubitul meu nu faceam.doar ca la o luna d la relatia nostra el ma inselase(noaptea de revelion deoarece in noiembrie ne-am cuplat)am tacut din gura ,in februarie la fel....pana in vara in iunie si cel mai naspa a fost ca doar cu colege d munca comune si eu aflam de la ceilalti,a fost oribil si am decis sa pun punct dar sa pus in genunchii jurandu-mi iubire si mi-a promis ca nu va mai face,eu trebuia sa ma marit si m-am certat cu fostu ptr el si i-am zis daca mai continui ma marit...eu am zis eu am auzit,m-a inselat cu sefa si imi spuneau paznici ca faceau sex la munca.m-am maritat iar el ma sunat in luna d miere si mi-a zis ca se omoara...s.a.m.d.m-am intors la el si l-am lasat pe sotul meu si sincer am facut ce-a mai mare gresala,d atunci (3ani)ma inselat intr-una ,ma face in toate felurile,nu imi raspunde la fel,anu trecut ne-am despariti vreo 2luni iar el isi facuse o relatie,l-am cautat sa ne impacam nu vroia,se vedea cu mine pe ascuns mindandu-ma ca nu mai e cu aia si am aflat si atunci m-am decis sa plec in spania sa lucrez ,acolo ma suna si ma facea troaca cu porci am venit acasa si dupa 2saptamani m-a sunat ca ii pare rau,ca ii e dor de mine....si intr-adevar fata de ultimi doi ani atunci l-am simtit mai apropiat.dar a trecut repede si d la inceputul anului si pana acum iar am ntamoinat o framada d probleme,pot sa zic ca nu avem contact sexual decat o data la trei luni e mereu obosit,ne vedem f rar e foarte ocupat si cel mai mult in 4 ani am stat o noapte impeuna doar atat,nu tu sarbatori sau orice altceva,d ziua mea a avut telu inchis,nu ma suna decat atunci cand are nevoie (financiar).nu stiu ce sa fac si ce sa cred l-am iertat ca m-am simtit vinovata dar mereu mereu sa il tot iert,eu sunt doar o proasta care ii poarta ghinion,il fac d ras ca sunt pitipoanca ma intereseaza doar bluzite,unghiute....etc sunt fata normal ca sunt pasionata d shopping ,d unghii el e obsedat de jocuri electronice,nu stiu cum sa mai reactionez,cum sa il scot din viata mea si nu intaleg cum pot iubi asemenea baiat ,ai mei nu il cunosc dar nici nu vrea,alaturi d el asi ajunge vai d viata mea,el e vai d capul lui traieste d pe o zi pe alta si asta nu ma interesat tot ce i-am cerut a fost sa ma respecte si sa ma iubeasca si am avut parte la inceput in prima luna....va rog dati-mi un sfat si spuneti-mi ce ar trebui sa mai fac in acest caz,oare trebuie sa consult un pshioterapeut ca anu trecut am mers si pe acolo,din cauza stresului si a neglinjetei m-am imbolnavit rau am ajuns aproape anorexia.noi nu ne sarutam,nu ne tinem d mana e mult prea stresat ca e plin d datori asa e de cand il stiu,imi cere sa am rabdare si imi reproseaza ca dc nu il anunt ca merg sa il vad si a dat si in mine d am avut nevoie de dentis....cred ca sunt cu capu,nu mai am nici o scapare.

    4
    5

  • laura pe 2 Nov 2012, 20:50
    suferinta

    am fost cu un baiat 5 ani si jumatate.am impartit si rele si bune. in primii 3 ani a fost totul bine apoi au inceput problemele.ma jignea si imi vb urat.nu am mai suportat asta pt k aveam nevoie de cineva sa ma respecte si am inceput sa vb cu un prieten de-al lui.m-am certat cu el si am stat 2 luni cu prietenul lui.apoi ne-am impacat si de o luna sunt iar cu prietenul lui...si nu-l pot uita pe el,plang mereu mi-e dor de el;nu stiu ce sa fac..si mai grav in seara asta l-am vazut si eu eram cu actualul...ma macina k nu stiu cu cn umbla el dak are iubita..mentionez in 5 ani jumate nu m-a inselat niciodata si nu mi-a dat de banuit.in timpul despartirii a fost cu o fata dar a zis k nu il interesa din moment ce s-a impacat cu mn.nu mai are acelasi numar de telefon sa tin legatura .mi-e dor de el si parintii mei nu erau de acord cu releatia aia,iar cu actualul stau mai mult sa le fac pe plac.dar simt k turbez.dati-mi un sfat va rog

    5
    2

  • ioana pe 29 Oct 2012, 23:43
    dezamagire

    ajutati-ma!!! Am avut o relatie foarte complicata. L-am cunoscut pe fostu intr-o conjunctura nepotrivita...am fost cumnati. Din prima clipa m-a atras ceva la el. Asa ca nu dupa mult timp am inceput sa ne vedem, desi era o relatie interzisa. Ne-am iubit aproape 7 ani. El a divortat si ne-am mutat impreuna. Dar vraja parca a disparut. Am inceput sa ne certam tot mai des, si tot mai rau. Si am ajuns sa ne despartim. A fost iubirea mea adevarata, am trecut prin foarte multe impreuna. Nu pot sa-l uit. Ce sa fac? zi de zi imi amintesc de el. Mi-e foarte greu sa mi-l scot din suflet. Ajutati-ma, va rog

    8
    2

  • solomei pe 27 Sep 2012, 23:05
    sa gasesec fericirea

    fetelor vreau sa mi gasesc fericirea. ajutatima.

    4
    1

  • olga pe 21 Sep 2012, 00:31
    cum sa uit?

    mam intilnesc cu un baiat deja de 2 ani si a fost to bine mia skimbat viata radikal ma simtiam cu dinsu minunat aveam de toate si atenti si dragoste dar...........totul a fost pina la un timp am inceput sa traim amindoi a fost perfect nu ne certam era super el a fost plekat peste hotare lam asteptat cu bine a venit acasa si a fost totul minunat dar sau inceput si la noi ne intelegeri acum un an certuri peste certuri ne sfadeam de la tot maruntisul si intodeauna eram eu vinovata asa spunea el de fapt imi ceream scuze pentru ca nu puteam sta pe el suparat nici 5 minute....si en impakam de fapt repede daca el se supara gata asta era pe 3 zile minimum si numi rs nici la sunet nici la sms era greu de recucerit din nou si asta ma inerva cel mai tare .familia lui in general sora na fost deacord la intilnirea noastra asta se observa destul de des ce tot ma apasa tare dar ma staruiam si nu trageam atentia, dar o ajuns momentul ca a inceput sa ma numesca cuvinte urite mereu imi spunea ca so saturat ca nu mai vrea mereu imi spunea de despartire si eu inodeauna al convingeam ca totul o sa fie bine si eu am sa ma sckimb simi ceream din nou scuze kiar dace nu eram eu vinovata si ii spuneam ca o sa ma scimb si..............si mam schimbat in tot ce mia spus numa sa fie bine da el niciodata asta nu a observat nui placea ca ii dau multe intrebari imi spune intodeauna ca nui treaba mea si tot asa de la asta eu ma aprindeam si din nou cearta pina am plecat peste hotare credeam ca akolo va fi altfel dar mai rau nu era destul ca vb urit dar si lovea ce se intimpla si mai inainte dar tipa eu eram vinovata ei sa fie!!!!!!!!!!!am venit acasa ca sa inceput anul scolar si el a ramas la munka in fiece zi vb pe skype si ne sfadeam el numi spunea nimik ce se intimpla la dinsul trebuia sa aflu de la altii si pe saitul lui de facebook si faptul acesta ma mustra tare si din nou cuvinte urite si din nou mia spus ca vrea sa ne despartim si de data aceasta am fost si eu deacord am jumate de ora cum am inkiat discutia si ma sters si din lista de prieteni dar mie deja mii dor si nustiu cum sa fac sa ma impak cu dinsul si din nou sami cer iertare sa sal ignor si sa uit de el da cum???????????help

    0
    2

  • valentin pe 29 Iul 2012, 17:27
    asi vreau sa o uit... dar o vreau si inpoi in viata mea

    buna am 26 de ani .poveste mea incepe in 2010 ..17 ianuarie in italia atunci knd am intilnito pe fata care nici nu ma gandeam k o sa sa ma iubeasca atit de mult.dupa 4 luni ma-m hotarit sa ma mut cu ea statea intr-un orasi la 40 km de mine .toate bune si frumoase dupa un timp au inceput sa apara mici neintelegeri...dupa un am ma-m gandit sa luam o pauza.am plecat de la ea in martie 2011...dupa ce am plecat de la ea a inceput sa bea din cauza mea .dekteva ori a luat pastile vroia cu orice pret sa ma mut din nou cu ea ..nu ma-m mutat cu ea mai veneam la ea in week-end-uri..si am tot lalaito asa pina acum kteva zile...de vreo 5 luni ea se mai vedea si cu un alt baiat italian...ea nu mia zis nimik despre ala pina acum o luna...dupa ce mia zis k are pe altu si k de 5 luni se vede cu el..am inceput eu sa o caut sa o sun ba chiar sa pling in fata ei k o vreau inpoie si k vreau sa fiu toata viata cu ea..acum tipa nu mai vrea nicimacar sa ma auda la tel..sa comibinat cu ala..eu tot mai sper k o sa ne impacam amindoi...cum ar trebui sa fac sa ncerc sa o uit?sa mai sper k o sa ne impacam?ea este prima fata din viata mea ..am fost k si sot si sotie un an in aceiasi casa. si pat...nuj cum sa fac simnt un gol in inima si sufletul meu ba chiar am slabit si 10kg intr-o luna jumate...acum mi-am dat seama k nu pot sa traiesc fara ea...deci dupa 2 ani jumate kt am fost cu ea ..ea este acum cu alt iar u sufar..deci cum procedez..cine vrea sa imi dea niste sfaturi pe id valentyno24..ms mult

    5
    1

  • Olivia pe 17 Iul 2012, 18:52
    Cum sa trec peste ?

    Acum ceva timp,chiar daca relatia mergea perfect am hotarat sa pun capat . Eu ! Eu si mintea mea idioata care credea ca nu o sa mearga prea mult timp si ca o sa il fac sa sufere. El a acceptat si a zis sa ramanem prieteni. Am inceput sa vorbim ca inainte insa nu asa dragastos cum eram eu obisnuita. Dupa cateva zile cat n-am vorbit deloc,m-am certat cu niste prietene si ma simteam ciudat si aveam nevoie sa vorbesc cu cineva,dar nu cu oricine ci cu el si l-am sunat. A fost placut sa ma consoleze,sa vorbim ca pe vremuri. Au mai trecut cateva saptamani si .. mi-am dat seama ca a fost o greseala si ca il vreau inapoi . Incepand sa vorbesc cu el la fel ca inainte,dragastos, a inceput sa se indeparteze de mine,iar cand i-am propus sa ne impacam m-a refuzat. Eram furioasa pe el ,insa ca de fiecare data mi-a trecut repede si i-am propus iar sa ne impacam. M-a refuzat din nou,spunand ca abia a trecut peste si ca nu vrea sa treaca iar printr-o despartire. Acum incepe sa ma ignore si ma simt oribil. Prima data voiam un sfat in legatura cu impacatul insa acum vreau sa il uit. Mi-e mai bine asa. Help !

    4
    0

  • Mada pe 11 Iul 2012, 09:56
    Nu pot sa il uit :((

    Am 15 ani :| m`am indragostit lulea de un baiat anul trecut...cum a inceput a 7a... el era pe a8a...primul sem nu ne`m bagat in seama...dar al doilea am facut rot de idul lui si am legat o prietenie frumoasa...dar lui ii e ruisne sa aiba o prietena...e o fire foarte timida asa ca mine...multi zic ca ne potrivim..in ultimile doua sapt de scoala se tot uita dupa mine...tot se uita la mien incontinu si eu la el...nu vrea iubita asta e tot ;:-j acum incerc sa il uit dar nu pot :(( baiatu asta mi`a intrat rau de tot la inima :| chiar daca recent m`am combinat cu un baiat..nu il iubesc deloc :-j tot la el ma gandesc :| nu stiu ce sa mai fac ma doare asa de tare :(( cand il vad imi bate inima din ce in ce mai tare si cand scriu despre el sau candvb despre el...plang :-j

    2
    2

  • ana pe 8 Iul 2012, 09:41
    divort

    Buna! Sunt Ana si trec printr-o perioada grea. Am tot citit sfaturile tuturor si le ascult si pe cele ale prietenilor, dar tot greu e. Sotul meu m-a parasit. Motive?? Voia libertate.Sa fie cu prietenii, sa minta , sa insele si eu sa--l astept cu zambetul pe buze. M-am simtit intotdeauna alturi de el, asemeni unei gari,O gara , iar el un calator care vine , doarme, manaca si asteapta in permenta altceva, alt tren. Nu ia viat in serios.de fapt nimic nu e serios la el Si cu toate astea lipsa lui ma doare. Nu-l mai vreau in viata mea . Dar poate cineva sa-mi spun act va mai durea? Cat timp va trece pana voi reusi sa amortesc in suflet, si sa ascund trauma asta intr-un colt al mintii? Multumesc!

    6
    2

  • Beaa Baa pe 30 Iun 2012, 20:29
    E greu

    Draga , MAria :) sa sti ca e foarte greu :) sentimentele se simt oricum, nu conteaza varsta si eu tot 14 ani am!:| am facut tot ce mi-a cerut, l-am iertat m-a iertat , m-am culcat cu el ... :( dupa un yimp ne-am dsp :( au trecut 3 luni aproape..dar si acum il iubesc , as face inca de 100000 mi de ori pe putin, inca pe-atat cat am facut deja ! chiar mai multe! :} e prima dragoste adv!:) ne-am atasat unul de altu ff repede, sunt prima fata la kare a tinut dupa 2-3 zile si el e primul baiat la care am tinur dupa 2-3 zile, are ceva spekial!:| Laur e genul de baiat bun :x in aproximatyv toate punctele de vedere!:| da' ... il strika orgoliul ka si pe mine!:( Deki fataa:x de uitat, uiti greu :( si nu te sfatuiesk sa te ty dupa kuru' lui!:| scz-mi expresia:x da' nu te da nici batuta :x daca iti cere sa te schimbi , gen sa fi mai intelegatoare mai iertatoare fa-o! NU RATA OKAZIAA! :x Nu te culca cu el , decat daca simti ca te iubeste! Daca erai copila , maturizeaza-te si arata-i! :x Sfatul meu este sa nu te dai batuta!:):x baga di meu si daca vrei mai povestym : bea_trich_bns , o sa te inteleg PERFECT!:x

    3
    2

  • Maria pe 17 Iun 2012, 22:32
    orice e posibil daca vrei...

    fetelor puteti uita foarte usor un baiat...trebuie doar sa gasiti pe altcineva...iar pt tine d-soara de 14 ani las-o balta...esti doar un copil...daca vrei sa il uiti du-te si cumpara-ti 2 papusi si gata

    11
    6

  • Anca pe 15 Iun 2012, 05:03
    :)..

    Am stat cu un baiat timp de 2 ani...si ma tot insela..am suferit enorm..si eu tot il iertam..ma gandeam ca se va schimba dar nu mam gandit ca lupu isi schimba blana dar naravul nu...ma rog..inainte cu 2 zile...ma lasat..si mia bagat foarte multe " pretexte"....cv de gen .. e mai bn asa... ma rog..am suferit enorm de mult...dar am inceput sa ies..inainte imi lasasem toti prieteni pt el..si am gresit..acum miam facut alti...si am inceput sa ies...incetu cu incetu lam uitat..incercam sa imi ocup timpul...ieseam..radeam...chiar daca uneori plangeam seara...e dureros....dar acum ca lam uitat..si imi dau seama ca reusesc sa merg inainte si fara el..ma cam doare..poate ca imi lipseste de asta.. Acum dupa atata timp sa intors la mine si mia spus ca ma iubeste si eu iam spus nu este adevarat pt k at cand iubesti nu faci ceea ce ai facut tu...( chiar dk as fii vrut sa ma impac cu el ..mam gandit ca sa o iau iar de la inceput cu suferitu certuri ecc...)Dar ce vreau sa va spun este fetelor nu va inchideti in voi...sau in casa..ca nu rezolvati nimic...si eu am facut la fel cand ma lasat prima oara..si a iesit super nasol...asa ca iesiti distrativa pentru ca roata mereu se intoarce..Orcum nu-l ve-ti uita...pentru ca nu reusesti..ci doar o sa va obisnuiti cu absenta lui...si cand va ve-ti indragostii dinou...incercatii sa numai faceti aceleasi greseli..si sa-i aratati mai multa indiferenta :).. Pupici:*

    10
    1

  • zuzy pe 14 Mai 2012, 22:00
    cer sfat

    buna,am 22 de ani si an urma cu 4 ani am fost cu un baiat mai mare cu 1 an decat mine timp de 4 ani,acum nu mai sunt maritata,am o fetita dar ma gandesc tot timpul,la acel baiat si simt k anca al mai iubesc,nu stiu ce sa mai fac,vreau sal uit.

    9
    2

  • monica pe 9 Mai 2012, 17:26
    iubirea adevarata

    pt fetele de 14 ani,in loc sa va jucati cu papusi voi faceti sex si plangeti dupa baieti??sunteti inca copii!!!Trezirea.Iar pentru cele care zic ca iubesc,stiti ce e iubirea?inseamna sa iti doresti ca celalalt sa fie fericit indiferent de tine,atata timp cat iti respecta demnitatea.Asa ca curaj,pentru cele de peste 18 ani,curaj la o iubire adevarata!Mult succes!

    14
    5

  • Anca pe 30 Apr 2012, 09:31
    Vreau sa-l uit dar nu pot

    Buna, ma numesc Anca...si as avea nevoie de un sfat..sunt despartita de iubitul meu de 1 luna jumatate...din rima zi de cand ne-am despartit am fost f hotarata si sa nu ma imac cu el..mi-a gresit...m-a tradat...am crezut k l-am uitat..nu-l mai cautam...am iesit si cu altcineva...dar acum cateva zile am fost la un majorat, si era si el acolo cu inca 3 fete aduse de el...si toate 3 impreuna cu el incercau sa ma faca pe mn geloasa...si cred k una dintre ele era iubita lui...a cazut cerul pe mine...am inceut sa plang si am plecat in alta camera, dupa care acasa..nu suportam sa-i vad impreuna...si de atunci..numai la el ma gandesc...ma doare..dar nu-l mai vreau inapoi. Vreau un sfat :(

    10
    1

  • Nana pe 24 Apr 2012, 16:12
    cum sa-l uit

    buna, as avea nevoie de niste sfaturi, acum o luna si 3 saptamani, eu si prietenul meu am decis sa face o pauza, relatia noastra a durat aproape 9 luni. El este mai mic decat mine cu 6 luni, fiind clasa a 11-a. Dupa doua saptamani de cand nu ne-am mai vorbit, am simt nevoia sa-l caut, sa-i aud vocea, mi se facuse dor de el. Intr-o vineri l-am vazut la iesire din scoala, l-am intrebat daca vrea sa mergem impreuna acasa, iar el mi-as spus pe un ton indiferent, " ok, oricum mi-e indiferent." aceste vorbe m-au durut, dar ma bucuram ca il aveam inca langa mine. L-am intrebat tot atunci daca ne vom impaca, iar el mi-a spus" tu ai lucruri mai importante de facut, nu ar trebui sa te gandesti la impacare", trebuie sa iau bacul,poate ca avea dreptate, dar vroiam sa stiu ca el este inca alaturi de mine. Nu ne-am mai impacat, acea "pauza" de fapt a insemnat o despartire. Am plans in acel weekend, si de atunci nu este zi sa nu ma gandesc la el. El a fost primul in toate pentru mine, si eu pentru el la fel. Dar acum, l-am vazut tinandu-se de mana cu o colega de a lui. Am simtit ca a cazut cerul peste mine in acel moment. Am plans si nu am putut dormi, mereu imi aparea acea imagine cu ei doi tinandu-se de mana. Si acum ma intreb daca el m-a iubit vreodata, asa cum l-am iubit eu, si inca il mai iubesc, chiar daca sufar. El pentru mine a fost prima iubire. Niciodata nu am iubit un baiat cum l-am iubit pe el, si pentru ca mi-a pasat si am pus suflet in relatie, acum sufar. Si nici acum nu stiu care a fost motivul pentru care ne-am despartit, nu mi-a explicat, mi-a spus doar ca nu voi intelege. va rog, ma puteti ajuta?

    2
    1

  • andreea pe 19 Apr 2012, 17:00
    despartire dureroasa

    nustiu cum fac sal uit mie greu cine ma poate ajuta sa uit ce am iubit ca ma face sa sufar in continoare,e rau sa pui la suflet.

    2
    1

  • andreea pe 18 Apr 2012, 16:59
    cum sa il uit?

    si eu am o situatie asemanatoare cu a voastra a ceeasi cauza.am avut o relatie de 7 ani cu cineva si totul sa termint fara nici o explicatie.parintii nu erau de acor cu relatia noastra dar noi am continuat sa ne vedem pe ascuns timp de 7 ani.iar acum de curand am ramas insarcinata iar eu imi doream nespus de mult copil,dar eram singura care il dorea el nu...si mia promis ca tot impreuna o sa fim ca ma iubeste dar nu e momentul ptr un copil si am avortat...iar dupa o lun dupa avort a cautat motive de cearta de 2 sapt suntem certati iar eu sufar ingrozitor

    1
    2

  • elena pe 16 Apr 2012, 21:19
    ce sa fac

    ne-am cunoscut la sfarsitul anului trecut ne-am placut am facut revelionul impreuna.....el din cauza sv e plecat mult timp....in februarie a plecat pt o luna....dar s-au facut 3 de la sfarsitul lui martie nu-mi mai raspunde la mesaje....cu prietenii lui mai vb ce sa fac? il iubesc....si sufar din cauza lui....nu e corect am mai suferit de doua ori inainte vreau sa fiu si eu fericita sa fiu iubita....

    1
    2

  • nikola pe 17 Mar 2012, 21:47
    cum sa mil scot din suflet?

    buna sunt nikola..am si eu o probleam:m-am indragostit de cine nu trebuia....am avut o relatie de 3 luni...si ni stiu cum ..da m-am indragostit de el. la inceput am luat relatia asta k pe o joaca ..dar apoi incetul cu incetul inima a decis...nu pot explica cat de mult l-am iubit...dupa 3 luni ne-am despartit dar tot mai vbem ...imi dadea sperante...intr-o zi am aflat k are pe altcineva......zis k nu ma mai iubeste .am simtit k viata mea nu mai are niciun rost...ne despartisem dn cauza":celei p kre o consideram cea mai buna prietena a mea".. el m-a inselat cu ea cat timp nu eram in oras....toata vara eram trista el nu ma mai sunase iar eu nu vroiam sa il sun crezand k il deranjez....dupa 3 luni m-a sunat si m-a rugat sa ne impacam...eu fiindce il iubeam am acceptat ..ne-am intalnit si ne-am impacat..dar eu eram in vacanta la bunici si nu ne-am intalnit in oras unde era el ci undeva lnga satul in kre locuiam...el s-a intors in oras spunandumi k ma iubeste...d la un timp am observat k nu ma mai suna iar unul dintre pietenii lui mi-a zis k nu mai are telefon....knd m-am intors dupa o luna mi-a zis k el are prietena...o noua lovitura m-a distrus ....akm snt 8 luni d knd nu mai snt cu el....am incercat sa fiu cu altcineva...dar nu pot tine la nimeni cu am tinut la el...CE SA FAC??EU VREAU SA MAI IUBESC NU VREAU SA IL AM MEREU IN GAND...astept raspuns

    9
    1

  • ggg pe 13 Mar 2012, 07:56
    trista!:(

    hey...am fost cu un baiat un an si 4 luni...mia spus ca nu ma mai iubeste...vroia sa ramanem amici si eu nu am fost de acord....am taiat totul de la radacina...sufar f mult...eu am facut acest pas de a ne desparti pt ca nu imi place sa cersesc iubire...crede-ti ca isi va da seama ce a avut de pierdut si se va intoarce inapoi la mine?:(

    4
    2
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod