Verigheta îi face pe bărbaţi impotenţi?

Cercetătorii ruşi susţin chiar faptul că multe cupluri ajung să nu mai facă sex după ce se căsătoresc.
Cercetătorii ruşi susţin chiar faptul că multe cupluri ajung să nu mai facă sex după ce se căsătoresc.

Cei care poartă tot timpul verigheta pot dezvolta stări de slăbiciune şi în final pot ajunge la impotenţă parţială sau chiar totală, este de părere cercetătorul rus Serghei Gagarin.

Cum explică el această concluzie? Se pare că, din punct de vedere fizic, nervii degetului inelar sunt precum conductorii electrici, iar inelul acţionează ca un circuit închis, intensificând energia pe care o produc.
Prin degete trec energii care influenţează funcţionarea prostatei, rinichilor şi a aparatului genital, având influenţă asupra comportamentului sexual. Adânc gândit, nu-i aşa?


Dacă un astfel de inel este purtat în permanenţă, vor exista influenţe negative asupra organelor mai sus amintite. Atenţie mare: importnat este şi materialul din care este confecţionată verigheta. Dacă este din aur, suferinţa purtătorului ar putea fi mai mare, pentru că aurul este mai distructiv decât argintul, de exemplu.

Recomandări? Scoaterea verighetei în timpul nopţii.
Sau... de tot. Aşa spune cercetătorul rus, nu eu. Uită-te la Sean Penn, care a declarat ca după ce şi-a pus pe deget verigheta, apetitul lui sexual s-a cam evaporat şi în cele din urmă a divorţat. În shimb, actorii Goldie Hawn şi Kurt Russell, care sunt împreună din 1983, nu se confruntă cu astfel de probleme...

Cu verighetă sau fără, dacă dragoste nu e, nimic nu e, nici măcar pietre la rinichi...
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corneliapo pe 26 Apr 2016, 15:05
    Potenta si verigheta

    Greu de crezut ca verigheta face rau, dar e posibil orice. Pare sa fie o oarecare legatura logica acolo.

    0
    0

  • 2sweet pe 26 Feb 2011, 12:05
    verigheta ..o problema ..

    .. mda ..interesant articol .. idee: nu mai purtati verighte ..= problema rezolvata .. ..eu cred ca intervine obijnuinta, ..si mai cred ca totul pleaca de la "creier" ..- si cand spun creier ..ma refer la propriu, nu la figurat .. (asa ca nu va ganditi la altceva) ..

    1
    0

  • loving3112 pe 9 Oct 2010, 23:30
    Adevarat sfatul

    Fara dragoste nu e nimic.Nu cred ca verigheta face rau.Daca iubesti pe cineva nu conteaza detaliile.Iubirea e neconditionata.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod